Arama sonuçlarınız

1. wolkhan

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım ahmet bey ben gömleğimden memnunum çok şükür... ;D ;D..ama isterseniz size de bi lc gömleği tasarlayalım şu işleri bitirdikten sonra...

2. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım üstad ama olmazki o kişiye o bedende bir polar...şöyle söyleyeyim de herkesin içi rahat etsin..sorumlu benim...değiştirdiğim bedenlerden (2-3 kişi zaten) memnun olmayan olursa o 2-3 kişiye yenisini hazırlamak benim görevim... ;)
  3. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım ya bu land rover lar tenekeden de sizin arabalar plastiktenmi abi ya ;D ;D..herkes kendi arabasında yapsın tavuğunu.... hem zaten bak tenekede tavuk ne kadar lezzetli ki tenekeye ihtiyaç duyuyorsunuz..tenekeyi boşverin içinde barındırdığı lezzete bakalım hep...

4. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım sayın abim.ben izah edeyim..bazı arkadaşların kiloları ve boyları aynı olmasına rağmen farklı bedenler beyan etmişler..zaten buda 2-3 tane filan..bende polarları keseceğim için yanlışlık olmasın dedim..kendime göre 1-2 düzeltme yaptığımı söylemiştim...
  5. wolkhan

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) üstad özel mesajla cevap yazdım size...selamlar

6. wolkhan

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) size özel bir logo varsa onu bile yaparım...hiç dert değil...

7. wolkhan

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) isteyin yeter... ;)
  8. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım üstad lc yi çiftleyene lr vereceklermiş..ona göre... ;D ;D...
  9. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım bu listeyi nihai hali olarak kabul ettim üstad..bu listeye ekleme yapılmasın artık lütfen..çünkü polarların bedenleri bu listeye göre kesicem...selamlar...

10. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım teşekkür ederim...

11. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım işlere başladığımızın resmidir.... ;)..
  12. wolkhan

İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010)

Ynt: İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010) alırız alırız..hafta sonu sana alalım ben bekliim... ;D

13. wolkhan

Ynt: İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010) ya millet bu x i ortaokul liseden beri merak eder durur kanka...hatırlamazmısın hep sorarlardı x ne y ne diye...he he he ....
  14. wolkhan

Ynt: İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010) beklerken bide avatar resmi yapsana kendine yaf...bööle x gibi duruyon...
  15. wolkhan

Ynt: İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010) dur bakalım şu biim azerbeycan daki dostumuz da gelsin..çaktırmadan bi gider geliriz günübirlik...burhaniye tayfası zaten ani müdahale mangası gibi beklio... ;D ;D

16. wolkhan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım üstad bana lc sahipleri ve diğerleri diye ayrı ayrı liste verecektin ama... ???
  17. wolkhan

Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu

Ynt: Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu .
  18. wolkhan

En Küçük Gezenbilir Üyesi Aramızda

Ynt: En Küçük Gezenbilir Üyesi Aramızda üstad diğer marka bağımlılıklarına karşı direnç sağlayan bi aşı bu.. :D :D :D...bu aşıyı olan bi daha mümkün değil başka araç sevmez...zaten muhtemelen gen yoluyla iletilmişitr ama yinede temkinli olmakta fayda var... ;D ;D...

19. wolkhan

En Küçük Gezenbilir Üyesi Aramızda

Ynt: En Küçük Gezenbilir Üyesi Aramızda allah analı babalı büyütsün üstad...şimdi sen ona land rover aşısını da yaptır.. ;D...sağlıklı mutlu günler dilerim oğlunuza ve sizlere... bu arada benim defender sevdalısı oğlumun da adı DORUK..adları gibi hep mutlulukları da doruklarda olsun inşallah...
  20. wolkhan

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) abi marka güzel ben napiim...ne yapsan yakışıyor.... ;).

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri