Arama sonuçlarınız

1. wolkhan

Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER orhan abi hayırlısı olsun..allah güç kuvvet versinde defender da gücüne güç katarak çıksın yollara allahın izniyle... selamlar...

2. wolkhan

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım moger,cemafer,tem servis,bakkan, kargoları hariç diğerlerini verdim kargoya...kalanlarıda yarın vericem..ufak bi aksilik oldu o yüzden geciktim kusura bakmayın... işler de maşallah bastırdı bu ara..ancak foruma yazı yazmaya fırsat buldum..yoksa parayı aldı işi...
  3. wolkhan

İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010)

Ynt: İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010) evet sonbahardaki kampa hazırlık niteliğindeki bu bahar kampımızı 15-16-17 nisan 2011 tarihlerinde yapacağız...aslında az bir katılım la yaptığımız bahar kamplarımıza yurtdışında yaşayan arkadaşlarda katılacak bu sene..3...

4. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım selamlar...kusura bakmayın 2-3 gündür yatak döşek yatmaktaydım..cevap filan yazamadım.yarın işbaşı yapıcam artık...ek sipariş vermek isteyenler liste halinde devam ederlerse en kısa zamanda hazırlarız...zaten 15 tane kadar şapka hazırda var..arma da kolay...
  5. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım 15-25..sayfalarda olması lazım şapka ve polar numuneleri....fiyatlarıda polar 40.00 şapka 15.00... selamlar...

6. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım üstad senin kargo hala gölbaşı şubesindeymiş...beni şimdi aradılar...adreste sana ulaşamamışlar muhtemelen..yakınsan mng kargo gölbaşı şubesine bi uğrayıver... selamlar...

7. wolkhan

bagaj ustu cadır yapımı

Ynt: bagaj ustu cadır yapımı kolay gelsin....
  8. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım ;D ;D...hee şu benim uyku tulumunu içine el bombası atacak olan arkadaşmı o bahsettiğin... ;D ;D..
  9. wolkhan

Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) üstad ben bilmem valla..teneke tanrısı mı müsaade etmedi yoksa toyotanın melekleri mi izin vermedi...sanki hava soğuyunca araçlar sabahları çalışmazda bu tenekeci kardeşinizde şahit olurmu filan diye ....ne biliim adamın aklına bir...

10. wolkhan

Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) haydaaa...ne kadar da hazırlamıştım kendimi yahu...neyse artık..

11. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım polar ve şapkaları teslim alanlar güle güle güzel günlerde giysinler.... :D
  12. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım son kişide teslim alsın..kumaş da var alternatif renk te... ;D ;D

13. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım burak bey bilmiyorum mücahit ne der ama şu yaptıklarımızın hepsi alıcılara bi ulaşsın,herkes memnun kaldıktan sonra ek sipariş yapalım...mücahit de yoruldu bu işten..stresini mücahit yükünü de ben çektim ama para işini takip etmek zor...dediğim gibi bu parti...
  14. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım hımm..demekki gizli bölme yapmışız sizin polara.... ;D ;D..beden bilginiz bende mevcut..tüm problemlerle birlikte onu da hallederim...selamlar...
  15. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım herkes ürünleri teslim aldıktan sonra yapalım bu düzeltmeleri..belki daha yanlış yapılan bişeyler daha çıkabilir...

16. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım üstad en son listede erkansubaru yazıyordu..o yüzden olabilir...dilerseniz bi ara yenisni yapar yollarım...
  17. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım üstad kullanmıa uygun değilse en kısa zamanda yenisini yapıp yollarım...hiç problem değil..hataları mız olabilir...
  18. wolkhan

Kişisel Galeri (O.Bıyıklı)

Ynt: Kişisel albüm.(O.Bıyıklı) amman abi sağlık olsun..nazarlıkta lazım tabii ki...

19. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım sizde sağolun...inşallah bi aksilik olmazsa bende gelicem bakalım şu meşhuuur toyota kampına..bende ayırdım bi polar ve şapka kendime ama parayı kime yollıcaz acaba? ;D ;D...
  20. wolkhan

Kişisel Galeri (O.Bıyıklı)

Ynt: Kişisel albüm.(O.Bıyıklı) orhan abi geçmiş olsun..inşallah yaramaz bi durum yoktur...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri