Arama sonuçlarınız

1. wolkhan

Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ?

Ynt: Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ? üstad senin araç satılıkmı ? sahibinden de ilan var da o yüzden sordum...

2. wolkhan

Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) tarık güzel bişey çıkacak galiba ortaya..kolay gelsin...
  3. wolkhan

Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu bi işaret atmak lazım geldi bu konuya...paylaşım için teşekkürler....

4. wolkhan

1967 Jeep Gladiator Pickup

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup :o
  5. wolkhan

Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ?

Ynt: Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ? üstad çok yakışmış ya güle güle kullanın... ;D ;D..

6. wolkhan

Defender Alacağım Tavsiyeleriniz Nelerdir?

Ynt: Defender Alacağım Tavsiyeleriniz Nelerdir? yakın zamanda almanyada 60 küsür model Nsu yani yeni Audi araçla klasik otomobil yarışcısı bir arkadaşım geldi ziyaretime..benim defender tutkumdan haberdar olunca ne dese beğenirsiniz...defender kayınvalidelere benzerler...hep hastadırlar ama hiç...

7. wolkhan

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım hiç sorun değil mücahit usta ..onu da hallederiz.. ;).. ben bugün ve yarın kazdağlarında olacağım için yola çıkmak üzereyim..sorulara cevap ve yorum yazamayacağım... selamlar...
  8. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım üstad zaten hepsi cırt cırtlı olacak... ;)..
  9. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım bende gördüm usta onu..hallederiz..az biraz et kalınlığını inceltiriz...aslında sadece lc yapsak ta olur ama..nasıl derseniz öyle yapalım...

10. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım üstad olmasına olur da yazı çok küçük olunca net okunmaz...ancak ebat büyütülürse yapılabilir bu dediğin...selamlar

11. wolkhan

Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!! umut tekrar geçmiş olsun...
  12. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım iştr hazır ;)..

13. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım bunu nakış olarakta yapabiliriz belki ;)...
  14. wolkhan

İbiş Keyfi Nedir? Ne Değildir?

Ynt: İbiş Keyfi Nedir? Ne Değildir? sayın ferhat filmin ismi black lake yani karagöl..bizim kamp yaptığımız yerin adı yani..korku filmiydi yanlış hatırlamıyorsam...uyku meselesine gelince film esnasında uyuduğum için etrafta kimse kalmamış herkes benim fotoğrafımı çekmek için açılmış...
  15. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım :D :D :D

16. wolkhan

Trakya'da Dımışki (wootz & bulat çeliği) Yapımı

Ynt: Trakya'da Dımışki (wootz & bulat çeliği) Yapımı dımışki nin nasıl yumurtadan bıçağa dönüştüğünün hikayesi merak edilesi bi konu... ;D.. ???..takip etmeli...
  17. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım ahanda şimdi oldu usta.. ;D ;D..askerde de öyle değilmiydi isimlikler..vatandaş dışarda giyerken de deşifre olmaz hem... ;)...
  18. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım şimdi parça gönderme işi de şöyle sakat oldu..eğer dediğin gibi jack wolfskinse yapılacak mont,parçayı yollayıp ben nakış yaparsam yine nakış yapılan yer su geçirmez özelliğini yitirir ama benim dediğim gibi arma şeklinde hazırlayıp üstten dikilirse en azından...

19. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım üstad bahsettiğin marka jack wolfskin se eğer,çok güzel...
  20. wolkhan

İbiş Keyfi Nedir? Ne Değildir?

Ynt: İbiş Keyfi Nedir? Ne Değildir? üstad tek resim anlatamaz diye 2 resimle anlatmaya çalışayım benim ibiş keyfimi... ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri