Arama sonuçlarınız

1. S

Nissan Patrol

Ynt: Nissan Patrol Arkadaşlar kısa şasi için bir vinç projem var nasıl bir tampon koymalı..Bir de boya önerisi rica ediyorum araç normalde lacivert ama mat siyah ya da karma haki yeşil siyah düşünüyorum..Ne dersiniz..?

2. S

Satılık Nissan Patrol 2.8 TD

Ynt: Satılık Nissan Patrol 2.8 TD Aynı araçtan kullanıyorum..Elinizdeki yedek parçaları değerlendirmek isterseniz ilgilenebilirim...
  3. S

Google Haritası Üstünde Üye Konumları

SÜPER ÇALIŞMA... Gezen BİLİR'e yakıştı ...Emeğinize sağlık....

4. S

Uludağ, Kar ve Elanorrr (14 Haziran 2009)

Ynt: Uludağ, Kar ve Elanorrr (14 Haziran 2009) Güzel rotaymış... Hala kar olması ilginç..Sanırım irtifa 2000 mt üzeri olsa gerek..
  5. S

Uludağ, Kar ve Elanorrr (14 Haziran 2009)

Ynt: Uludağ, Kar ve Elanorrr (14 Haziran 2009) Rotanız ne taraftı..?

6. S

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Bursa'dan offroad tutkunu bir gezen bilir üyesiyim. 39 yaşındayım , Sağlık Sektöründeyim , ULUDAGOFFROAD Derneği kurucu üyesi ve genel sekteriyim. Nissan Patrol 92 HARD TOP GR ilk aracım oldu 99 yılında.Yaklaşık 5 yıl sonra 94 SLX uzunşasi benzinli Patrol'u...

7. S

Nissan Patrol

NISSAN PATROL TURKEY HAKKINA Okuduklarımdan bir patrol CLUB meselesi algıladım ama çözemedim.Ben de facebook ta bir grup oluşturdum patrol hakkında beraber geliştirelim..Link aşağıda...
  8. S

Nissan Patrol

Ynt: Nissan Patrol ZUBİ , Ben Bursa ULUDAGOFFROAD klübünden bir patrol fanatiğiyim.Bende 94 uzun şasi benzinli , 92 kısa şasi dizel kardeşimde de 92 safari var..Araçlarımızı daha iyi tanımak ve yardımınızla bazı modifiyeler yapmak istiyoruz. Resimleri;
  9. S

Uludağ Off-Road Ailesinden Bir Kayıp ve Başsağlığı

ELİM BİR KAZA SONUCU KLÜP ÜYELERİMİZDEN TEKİN ÜNAL'I KAYBETTİK. ÖNCELİKLE AİLESİNE , SEVENLERİNE , DOSTALARINA VE BÜTÜN ULUDAĞ OFFROAD AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ. SEN BİZİMLE YAŞAYACAKSIN.. HER KAMPIMIZDA HER GEZİMİZDE YANIMIZDA OLACAKSIN.. TEKİN ABİM EMİNİM ŞİMDİ OLANLARI ÖZETLEMEK...

10. S

Uludağ Off-Road Sansarak Gezisi (05 Temmuz 2008)

BURSA HAREKETTEN SONRA , İZNİK VE BİLECİK GRUBU İLE İZNİK' TE BİRLEŞİP 12 ARAÇ OLARAK KAMP ALANIMIZA HAREKET ETTİK. KAMP İÇİN SEÇİLEN YER MUHTEŞEMDİ. YERLEŞTİK. AKŞAM HAZIRLIKLARI YAPILIRKEN CEHENNEM DERESİNE İNMEK İÇİN CEHENNEMDEN BETER BİR YOL GİTTİK. TOZ CEHENNEMİ ...

11. S

Uludağ Keles Rotası Gezisi (30 Mart 2008)

Ynt: Uludağ Keles Rotası Gezisi (30 Mart 2008) guzel ve çamurlu gezi olmuş... arabanıza sağlık... bayrak ve tektip giyim de şık olmuş... yola ya da off-road a devam.... TEŞEKKÜR EDİYORUM GRUBUM ADINA http://www.uludagoffroad.com
  12. S

Ynt: Uludağ Keles Rotası Gezisi (30 Mart 2008) Ersin Kardeşim , Araba yürüdü de biz mi gitmedik.Ayrıca benzinli olupta dangalak pompacı tarafından mazot konan land' larda pompa mazotu atana kadar birkaş BEYGİR güce ihtiyaç duyuyor haliyle. BAK BAKALIM KARABATAK , SARI KANARYA , BATAKÇI HOCA...

13. S

Ynt: Uludağ Keles Rotası Gezisi (30 Mart 2008)VİDEOLARIN DEVAMI SON İKİ VİEOMUZ DAHA VAR HOCANIN KURTULUŞU BU DA PORTAKALIN KURTULUŞU
  14. S

Ynt: Uludağ Keles Rotası Gezisi (30 Mart 2008) video 1 E birazda video ekleyelim. video 1 video 2
  15. S

Ynt: Uludağ Keles Rotası Gezisi (30 Mart 2008) Grubum adına selamlarınızı aldık. Ve evet çareyi tek tipte bulduk.Çamura kıyafet dayanmıyor çünkü. Ama mahrum kalmayın bizde gezilecek çok yer var. Her zaman bekleriz.Misafire her zaman kapımız pardon yolumuz parkurumuz açık. :P

16. S

Ynt: Uludağ Keles Rotası Gezisi (30 Mart 2008) RESİMLERE DEVAM
  17. S

Ynt: Uludağ Keles Rotası Gezisi (30 Mart 2008) RESİMLER ..ERSİN'E TEŞEKKÜRLER
  18. S

Ynt: Uludağ Keles Rotası Gezisi (30 Mart 2008) LADA IMPRAZA KARABATAK VİTARA MI KEDİ Mİ ANLAYAMADIK HOCANIN SAYISIZ BATIŞLARINDAN BİRİ BU DA BİR BAŞKASI YAN DA YATARMIŞ YATARMISIN YATMAZMISIN LAND'A YAKLAŞIK 10 BEYGİR LİK DESTEK

19. S

25 Kişilik 10 araçlık bir grupla Keles başlangıçla yoğun sis , az çamur ,az kar , bol sucuk , acayip yorgunluk turu oldu.(Rota , sıcaklık , yükseklik ve iz detayları daha sonra eklenecektir). İŞTE RESİMLER KELES YOLU TOPLANMA GRUBUMUZ BAYRAĞIMIZ MOLA YERİMİZ YORGUN KÜÇÜK OFFROAD CU SORDUM...
  20. S

Uludağ Off-Road Etkinliği (15 Şubat - 01 Mart 2008)

Bekleriz. Yerimiz çok..Rezervasyon sorunu da yok..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri