Arama sonuçlarınız

1. srk0661

Bir CJ hikayesi de bizden olsun..

Ynt: Bir CJ hikayesi de bizden olsun.. flowmaster ın sesini ne zaman duyacaz bilen varmı ;D ;D ;D

2. srk0661

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) çok güzel bi cvp vallahi
  3. srk0661

CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) standart renkler belli kırmızı mavi sarı siyah beyaz göktuğ abi gibi farklı bi renk daha iyi olur kanısındayım

4. srk0661

cj de blok çatlağı

Ynt: cj de blok çatlağı abi sen görürsen ben ancak inanırım ;D ;D ;D
  5. srk0661

Ynt: Bir CJ hikayesi de bizden olsun.. teşekkür ederim

6. srk0661

cj5 4200 cc arac tüpde tahmini ne kadar yakar ve yıllık vergisi ne olur ?

Ynt: cj5 4200 cc arac tüpde tahmini ne kadar yakar ve yıllık vergisi ne olur ? benim cj 4.2 ama ruhsatta 1.4 yazıyor ben yıllık 100 tl bile vermiyorum şanş ;D ;D ;D

7. srk0661

Ynt: Bir CJ hikayesi de bizden olsun.. dodiklerden bizde almak istesek nerden temin edecez bi tlf numarası falan alabilirmiyiz acaba yardımcı olurmusunuz
  8. srk0661

cj de blok çatlağı

Ynt: cj de blok çatlağı evet bu daha ayrıntılı oldu
  9. srk0661

cj de blok çatlağı

Ynt: cj de blok çatlağı bildiğim 79 yılında cj 5 sonra cj 8 de kullanıldı

10. srk0661

Lütfen yardım cj8 almayı düşünüyorum

Ynt: Lütfen yardım cj8 almayı düşünüyorum hayat cj de başkası yalan ;D ;D ;D ;D

11. srk0661

cj de blok çatlağı

Ynt: cj de blok çatlağı teşekkür ederim açıklamanız için
  12. srk0661

cj de blok çatlağı

Ynt: cj de blok çatlağı abi cj8 motoru buldum ama numarasi nedir bilmiyorum cj 8 motorlarında c ve z serisi varmıdır

13. srk0661

cj de blok çatlağı

Ynt: cj de blok çatlağı anlaşılan motor değişecek başka çare yok cj 8 motoru düşünüyorum teşekkür ederim
  14. srk0661

cj de blok çatlağı

arkadaşlar cj 5 imin motor bloğu çatladı su damlatıyor usta su koyunca biraz gidersin dedi bende gittim ama gitmez olaydım motorun içinden katur kutur değişik sesler çıkmaya başladı stop etti dahada çalışmıyor usta bana çatlağa dikiş yapalım diyor tabi motorun içi nasıl bilinmiyor şimdi motor...
  15. srk0661

35 lastik takmak için

Ynt: 35 lastik takmak için yükseltme kupadan yapılacak o zaman değişiklik yapmak zorundayım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

16. srk0661

35 lastik takmak için

Ynt: 35 lastik takmak için 35 lastik kullananlar bu sorunlarla devamlı uğraşıyormu yoksa kesin çözümü varmı
  17. srk0661

satılık cj 7 kapıları ve fıber hardop

Ynt: satılık cj 7 kapıları ve fıber hardop evet lütfen resim
  18. srk0661

35 lastik takmak için

merhabalar 1979 model cj5 ime jant ve 35×11,5 lastik aldım fakat bunları takmam için debriyaj ve direksiyon milinde çeşitli işlemler yapmam gerekiyomuş neden olduğunu anlamadım acaba mantıklı bi açıklaması varmı...

19. srk0661

cj 8 şasesi nerden kesilir

Ynt: cj 8 şasesi nerden kesilir yani sizin arac gibi ;D ;D
  20. srk0661

cj 8 şasesi nerden kesilir

Ynt: cj 8 şasesi nerden kesilir tam isabet cevabı vallaahi sizden bekliyordum abi teşekkür ederim bana arkasından kesiliyor demiştiler siz orjinal cj5 mi toplarsınız yoksa cj 8 i cj 7 mi yaparsınız benim aracım daha hiç revizyon görmedi daha sac kasa çok kararsızım... tabi sizin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri