Arama sonuçlarınız

1. ozguakcan

Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan) Raporu

10. Kamp ın tarihi belli mi acaba ? Bu sene 29mart 31 mart arasımı olur ?

2. ozguakcan

Çadır Isıtmada Basit Bir Sistem (araçla Gidenler Için)

süper buluş yeminle tebrikler
  3. ozguakcan

Magnezyum Çubuğu İle Kamp Ateşi, Dana Eti, Erişte

şimdiden aşılamak gayet güzel olmuş. keşke bimden almasaydınız eti

4. ozguakcan

Kamp Için Grup Oluşturalım.

aynen termale giderken solda kalıyor. biz yakınlarda gitmeyi düşünüyoruz. sizede bilgi veririm. ama dediğim gibi biz aniden karar veriyoruz cuma günleri, herşeyimiz aracımızın arkasında hazır halde duruyor alışverişi yapıp yola çıkıyoruz .
  5. ozguakcan

Biz genelde yakın olması açısından genelde çünkü işten çıkıp gidiyoruz izmit yada yalova tarafına gidiyoruz. Kartepede kuzu yayla var wc mevcut. Kartepenin arkasında ercova yaylası var hemen yanında inönü yaylası var. İnönüde su mevcut derme çatma da olsa bi wc de mevcut birde yalovada kurtköy...

6. ozguakcan

Biz genelde yakın olması açısından genelde çünkü işten çıkıp gidiyoruz izmit yada yalova tarafına gidiyoruz. Kartepede kuzu yayla var wc mevcut. Kartepenin arkasında ercova yaylası var hemen yanında inönü yaylası var. İnönüde su mevcut derme çatma da olsa bi wc de mevcut birde yalovada kurtköy...

7. ozguakcan

Dacia Duster Aracima Arac Ustu Cadir Ve Dus Sistemi Yapmayi Planliyorum

biz bacanak ve manevi kardeş ile devamlı kış kampına çıkıyoruz ayda 1 belki 2 hanımlar tabi şikayetci durumdan sırf onlarla da vakit geçirmek için istemeye istemeye cuma akşam gidip cumartesi akşam dönüyoruzki pazar hep beraber birşeyler yapalım diye. gel gelelim biz bunları ikna ettik ve...
  8. ozguakcan

Dacia Duster Aracima Arac Ustu Cadir Ve Dus Sistemi Yapmayi Planliyorum

Duş olayını gerçekleştirebilirseniz yemede yanında yat olur
  9. ozguakcan

Zor Durumlar Için Pratik Bilgiler

Güzel bilgiler teşekkürler

10. ozguakcan

Erzurum Dadaşkent Ormanı Közde Marshmallow Ve Kestane

O zaman ben hiç almiyim

11. ozguakcan

Türkiye Için Alternatif Kamp Rotası

Manzaralar harika
  12. ozguakcan

Salda Gölü Gezisi Ve Kampı

Bizde bu sene gitmeye niyetlendik hanımlar bungalov evr biz çadıra diye plan yaptık ama yer olmadığı için gidemedik malesef. Keşke herkez bizler gibi sorumluluk sahibi olsa inanın gittiğimiz kamplarda geriye hiç birşey bırakmamaya özen gösteriyoruz. Tabi bırakmıyoruzda. Ama insanımız malesef bu...

13. ozguakcan

Çadırda Rahat Şişme Yastık Önerisi

Bende 4 5 ay önce aldım decantlondan daha kullanmak nasip olmadı havasını indirdiğimde cepte taşımabilecek kadar ufak oluyor. İş yeşrnde kestirmek için kullanıyorum genelde. İş görüyor. Ama kamp a bir türlü götüremedim. Götürdüm ama kamp malzemelerimizin içinde bormal yastıklar olduğu için yine...
  14. ozguakcan

Erzurum Dadaşkent Ormanı Közde Marshmallow Ve Kestane

marshmellow u normalde hiç sevmem ama sırf merakımdan közde denemek istiyorum. Sizde ilk defa yapmışınız deneyimleriniz nelerdir. Kestane sezonunu geçen hafta açtık bizde. Közde muz çikolatayı şiddetle önerirsim.
  15. ozguakcan

Kamp Ateşİ Nasil Yakilir?

Usta 5 litre benzin döktünüz oraya benzin bugün 6.14

16. ozguakcan

Gezenbilir 10. Maltepe Karavan Buluşması 2018

Keşke karavanı satmayıp aranıza katılabilseydim. Yeni karavan alınca 2019 11. Sine katılırız inşallah
  17. ozguakcan

Yalovada Kamp Alanı

Çadır için 20 tl kişi başıda 5 tl ödedik karavan için elektirik veriyorlar evet
  18. ozguakcan

Biz genelde 3 kişi kış kamp ı yapıyoruz ama istanbulda değil genelde yalova veya inönü ercova yaylası taraflarına girmeyi tercih ediyoruz. Konuyu takipteyim

19. ozguakcan

Yalovada Kamp Alanı

Arkadaşlar merhaba Geçen hafta gittiğimiz kamp alanı yalova kurtköy civarında bir kamp alanı gayet nezih insanların geldiği sahibinin on numara olduğu bir yer. Çok eylendik çok keyif aldık ufak bir video ile sizlere anlatmak istedim link aşağıda iyi seyirler
  20. ozguakcan

Sıfırdan Başlıyorum. Yardım Lütfen! (çadır Seçimi, Alternatifler Ve Sorularım)

Merhaba Ben evolite excamp pro 4 çadır kullanıyorum geçen hafta yalova da kamp yaptık sabaha karşı 4:30 da yattık hava 5 derece olmasına rağmen üzerimize sadece ince bir polar battaniye aldık hiç üşümedik desem yeridir. çadırımızın içinde bir adet çift kişilik yatak 1 adet tek kişilik sünger...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri