Arama sonuçlarınız

1. betacam

Takaslık Telsiz Aselsan 4011

Ynt: Takaslık Telsiz Aselsan 4011 cihazlar verildi. istersenir kenwood tk-250 var VHF

2. betacam

Satilik Garmin GPSler..205W 750 770

Ynt: Satilik Garmin GPSler..205W 750 770 haritalar güncelmi acaba. malum istanbulda yollar değişti hep
  3. betacam

Satılık Garmin Vista cx

Ynt: Satılık Garmin Vista cx cihazın fotoğrafını yollarmısınız

4. betacam

Satılık Garmin Vista cx

Ynt: Satılık Garmin Vista cx haritaları mevcutmu acaba cihazın
  5. betacam

Ynt: Takaslık Telsiz Aselsan 4011 bana mail adresini yazarsan yollayabilirim

6. betacam

Ynt: Takaslık Telsiz Aselsan 4011 sayın sempatikgeveze, Dual band telsiz ile takas düşünebilirim önerinizi bekliyorum. Sadece telsiz için 250 Ytl olur ama birşeyler yaparız :) 73'ler

7. betacam

Ynt: Takaslık Telsiz Aselsan 4011 Ayrıca sadece telsizi el tipi gps ile takas edebilirim
  8. betacam

Ynt: Takaslık Telsiz Aselsan 4011 Şimdi şöyle. GSM'in çekmediği yerde bununla haberleşmeniz elbette mümkün. 5 Watt çıkış gücü bulunuyor. Acil durumlarda kullanılan bir frekans var ve buradan s.o.s gönderebilirsiniz Jandarma, polis, orman işletmesi gibi kurumların yetkisiz olarak...
  9. betacam

Ynt: Takaslık Telsiz Aselsan 4011 2 side 400 Ytl'ye satılıktır. Duyurulur

10. betacam

Dula Band El Cihaz ile takaslık malzeme (VX3r Ayarı cihazlar ile) Aselsan 4011 99 Kanal Tuş Takımlı Telsiz (Vhf bandı, Amatör Frekanslar, Deniz Bandı, Afet haberleşme ve sivil bandlar yüklüdür) 3 Adet Yedek Batarya Şarj Cihazı Programlama Kablosu ve cd'si 1 Adet Bletooth Gps Alıcı (GPS Mouse)...

11. betacam

Türkiye Deniz ve Yol Gps Haritaları

Ynt: Türkiye Deniz ve Yol Gps Haritaları merhaba, ben bu programı rice edebilirmiyim. bende bluenav vardı ancak şimdi çalışmıyor. belki bu sorunsuz çalışır. teşekkürler
  12. betacam

1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur?

Ynt: 1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur? GE dosyalarını indirip offline yapacağız galiba.. ilginize teşekkürler

13. betacam

Ynt: 1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur? GPS e aktarılmış pc de kullanabileceğim türden diyebilirim sevgiler
  14. betacam

Ynt: 1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur? forumda takip ettiğim kadarıyla gps için 25.000 lik harita mevcutmuş. ben bilsayar ile gps kullanıyorum. 25.000 lik haritaların herkese verilmeiğini çok net olmasa da biliyorum. acaba dedim topoğrafik olarak resmi olmayan yollardan bu...
  15. betacam

merhaba, 1.25.000 lik bilgisayarda kullnabşleceğim harita nereden bulabilirim

16. betacam

Deniz Seyiri İçin GPS Bilgisi

Ynt: Deniz Seyiri İçin GPS Bilgisi Sedat bey bilgi için teşekkürler. Bu program işimi görür. kurdum çalıştırdım detaylı bir şekilde deniz haritası mevcut..
  17. betacam

GE Pro ile Koordinat arama

Ynt: GE Pro ile Koordinat arama bilgi için teşekkürler bu şekilde işimizi görebilir
  18. betacam

GE Pro ile Koordinat arama

Herkese merhaba, Google Earth Pro ile elimizde bulunan bir koordinatı nasıl aratırız? find bölümüne yazıyorum bulamıyor.. Şimdiden teşekkürler

19. betacam

Deniz Seyiri İçin GPS Bilgisi

herkese merhaba, deniz seyirinde kullanılmak üzere pc haritası ve gps programı ne önerirsiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri