Arama sonuçlarınız

1. hagurel

Off Road Araçlarınıza ön,arka tanpon,yan basamak Stepne taşıyıcı (Ankara)

Ynt: Off Road Araçlarınıza ön,arka tanpon,yan basamak Stepne taşıyıcı (Ankara) benim dediğim tamponlar bunlardı arkadaş kendisi yapmış sitede de var ama şu an bulamadım 200 lirayı bulmadı iki tamponun maliyeti diyor bence süper olmuş çoğu ustanın elinden böyle iş çıkmıyor ne yazık ki !

2. hagurel

2002 WJ 4.7 V8 lerde od/of düğmesi varmı

Ynt: 2002 WJ 4.7 V8 lerde od/of düğmesi varmı bende bu aracın 1999 modelini almaya çalışıyorum tavsiye edermisiniz vergi ve şehir içi lpg tüketimi ne kadardır sürekli 4x4 müdür arıza sık yaparmı siz kullanıyorsunuz heralde memnunmusunuz amerikana hiç binmedim korkuyorum ama istiyorumda...
  3. hagurel

wj ,3.1 lerde hangı sorunlar çıkıyor?

Ynt: wj ,3.1 lerde hangı sorunlar çıkıyor? 4.7 ler nasıl peki 1999 model şehir içi lpg yakıtları ve masraf bakımından

4. hagurel

Ynt: wj ,3.1 lerde hangı sorunlar çıkıyor? alla allah jeep te böle bişey yapsın hayret 2.7 ne motoru ki
  5. hagurel

Ynt: wj ,3.1 lerde hangı sorunlar çıkıyor? iyi sorular ama yanıtlayan neden yok

6. hagurel

Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8 Tam alacaktım vazgeçtim :D Para olsa bir dk durursam ne olayım

7. hagurel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Bolu'ya yakınsa gidip görmek isterim
  8. hagurel

En İyi Döner Nerede Yenir?

Ynt: En İyi Döner Nerede Yenir? En iyi döner Mengen'de Yılmaz Restaurant ta yenir haftada iki gün yaparlar ama unutulmaz bir tadı olur
  9. hagurel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? hiç olmazsa ne yapısı olduğunu söyleyin

10. hagurel

SATILDI - 1986 Model Nissan Patrol

hayırdır neden satıyorsunuz güzel araçmış başka projeler mi var kafanızda

11. hagurel

ÇEŞİTLİ CB MAZEMELER

Ynt: ÇEŞİTLİ CB MAZEMELER Bi takım ayarlasanız toplam fiyat ne oluyor hangisi hangisine oluyor ben anlamıyorum da telsiz işi başka bir işmiş
  12. hagurel

Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8 Hayırdır ne işi Bolu da sanayinin yeri değişecek diyolar doğrumu Çağrı

13. hagurel

Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8 AAAA ben yoyocu değilim en azından aracım Mitsubishi Çağrıyada Laf yok yaw hemşerim nede olsa
  14. hagurel

Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8 Ciddisen görüşeyim 40 bine de olmaz Çağrı cım emek var araçta sen verirmisin 15 e
  15. hagurel

Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8 pazarlık ediveririm 70 bine hangi VX80 miş o

16. hagurel

Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8 Vallahi açık söyliyim ben Land Cruiser VX80 kullandım arkadaşındı Antalya grubundan Ümit sitede vardır resimleri gerisi teferruat
  17. hagurel

Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8 diğer markaları biz görmedik bazende öndekinin izinden gitmek zorluyor insanı
  18. hagurel

Disco vs Pajero

Ynt: Disco vs Pajero Senin araçta 4 kapı ama yapmaya çalışıyosun etrafta çok uzun şase pajeroyu modifiye edip çamura giren ,eğer yapılacak olan offroad sa kısa olması gerekir aracın bizim bindiğimiz araçlar ancak gönül eğlendirmeye gezmeye yarar

19. hagurel

Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8 Çağrı arkadan gelenler ne güzel çıkıyor hazır açılmış yoldan ;D ;D
  20. hagurel

Disco vs Pajero

Ynt: Disco vs Pajero Öyle deme be Çağrı bende Kürşat beyin sattığı turuncu Pajeroya hastaydım. Kullanış ve sağlamlık açısından selam durulur Pajeroya 1,5 senede 27400 km yaptım anahtar değmedi 1993 model uzun şase 2.6 Pajero'ya ama bineceksen ya V6 3.0 yada V6 3.5 olanına bineceksin illaki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri