Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 4 inç 35 MT land cruiser VX 80 game over
bu ne abi yaa.. ;D ;D..ohoo ağız tadıyla bi defender sevdamızı bile yaşatmadınız abi ya... ;D..
çok güzel makinalar..allah kaza bela vermesin..güle güle kullansın sahipleri...
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım
mustafa abi konfor arayanın arazide işi ne...çok sağol abi..mücahit davet etti valla..uyarsa gider kaynaşırız bizde...hilux te olur yaris de ;D ;D
valla ben belki düzelirim ama benim 4 yaşında bi oğlan var,dıfendıy der başka bişey diyemez ..şimdi ona land cruiser de oğlum desem ...cık çıkmaz...o yüzden böyle devam... ;D ;D
üstad bi defenderım olsa keşke de her tarafına çıkartma yapıştırsak...henüz bir arazi taşıtım yoktur..bilginize... ;D ;D..sadece lr sempatizanlığım ve defender tutkum vardır...
ya kimsede demezki arkadaş sende bize polar la şapka yapıon sen de gel kampa eğlen... ;D ;D..valla lr ciyiz diyemi böyle yapıyosunuz abi ya... ;D ;D..
şöyle izmire doğru yanaşsanız da bizde lc leri bi yakından görsek..belki lc ci oluruz bizde üstad yaa... ;D...
Ynt: Kazbek Dağı Kaza Raporu ( 21 Ocak - 01 Şubat 2011)
allah rahmet eylesin...okurken bile insanın içi ürperiyor..allah ailesine ve dağcı arkadaşlarına sabır versin...
ben yinede 80 tane olacakmış gibi kumaşımı hazırlayayım da ne olur ne olmaz..hatta ben onu 90 a yada 100 e hazırlayayım...nasıl olsa isteyen çıkar sonradan...
selamlar...
birde bu liste netleşince listeyi daha iyi anlaşılır hale getirmek mümkünmü acaba...yada şöyle sorayım sen bana ayrıca özelden mi yollarsın listeyi yoksa ben buradan mı alayım...
Ynt: Sığacık
üstad ne güzel fotoğraflar ..bende sığacık severlerden biriyim..balıkçı emin ustayla güzel avlar yaptık...pazar sabahları alırız sıcak boyozumuzu geliriz o balıkçı kahvesinde gel keyfim gel...
paylaşım için teşekkürler...
Ynt: Land Rover Fotoğrafları
üstad bizim baktığımız yerden senin defender ın görüntüsü bu...hatta bizimde nasıl baktımızı gör... ;D ;D ;D..valla herkes maşallah dedi ona göre..nazarımız değmesin... ;)