Arama sonuçlarınız

1. hagurel

En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi? Bu konu nereye gidiyor arkadaşlar ::)

2. hagurel

Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri

Ynt: Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri sağolun emeğinize sağlık
  3. hagurel

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? inşallah sıkıntılarınız biter aracınıza kıymazsınız

4. hagurel

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? :D :D :D tamam anşaiıldı teşekkür ederim allah kaza bela vermesin görüşmek üzere
  5. hagurel

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? 4.7 lt motorlu bir araca 45 litre depo ufak değilmi, sürüş konforu nasıl peki arıza olayı falan sık oluyormu ? Fazla soru soruyorum kusuruma bakmayın ama, yaşadığım yerde bu araçtan daha görmedim bile bırakın arızalarının giderilmesini

6. hagurel

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? peki araç ilk çalıştırmada benzinde çalışıyor, kaç depo lpg de ,ne kadarlık benzin harcıyorsunuz hesapladınız mı ?mesela ben Opel Vectra da her 5 depo lpg tüketiminde 50 lira benzin harcıyordum şimdiki zamlarla bu 60 lira olsun misal

7. hagurel

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? oy oy derken yakıt fazlalığından mı :) yaw kanıma girmeyin akşam akşam
  8. hagurel

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? Prins her markada tek aslında arkadaşımda Land Cruiser VX80 var prins lpg li onda farkı açıkça anlamıştım
  9. hagurel

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? Vallahi çok istediğim bir araç WJ ama yakıta nedense inanamıyorum kendim depoyu doldurup dolaşıp tekrar fulleyemedim ondan belki ama inşallah bir gün binecem Amerikan farklı oluyor nesindendir anlayamadım aslında pekte sevmem...

10. hagurel

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? hesaplara göre 24-26 litre diyorsunuz bu haldeyken 715 kuruş falan çıkıyor sizinki neden 530 kuruş yakıyor hemde yarı arazi tarif ediyorsunuz benim L200 31-10.5-15 mt lastikle şehir içi 11,5 litre euro mazot yakıyor buda 450 kuruş...

11. hagurel

Şampiyonun Doğuşu

Ynt: Şampiyonun Doğuşu Sizi tanıdığıma sevindim ilk yarışınızda gelmeyi istiyorum zaten nasipse orda görürüz
  12. hagurel

Ynt: Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri arkadaki çıtalar pek sağlam değil plastikten esniyor zaten acaba bunların orjinal üst çıtası varmıdır

13. hagurel

Şampiyonun Doğuşu

Ynt: Şampiyonun Doğuşu Bolu Mengen'ede bekleriz hocam nasıl olsa uzun yolda gider bu araç çok şık oldu elinize sağlık
  14. hagurel

Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8 Bilerek derken Çağrı ne demek istedin Bildiğin bişey varsa bizde sökelim ???
  15. hagurel

Ynt: Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri Bu tavana nasıl monte olur yan suluk çıtaları yok üst bagaj takamadım ben onun için

16. hagurel

Ynt: Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri evet en önemli faktör fiyat tabi
  17. hagurel

tanrılar çıldırmış olmalı 1948

Yaw arkadaşlar amma dalga geçtiniz elin garibiyle bırakın günahtır.Malum sitede dolu böyle dengesiz fiyatlı araçlar heleki 4x4 olan bütün ilanlar ARAZİ CANAVARI diye belirtiliyor
  18. hagurel

Ynt: Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri güzel icatlar teşekkür ederiz

19. hagurel

Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8 Çağrı plakan düşmüş
  20. hagurel

ön amortisörden hoş olmayan bir ses

Ynt: ön amortisörden hoş olmayan bir ses bunu ben yazmadım arkadaşlar neler oluyor anlamadım bende suzuki yok zaten

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri