Arama sonuçlarınız

1. hagurel

bu pajero alınır mı? yardım lütfen..

Ynt: bu pajero alınır mı? yardım lütfen.. O kadar da kötü değil 3.0 V6 ile yakıtta pek fark yok aralarında 3.0 V6 ya istediğini yaparsın ama 2.6 ya mesela 31 lastik falan takarsan kalkışlardaki pratiklik falan kaybolur geri söktürmesin sonra ilk önce emanet bir takım jant lastikle dene derim

2. hagurel

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 04. Bölüm Duyurusu (Rize)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 4. Bölüm Duyurusu (Rize) Evet haklısınız bende bunları diyecektim ama vazgeçmiştim ,bırakalımda fotoğraf işini fotoğrafçılar yapsın ,İzci programını izliyorduk program genelde offroad dan sapmaya başlamıştı derken aramızdan birileri çıkıp YolAçık...
  3. hagurel

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 4. Bölüm Duyurusu (Rize) Bende tam eleştirecektim bu fotoğrafçılar ne iş diye ama üstteki savunmayı okuyunca vazgeçtim ,sizin işiniz gerçekten zor 29,97 dakikaya ne sığdırabilirseniz o ,TRT 'ye rica edinde haftada bir günü bizim programa ayırıversinler...

4. hagurel

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 4. Bölüm Duyurusu (Rize) programın linkini bulamadım ,internete yüklenmedimi daha
  5. hagurel

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) çok güzel oldu elinize sağlık

6. hagurel

Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi güzel olacak gibi ama ahşabı hiç karıştırmadan, ince profilden yapsaydınız, içinede straforun üzerine yani plastik kaplamalar satılıyor, onlardan yapsaydınız, düşündünüz mü hiç ?

7. hagurel

En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi? bencede bişey var kesin
  8. hagurel

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok YIGITEFE arkadaşım sanki Volkwagen'in satış sorumlusu gibi açıklama yapmışsınız ,demişsiniz ki.... her iki aracında artıları eksileri olmasına rağmen ....siz Amarog'un hangi eksisinden bahsettiniz bi okuyun isterseniz yazdıklarınızı !
  9. hagurel

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Çok güzel oldu bu sefer ellerinize sağlık

10. hagurel

SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR

Ynt: SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR Hepinize helal olsun hepside çok güzel olmuş yapılmayacak bişey değilmiş meğerse

11. hagurel

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 02. Bölüm Duyurusu (Rize - Lazboard)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu Off-Road görmek istiyoruz arkadaşlar lütfen
  12. hagurel

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 02. Bölüm Duyurusu (Rize - Lazboard)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu İzleyemedik ,nette link yok mu ?

13. hagurel

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? Böyle bişeyin mümkünü yok arkadaşlar
  14. hagurel

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? 280 krş çıkıyor 175 km de bişey yakmıyomuş mahşallah hesabı yanlış yapmadıysam tabi 175x 2.65 / 100 değil mi ?
  15. hagurel

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Çok güzeldi diyebilirim ,programı izliyecem diye biryere gidemedim ,saati biraz kötü oldu ,birde süresi çok kısa tadı damakta kalıyor ,araçların motor sesleri müzik ile kapatılmamış sesler duyuluyor bu çok iyi tüm emeği geçenlere...

16. hagurel

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Programın ambleminin sticker işini düşündünüz mü ?
  17. hagurel

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Mahşallah diri araç hayırlı olsun kaza bela vermesin allah
  18. hagurel

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Programın süresi ne kadar olacak ki ? reklamsız

19. hagurel

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Sticker bende isterim listeye yazabilirsiniz ;D
  20. hagurel

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Çok sevindim ,hepinizi kutluyorum ,fragman bile çok güzeldi... Eğer yapabileceğimiz bişey olursa üzerimize düşeni seve seve yapmaya hazırız

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri