Arama sonuçlarınız

1. hagurel

Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? Ücret iyiyse yıkarım Alttaki benim arabanın arka camına I love dont you yazmışlar sen mi yazdın ne demek bu ?

2. hagurel

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? ben köy tavuğu bulurum yersiniz hazırları pişsede yenilmez
  3. hagurel

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? koymak yetmez basmak lazım (senin dedidiğin gibi yapamam) :) alttaki gece köy yolunda farları kapatıp gidebilirmisin

4. hagurel

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? Sizler iyimisiniz ??!!
  5. hagurel

Volkswagen - Amarok Beğenilen Resimleri Paylaşalım

Ynt: Volkswagen - Amarok Beğenilen Resimleri Paylaşalım Karavan olayı çok güzel çıkarınca kasayı takabiliyorsak muhteşem olur

6. hagurel

Bu gün bir L200 aldım Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Ynt: Bu gün bir L200 aldım Tavsiyelerinize ihtiyacım var resimlerini görseydik hayırlı olsun iyi bir karar vermişsiniz kendimce

7. hagurel

l200 ü araziye hazırlamak

Ynt: l200 ü araziye hazırlamak Bir gezide dik bir rampada herkez zorlanıyor bende indim kalanlara yardım ediyorum 5.2 Cherokee kullanan biri camı açtı daha araziye bile takmadım ben dedi yaw kardeşim senin aracın sürekli 4x4 altındaki aracın ne olduğunu bilmiyosun aynı sizin anlattığınız...
  8. hagurel

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok bilgi sahibi olan arkadaşlar da zorlama diyorlar dikkatinizi çekerim siz tam anlamıyla iyi olduğunu söyleyemiyorsunuz fena değil idare ederlerle geçiştiriyorsunuz....bilgi sahibi olmak için buradayız zaten !! Aracın sahibi arkadaşa allah kaza bela vermesin o ayrı...
  9. hagurel

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok 2.0 cc mi demek istediniz anlayamadım eğer öyleyse bu seferde güç problemi yaşanmazmı arazide ne bileyim bi denemek lazım belki tork yüksektir

10. hagurel

Mitsubishi Marka Buluşması

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması Sağolun gerçekten ama 2 kişi az oluyoruz diğer arkadaşlar sıkıntı yaşarlar bu seferde diğer bütün arkadaşlar birbirlerine yakınlar işler müsait olsa gelirdim ama burayı isteyip bir terslik olurda gelemezsem ne olur bi düşünsenize :D :D :D :D

11. hagurel

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması Listeye bekılırsa bu inegölden başka yerde olmaz ve orasıda bana uzak kalıyor hayırlısı olsun katılan arkadaşlara bol bol çamurlar dilerim :-[
  12. hagurel

L 200 4x4 Beğenilen Fotoğraflar

Ynt: L 200 4x4 Beğenilen Fotoğraflar Benim aracım 2001 model L200 Magnum ve kapısında etikette 31x10.5/15 ölçüleri verilmiş üzerindeki lastiklerde bu ölçüde bazıları neden 16 jantlı anlayamadım sizinki gibi

13. hagurel

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok Wv her fırsata müşterisini servise çekmek isteyen bir firma sağlamlık açısından da o kadar da iyi değil ve parçası da fazlaca pahalı ,nerden biliyosun derseniz ismini vermeyim bir siyasi parti komple Volvo S60-S80 kullanıyordu miting gezileri falan derken haddinden...
  14. hagurel

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması buluşma yeri neresi olacak karar verildimi iş durumuma göre gelmek isterim ama kesin söz veremiyorum sonradan yalancı çıkmak istemem
  15. hagurel

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... kışlık ürünlerden bende isterim bir organizasyon yapında katılalım :)

16. hagurel

L 200 4x4 Beğenilen Fotoğraflar

Ynt: L 200 4x4 Beğenilen Fotoğraflar mustafabinnet bey resimlerdeki lastikler ne marka yazarmısınız diş yapısı güzel gibi görünüyor lastik alacam karar veremedim şu anda kumho roadventure mt kullanıyorum her şartta pek başarılı bir lastik değil
  17. hagurel

2001 L200 magnum bagaj çıtası aranıyor

2001 model L200 Magnum için üst bagaj çıtası arıyorum yapıştırma değil orjinal kanallarına olacak şekilde elinde olan veya bulabileceğim bir adres bilen varmıdır ?
  18. hagurel

suzuki 1.9 DDis Alınır mı ?

Ynt: suzuki 1.9 DDis Alınır mı ? çok teşekkür ederim açıklamalarınız için

19. hagurel

suzuki 1.9 DDis Alınır mı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-ilk-sahibinden-kazasiz-boyanan-degisen-parca-yok-53585659/detay/ Bu araç hakkındaki görüşlerinizi öğrenebilirmiyim bir tanıdığım abim bugün almayı düşünüyor sürekli 4x4 olduğu söylenmiş artıları ve eksileri nelerdir arazi levyeli...
  20. hagurel

motorlu taşıt vergisi zamanı

Ynt: motorlu taşıt vergisi zamanı Ben bu yıl ikinci taksidimi kasko değerinden düşürterek ödedim bir sorun olmuyor ama devletin benden 4x4 jeep vergisi alıp trafiktede kamyonetsin şu hızı geçemessin şuralara giremessin demesi de kanıma dokunuyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri