Arama sonuçlarınız

1. srk0661

cj 8 şasesi nerden kesilir

merhabalar arkadaşlar benim merak ettiğim cj 8 den cj 7 yapımında cj8 in şasesi nerden kesiliyor bu konuda tecrubeli abilerden arkadaşlardan bilgi almak istiyorum :-\

2. srk0661

cj5 kullanan arkadaşlara bir soru

Ynt: cj5 kullanan arkadaşlara bir soru bence orjinal olsun kesilip biçilmeyen yani kısacası cj 5 olsun
  3. srk0661

CJ-5 BESTOP SÜPERTOP TENTE

Ynt: CJ-5 BESTOP SÜPERTOP TENTE tente hangi ilde acaba bayram bey

4. srk0661

sizce cj5 mi cj 7 mi

Ynt: sizce cj5 mi cj 7 mi peki şasesi nerden kesiliyor asıl öğrenmek istediğim bu
  5. srk0661

sizce cj5 mi cj 7 mi

Ynt: sizce cj5 mi cj 7 mi kafamı karıştıran cj 8 cj 7 yaparken arkasımı kesiliyor bilgisi olan varmı acaba

6. srk0661

sizce cj5 mi cj 7 mi

Ynt: sizce cj5 mi cj 7 mi evet doğru aracım daha orjinal ilk ben yapacam daha güzel olur yürürü falan iyi alacak olduğum arac nasıl olacak oda şüpheli neyse sağolun

7. srk0661

sizce cj5 mi cj 7 mi

Ynt: sizce cj5 mi cj 7 mi haklısınız benim ikinci bi aracım var ama uzun şase olmsada olur ama 7 olsa kapıları kitleme şansımız var difransiyel farkı motor farkı var hayırlısı yardımınız için teşekkür ederim kara veremiyorum ikiside olsamı acaba ;D ;D ;D
  8. srk0661

sizce cj5 mi cj 7 mi

öncelikle herkese merhaba 79 model daha orjinal sac kasa bir cj5 im ve bunu toplamak istiyorum biliyorum çok masraflı olacak ama bir cj ci bunu düşünmez benim kafamı karıştıran bunu satıp cj 8 alıp cj 7 mi yapsam diye düşünüyorum ve çok kararsızım ve siz değerli arkadaşlardan abilerden fikir...
  9. srk0661

Satılık Hardtop

murat bey resimlerini görebilirmiyiz acaba

10. srk0661

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı ustam merhaba cj serisinden bir örneğinizi gördüm yanlız ön dodikde sinyal yerini iptal etmişsiniz istersek sinyal yerini açarmısınız ve fiyat ne olur lütfen cevap yazarmısınız

11. srk0661

satılık krom tampon

Ynt: satılık krom tampon merhaba ben bu tampona talibim numaranızı verirmisiniz arym konuşalım
  12. srk0661

Satılık Goodyear wrangler 31x10.5x15

Ynt: Satılık Goodyear wrangler 31x10.5x15 bayram halinin aldığı lastikler bunlar bu arada ben serkan

13. srk0661

Arb Modeli Off Road Tampon

Ynt: Arb Modeli Off Road Tampon daha cj5 mi toplamaya başlamadım 1.2 aya başlıcam size tampon modelini söylicem ilginize teşekkür ederim
  14. srk0661

Arb Modeli Off Road Tampon

Ynt: Arb Modeli Off Road Tampon cj için yapıyomusunuz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd