Arama sonuçlarınız

1. E

Dizel Motorlar Eski Cazibesini Koruyacak mı?

Ynt: Dizel Motorlar Eski Cazibesini Koruyacak mı? teknik tablonun altına inmesine imkan yok o teknik tablonun altına düşenler yol bilgisayarında 50-60 km sürekli rampa aşağıya olan yollarda sabit hızda gaz pedalıyla hiç oynamadan ve hiç durmadan gidilen yollarda yol bilgisayarının uzun süre...

2. E

Ynt: Dizel Motorlar Eski Cazibesini Koruyacak mı? bu arada bi konuyu daha belirtmek isterim benim aracım fabrika verilerinde 5 litre yakıyo diye gözüküyo ama bugüne kadar 5 e düşürdüğüm pek olmamıştır 6 yada 7 litreye kadar yakıt tüketimi oluyo benzinlilerde de bu durum aynıdır normal yol...
  3. E

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri takip ediyorum son halini merak ettim

4. E

1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum takip ediyoruz
  5. E

Ynt: Dizel Motorlar Eski Cazibesini Koruyacak mı? kesinlikle her şartta dizel daha karlı litre fiyatları aynı olsa bile bir benzinli araba 100 kmde ortalama 10 lt benzin yakar aynı ayarda dizel araç 6 lt yakar yani fiyat aynı olması durumunda bile nerdeyse yarı yarıya sayılabilecek bi fark var...

6. E

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? giresunlu dusterin sahibiyle görüşmek isterim trabzondayım ben

7. E

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri bende bi dacıa kullanıcısıyım 2010 model stepway ım var ve arabadan çok memnunum duster benim aracımın biraz daha iyisi bence o fitaya alınabilecek bi araç dusterin bütün opsiyonlarıyla ful olan 4x4 modeli 52 bin tl qashqaı nin en düşük 4x2 versiyonu 57 bin tl...
  8. E

Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010)

Ynt: Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010) bu haftasonu sisdağına çıktım bu araçla yoldan gittim sadece yolun dışına çıkmadım yollarda pek iyi değildi ama yinede sıkıntı çekmeden gittim bazı yerlerde kar vardı yaz gelsin sisdağı kadırga alaca yaylası gümüşhane...
  9. E

Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010)

Ynt: Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010) arkadaşlar fırsat olursa bi gezinizede ben katılmak isterim benim aracım arazi aracı değil ama yinede o yollarda gidebilecek bir araç altı yüksek sadece 4x4değil resmini koyuyorum arabamın eğer gittiğiniz yollarda...

10. E

Giroff (Giresun Off-Road Kulübü) Etkinliklerinden Seçmeler

Ynt: Giroff (Giresun Off-Road Kulübü) Etkinliklerinden Seçmeler slm arkadaşlar giresunda yapılan organizasyonlardan nasıl haberdar olabiliriz izlemek isterim ne zamanlar yapılıyoorganizasyonlar yapılmadan önce duyurularını yayınlarsanız sevinirim

11. E

Troff...Trabzon Haçkalı Baba Yaylası Karla Kaplı Yollarda (31 Ocak 2010)

Ynt: Troff...Trabzon Haçkalı Baba Yaylası Karla Kaplı Yollarda (31 Ocak 2010) trabzonda ben sizi nerde bulurum belli biyer büro falan varmı gelince uğramak isterim
  12. E

Ynt: Troff...Trabzon Haçkalı Baba Yaylası Karla Kaplı Yollarda (31 Ocak 2010) yarınki geziye katılmayı çok isterdim ama yarın kelkitte olmam gerekiyo bu arada ben gümüşhanede öğretmenim haftasonları genelde trabzona gidiyorum trabzona geldiğimde tanışmak isterim sizi nerde bulabilirim bu arada...

13. E

Ynt: Troff...Trabzon Haçkalı Baba Yaylası Karla Kaplı Yollarda (31 Ocak 2010) burda olan herkese slmlar arkadaşlar gezinizi hayranlıkla izledim bir off road tutkunu olarak ama malesef o kadar arazi aracı özellikle cj için kıvrandıysam nasip olmadı yinede nasip olmayacak galiba ama bu...
  14. E

Satılık Defender Kamyonet

Ynt: Satılık Defender Kamyonet slm arkadaş toyota demişsin ama hangi modeli aradığın modeli söylersen belki yardım edebiliriz mümkünse benzer resimleri varsa onuda ekle
  15. E

Transit Eski Kasa

Ynt: Transit Eski Kasa slm arkadaşlar eski transitler konusu açılmışken yazmak istedim 8 yılda ben kullandım o arabayı ama benim kullandığım çift sıra koltuklu arkası kasa olan modeliydi gerçekten çok kaliteli arabadır ama bizim burda bu arabanın orjinal benzinlisini artık bulmak nerdeyse...

16. E

Youtube Videolarını İzlemek İçin

Ynt: Youtube Videolarını İzlemek İçin ben yükledim rahatça izliyom artık
  17. E

Defender 2.5 Benzinli Nasıl Bir Araçtır?

Ynt: Defender 2.5 Benzinli Nasıl Bir Araçtır? ben lpgli broadvayla köy yolunda 50 tllik lpg ile 200 km yol yaptım şehirdışı yolda 280 km yol yaptım bence bu arabayı satıp defender almak mantıklı geliyo yakıtlarında uçurum fark yok
  18. E

Gaz 69

Ynt: Gaz 69 o lastiklerle jantları ne kadara aldın öğrenebilirmiyim çok yakışmışlar biraz ağırdır motor çevirebiliyomu onu

19. E

Gaz 69

Ynt: Gaz 69 profil resmindeki araç seninmi resimleri varsa göndersene
  20. E

Gaz 69

Ynt: Gaz 69 arkadaşlar bu arabadan bitanede bende vardı 8 sene kullandım sonra hurdaya verdik şimdiki aklım olsa verirmiyim değerini farkedemedik özelliklerini sayıyorum 1-sonradan kesilmiş tek kabin brandalı kamyonet yapılmış 2-orjinal motorunun yerine tm30luk bmc koyulmuş 3-şanzıman ford...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri