Arama sonuçlarınız

1. wolkhan

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım tüm ürünler kargoya verildi...mng kargoyla yollandı...

2. wolkhan

Dacia Duster 1.5 dCi Laureate Euro NCAP Testi Yapıldı (3 Yıldız)

Ynt: Dacia Duster 1.5 dCi Laureate Euro NCAP Testi Yapıldı (3 Yıldız) nasıl bir araçmış bu duster ya..polemik,tartışma,kavga,sövme gırla..şimdi bu duster sempatizanları bu konuşmaları yaparak duster ın inceliklerini ve kabiliyetlerini mi anlatıyor yoksa anti-dustercılar la laf yarışına mı...
  3. wolkhan

İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010)

Ynt: İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010) derindondurucu eski ve çalışmayan bi alet..sadece içine buz koyup etleri ve soğukta durması gereken yiyecekler için kullandık...biz her sene çarşamba sabahı çıkıp pazar öğleden sonra ayrılırız karagölden..yani 4 gece 5...

4. wolkhan

Adanoff; Karagöl Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011)

Ynt: Adanoff; Karagöl Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011) ..
  5. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

6. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım isimliklerde bitti..hatta misafirleride düşündüm ama ne dersiniz bilmem....bir tane de kendime yazdım misafir.... ;D ;D..

7. wolkhan

Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ?

Ynt: Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ? ayıp ettin abi...en kısa zamanda elinde olacak...
  8. wolkhan

Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ?

Ynt: Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ? vay vay vay..üstad çok şık durmuş sizde de....ellerime sağlık... ;D ;D..
  9. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım üstad gayet güzel olmuş...bundan iyisi şamda kayısı...

10. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım tam da onu diyecektim.... :D :D...

11. wolkhan

Adanoff; Yedi Kuyu Yaylası Off Road Gezisi (20 Şubat 2011)

Ynt: Adanoff; Yedi Kuyu Yaylası Off Road Gezisi (20 Şubat 2011) .
  12. wolkhan

Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) ben bi işaret atayım bari...

13. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım pardon ya..çevirmeyi unutmuşum... ;D ;D...
  14. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım polar ceketlerimiz çıktı fakat bu hafta oğlanın ameliyatı nedeniyle şapkaların isimleri işlenemedi..bikaç günlük gecikme olacak gibi...neyseki montlarda hazır değil...olabildiğince çabuk bitirip yollamaya çalışacağım...
  15. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım En iyisi ben tüm numaraları resimleyeyimde...kim tekila getircek kim çerez getirecek belli olsun... ;D.. işin aslı ben numaraları yanlış varmı okeyleyelim diye koydum...yani land cruiser sahipleri kendi numaralarını diğer model sahipleri de kendi...

16. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım
  17. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım land cruiser yazısını incelttik daha öncekinden güzel oldu kanımca....
  18. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım bu arada yapılan işlerden resimleri de koyalım..hareket gelsin topiğe.... ;)...

19. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım üstad izmirdeyim ben ya.. ;D ;D..
  20. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım tabii mustafa abi...gel bi çay ikram edeyim ....hem dükkana gelenlere ayrı promosyon da var...yeni logolar armalar falan filan... ;D ;D...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri