Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım
allah bereket versin hepinizin ceplerine.... ;D..polarlarınız bu gün akşamüzeri çıkar atölyeden..üzerlerine arma ve nick yapışcak olan cırtlarda dikildi..ayrıca size iş kalmadı yani cırt dikmek için..armalarınız ve isimlikleriniz de akşama doğru makinaya...
Ynt: İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010)
teşekkürler.. :)
sigara böreği ve mısır patlatmak ta iyifikirmiş bak..biz niye düşünemedik ki... ;D ;D..hemen plana dahil edeyim....
selamlar...
üstad zaten size herhangi bir marka yapana kadar siz diğer markayı almış olursunuz... ;D ;D..o yüzden size bütün markaların isimleri yazan bi polar yapalım....
şaka bir yana en iyisini siz yapıyorsunuz ya...herşeyden azar azar...
Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde)
teşekkürler üstad..ben yine kısa bi zaman telaffuz etmişim 2-3 sene diye... ;D..çok suların akması lazım daha...
Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde)
sayın ümiterkan..dacia duster la ilgili gerçekleri ihtiyaç duyanlar eminim bu başlıktan öğreneceklerdir,ama bence bu tartışmaların kaynaklanma noktası da işte bu noktada oluşuyor...bence dusterla ilgili gerçeklerle ancak 2-3 sene içinde yüzleşilir...siz...
bi aksilik olmazsa önümüzdeki hafta sonu şapka polar ve armalarınız bitmiş olur....umarım böyle resim atıyorum diye kızmıyorsunuzdur,ama para verdiniz, ne yapılıyor görün istedim... ;)
işte polarların arkasındaki land cruiser lerimiz....hepimizin land cruiserleri yani...bakın biraz tenekecilikten çıkar gibi oldum ha... ;D ;D...
eyvallah üstad...tarihler uyarsa neden olmasın ya...bakarız..tabii benim oğlanın da sağlığının müsaade etmesi lazım..süregelen bi rahatsızlığı var..sağlıklı olduğu sürece ve şartlarda uyarsa çok memnun olurum...