Arama sonuçlarınız

1. hagurel

kararsızım vitara mı frontera mı

Ynt: kararsızım vitara mı frontera mı ben l200 kullanıyorum ama sizin yerinize olsan suzuki alırdım iki araç arasında ,opel araştırdım pek hoşlanmadım servisleri bile beğenmiyor masraflı ve zayıf olduğunu söylüyorlar

2. hagurel

Mitsubishi Magnum 1999 4x4

Ynt: Mitsubishi Magnum 1999 4x4 Discovery neden yapamadı olası bişey değil pilot farkı var heralde
  3. hagurel

Disco vs Pajero

Ynt: Disco vs Pajero mesaj sayısı demek bilgi demek galiba ama bunu söyleyen arkadaşla aramızda kaç mesaj farkı var da söyleyebiliyor anlayamadım

4. hagurel

Ynt: Mitsubishi Magnum 1999 4x4 temsaya bişey sormayın ben aracım durmayınca birinci vitese zor geçiyor dedim bana 50 liralık bir parça için(senkromeç) 4500 lira fiyat çıkardı verdiği listede bir tek lastikler yoktu inanın ondan beridir servislere karşıyım içerde Tedaşın araçları doluydu...
  5. hagurel

Ynt: Mitsubishi Magnum 1999 4x4 l200 kullanıyorum memnunum parça kırmak zor nasıl yaptınız siz bunu

6. hagurel

Disco vs Pajero

Ynt: Disco vs Pajero ikisinide al

7. hagurel

Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8 Çağrı hayırdır yaw geçen gördüm aracını yanaşamadım yanınıza organizasyondan bakımlı araç insana iç çektirenlerden satma bence
  8. hagurel

En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi? uygun olan amacına göre karşılayandır
  9. hagurel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? o nerden çıktı beee daha yeni değiştikomple ön takım aracıma baktığımkadar kendime baksaydım saçlarım ağarmazdı :D

10. hagurel

Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi? yalnız karizmalık her zaman para etmiyor araziye girince herşey tersine dönünce karizma falan kalmıyor araç alırken kızlara hava atmayı düşünmemiştim yaşımızda geçti gibi çoluk çocuk var :D :D :D

11. hagurel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Peki tamam burası neyin neresi
  12. hagurel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? :) :D :D :D bu kadar çabuk yıkılmayın üzerime

13. hagurel

Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi? Dürüst ve açıklayıcı fikirleriniz izlenimleriniz için teşekkürler
  14. hagurel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Deniz kenarı
  15. hagurel

Ankara'da L200 Ustası

Ynt: Ankara'da L200 Ustası ben ne ustalar gördüm vidayı sıkarmış gibi suratını eziştirip büzüştüren ama elinizle bile çevireceğiniz vidadır yalamadır çünkü onun için çekiniyorum her geçen gün işçilik ve kalite düşüyor

16. hagurel

Ankara'da L200 Ustası

Ynt: Ankara'da L200 Ustası evet aynı şeyleri bende düşündüm titiz ve vicdanlı bir usta lazım apılan işide benim görmem lazım :-\
  17. hagurel

Ankara'da L200 Ustası

Ynt: Ankara'da L200 Ustası yetkili servisler pahalı geliyor baslı balatanın değişmesi ihtimali var bir fiyat almak isterim aslında ama uzaktayım sorun orda zaten
  18. hagurel

Off Road Araçlarınıza ön,arka tanpon,yan basamak Stepne taşıyıcı (Ankara)

Ynt: Off Road Araçlarınıza ön,arka tanpon,yan basamak Stepne taşıyıcı (Ankara) daha önce burada bir arkadaş kendi aracına yani toyota hilux a ön ve arka tampon yaptı malieti 240 lira dedi 2 tamponun tabiki işçilik kendinden arada uçurum var bir tabaka saç 4mm 60-80 lira arası neredeyse iki...

19. hagurel

Satılık - 1997 Model Land Rover Discovery

Ynt: Satılık - 1997 Model Land Rover Discovery takas düşünüyormusunuz güzel araca benziyor
  20. hagurel

4x4 Kamyonetin Boğaziçi Köprüsünden Geçmesi Yasak, Vergisi Binek

Ynt: 4x4 Kamyonetin Boğaziçi Köprüsünden Geçmesi Yasak, Vergisi Binek Vergi dairesine gittiğimizde sen lüx 4x4 jeep kullanıyorsun vereceksin tabi diyorlar yola çıkıncada sen kamyonetsin 90km hızı geçemezsin Ankara'da Kızılay'a Çankaya'ya giremezsin İstanbul'da köprüden geçemezsin diyorlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri