Arama sonuçlarınız

1. K

1986 Dodge Wagoner

Ynt: 1986 Dodge Wagoner başlığı yanlış yazdım eski aracımla karıştırdım modelini araç 86 model

2. K

1986 Dodge Wagoner

Ynt: 1986 Dodge Wagoner vidyoları yok üzgünüm ama makaram var WARN markalı
  3. K

Spor Otomobiller

Ynt: Spor Otomobiller

4. K

Spor Otomobiller

Ynt: Spor Otomobiller bu arada çektiğim arabaların modellerini herkez biliyordur ama ben genede yazayım unuttum yazmaya şavrole aveo orjinal fabrika çıkışlı spor paket 1.6 110ps bmw e30 m3 turbo intercooler 2.8 turbo sanırım 250 ps ve üstü vw golf mk2 85 ps honda civic typer 2000cc 200 ps...
  5. K

Spor Otomobiller

Ynt: Spor Otomobiller golf mk1 & mk2 nin üstüne yeni çıkanlar bi motor bakıımından daha iiler okadar ama dediiniz gibi hiçbir serileri kasa bakımından iyi değiller

6. K

Spor Otomobiller

Ynt: Spor Otomobiller sizdemi golf cüsünüz ?

7. K

Spor Otomobiller

merhabalar amatör olark çekmiş olduğum fotograf galerimi sizinle paylaşmak istedim iyi formlar dilerim
  8. K

Dodge 4x4 Dizel Karavan

Ynt: Dodge 4x4 Dizel Karavan emeğe saygınızdan dolayı teşekkür ederim
  9. K

Benim Karavanım; Ford Transit İndigo Alkovan - (A.kadir)

Ynt: Ford İndigo A. KADİR sende saol kadirabi

10. K

1986 Dodge Wagoner

Ynt: 1986 Dodge Wagoner aracın adı sanı belli birşeyi değiştirmeye gerek yok !

11. K

1986 Dodge Wagoner

Ynt: 1986 Dodge Wagoner bilgi için teşekkürler peki bu araç kasa bakımdan neye benziyor
  12. K

Dodge 4x4 Dizel Karavan

Ynt: Dodge 4x4 Dizel Karavan satılık değil yaptırdık özel olarak istersen yaptırdığım yerle irtibata geçebilirsin

13. K

dodge s 100 as 250

Ynt: dodge s 100 as 250 benzinli içinmi dizel için mi ?
  14. K

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu iyi formlar dilerim yeni gelenlere dikkat: arada kendini bilmezler var :o
  15. K

Ynt: Ford İndigo A. KADİR

16. K

merhabalar A.KADİR kullanıcının ford karavanı kadir abi biraz geç oldu resimler ama :)
  17. K

Dodge 4x4 Dizel Karavan

Ynt: Dodge 4x4 Dizel Karavan
  18. K

1986 Dodge Wagoner

Ynt: 1986 Dodge Wagoner

19. K

Dodge 4x4 Dizel Karavan

Ynt: Dodge 4x4 Dizel Karavan ön jantlar ve yedek lastiik görüldüğü gibi orjinal dodge jantıdır arkalara ise genişletip 28" (inç) ofset yaptırdık arkalara çift tekerde takılabilirdi fakat araca ağır gelir diye böyle bir değişiklik yaptık suan ön ve arka jantlarn ebatı 900 x 16 dır...
  20. K

1986 Dodge Wagoner

Ynt: 1986 Dodge Wagoner w 4x4 sizce ne anlama gelir biz pek fazla birşey bilmiyoruz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri