Arama sonuçlarınız

1. wolkhan

İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010)

Ynt: İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010) bi tane ufak 9 k lık jeneratör var ama bazen tesisin elektriğinden de faydalandığımız oluyor..

2. wolkhan

Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Annesi Vefat Etmiştir...

Ynt: Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Annesi Vefat Etmiştir... murat başın sağolsun abi...
  3. wolkhan

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor üstad siz benden daha tecrübeli sayılırsınız..hatta 2 kademe de üste terfi etmişsiniz defender konusunda..benimki henüz tutku aşamasında ;D..bir de kör topal da olsa defender olsa o zaman yardım edebilirim size..fakat ben şu anda...

4. wolkhan

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor hayırlı olsun üstad..bugün yakından görme fırsatım oldu aracınızı..şu anda parkettiği yerde benim annem babam oturmakta..pazar gezmesine geldiğimizde benim 4 yaşındaki oğlum farketti de öyle gördük aracı...bi hayli yorgun delikanlı...
  5. wolkhan

Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER orhan abi çok güzel oldu ya..maşallah..allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...izmir civarına gelince bana da uğrayıp bi çayımızı içmeyide nasip etsin yüce rabbim... :) :)..sen çayını içerken ben de bi tur atayım inşallaah.. ;D ;D

6. wolkhan

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER orhan abi kolay gelsin...ben şu far yuvaları ve ön panjurdan alsam da duvara taksam içerden de 3-5 tane ledle aydınlatma versem acaba defender tutkumu biraz olsun hafifletebilirmiyim ki araç alana kadar.... ;D ;D ;D...abi şu farları al karşına dünya...

7. wolkhan

Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ?

Ynt: Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ? ahh işlerden bi fırsat bulsam neler yapıcam neler de...bu ara sezon yoğun geçiyor..işler biraz hafiflerse yaparız bişeyler... selamlar...
  8. wolkhan

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER orhan abi bi de böyle toprak renginde bi gömlek giyeceksin kurulunca pilot koltuğuna..üfff tadından yinmez be... :D :D... allah kolaylık versin orhan abi...muhteşem bişey olacak gibi duruyor...
  9. wolkhan

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... ...

10. wolkhan

Kamp Yapacaklara Öğütler :))))

Ynt: Kamp Yapacaklara Öğütler :)))) abi bu ne ya..gözlerimden yaş geldi gülmekten ... :D :D

11. wolkhan

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları yok yok sen doğrusunu yapıyorsun çağrı ;D..aslında senin gibi çok kişi var ama sen dile getirme cesaretini gösterdin... ;)
  12. wolkhan

Ynt: İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010) :D :D..valla 5 gün değilde herhalde 2 hafta filan bu hızla yesek içsek 5 kilo garanti... ;D ;D..

13. wolkhan

Ynt: İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010) öncelikle bolluk göremedim demişsiniz ama zaten bizde bahar kampında birazda dinllenmeye gittik oraya..o yüzden de sonbahardaki gibi uğraştırıcı yemek faaliyetleri ;D 'nden uzak olalım dedik...sadelik o yüzden ...
  14. wolkhan

Ynt: İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010)
  15. wolkhan

16. wolkhan

17. wolkhan

18. wolkhan

19. wolkhan

20. wolkhan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri