Arama sonuçlarınız

1. A

1990 Üç Kapı Pajero'mu Hangi Araç ile Değiştirmeliyim ?..

Ynt: 1990 Üç Kapı Pajero'mu Hangi Araç ile Değiştirmeliyim ?.. aynı dıyguların ve daha fazlasını yasayabilmek için Mercedes G serisi.. ama cok fazla bulunamıyor işte piyasada. yine de bir araştırın, ömürlük bi arabaya sahip olursunuz..

2. A

Issız Bir Yerde Uzaktan Kumandanın Pilinin Biteceği Tutarsa?

Ynt: Issız Bir Yerde Uzaktan Kumandanın Pilinin Biteceği Tutarsa? yahu cözümler süper..:) harbiden de Türk olmanın avantajları.. pil konusunda elektroteknik hocası ''pili toprağa koyun'' derdi hep. bi süre bekleyecek tabi.. saksı dibi vs bile iş görürmüş. uzunca teknik bi izahati de vardı...
  3. A

Devrim Arabaları'na Saygı...

Ynt: Devrim Arabaları'na Saygı... - Türkiye'de hiçbir ''başarı'' cezasız kalmaz evlat... küçük bir düzeltme.:)

4. A

Yarım Depo Yakıt Kalınca Ortaya Çıkan Stop Etme Problemi ?..

Ynt: Yarım Depo Yakıt Kalınca Ortaya Çıkan Stop Etme Problemi ?.. yahu benim de kafamı kurcaladı deminden beri ama mantıklı bir anlam veremedim.. kesinlikle alakasız bir yerden cıkacak gibime geliyor arıza.. araba bir kere enjeksiyonlu ve yarım deponun altına indiğinde stop ettiğini, ama gaza...
  5. A

Ynt: Devrim Arabaları'na Saygı... cok gaza geldim coook :) :D

6. A

Ynt: Devrim Arabaları'na Saygı... kesinlikle ya.. gösterge tablolarında benzin, yağ, su sıcaklığı gibi seyler yazıyordu. bir de filmin sonlarında aracın basında toplu fotoğraf cekilecekleri sırasında proje müdürü cama kocaman ''türk malı'' diye bir yazı koyuyor.. o an ben cok duygulandım...

7. A

Ynt: Devrim Arabaları'na Saygı... o linki sonuna kadar kontrol etmedim ama alternatif baska bir link vereyim. http://www.binfilm.com/Devrim-Arabalari.html bu linktern 5 parca halinde online izleyebilirsiniz. parcaların basında 1 dk falan abuk reklam koymus site ama sonrasında tıkır tıkır...
  8. A

Ynt: Devrim Arabaları'na Saygı... yunus bey maalesef özenti medyamız sağolsun, 48 yıl önce Türk Malı arabalara yaptığını şimdi de filmine yapıyorlar. hiçbir tv kanalı, köşe yazarı, sözde aydın vs iki satır birşey bile yazmadı bu fillme dair.. çılgın dersane gibi abuk sabuk filmlere gösterdiği...
  9. A

Devrim Arabaları'nın hikayesine dair hepimizin az çok kulağına birşeyler çalınmıştır elbet. 2008 yılında özgün bir film yapıldı bu hikayeye dair. muazzam bir oyuncu kadrosu ve mükemmel bir anlatımla. tabi filmde carpık ilişkiler, sevişme sahneleri küfür sacan tipler olmadığı için gişeye gömüldü...

10. A

4x4 Motokaravanlar

Ynt: 4x4 Motokaravanlar orjinal sitesinde aracı baya kurcalama sansım oldu. ilginç özellikleri var. mesela tavanda 80 watt'lık sharp güneş enerjisi paneli var. aracın arazi kabiliyetinde de ciddi bir iyileştirmeye gitmişler. aracın fiyatı 110.000 dolar. TR'ye getirmek isterseniz 238.000 dolar...

11. A

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları parayı bulduğumda ilk alacağım araba.. hayır zamanında imkan da vardı neden almadıysam.. genclik işte.afilli arabalarla boş işler peşinde koştuk.. hayat..::)
  12. A

Yakıt Tasarrufu

Ynt: Yakıt Tasarrufu biraz eklemelerde bulunalım. -aracın devir/tork eğrisini edinin, hangi devirlerde tork üretiminin arttığını/azaldığını öğrenin. (bunu zaten kazanılmıs bir alıskanlık olarak biliyorsunuz ama farkındalığınızı artırın) -lastik basıncı hayati onemlidir, doğru basınc %10 a...

13. A

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları abi ben aşık oldum ya.. bu ancak hayal edilebilirdi.. Şu an 0 km olarak satılanları var mı bunların?
  14. A

Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım yahu saka maka baya heyecan yaptık, iş tamamen bittiğinde mzliyetlerle ilgili bir özet çıkarabilir misin bize?? eline, emeğine sağlık bu arada..:)
  15. A

G Serisi ?..

Ynt: G Serisi ?.. arkadaşlar aslında hepinizin dediği doğru. Mercedes G serisi, Mercedes-Benz tarafınndan 1990 yılına kadar Steyr-Puch-Daimler firmasına ürettirilmiştir. (Avusturya'nın Steyr kentinde). Steyr-Puch-Daimler bizdeki karsan gibi global bir markalardan bağımsız üretim üssü ve ayrı...

16. A

Off-Road Tipi Römork Nasıl Olmalı?..

Ynt: Off-Road Tipi Römork Nasıl Olmalı?.. römork freninin arazi şartlarında makaslamaya sebep olması da büyük bir risk ama.. arkadan kaymaya başlayan bir römorku kontrol etmek çok ama çok zor ve tehlikeli.. hem aracı 100 km hızda kullanmayacaksın sonucta.. cok da gerekli değil bence. ona göre...
  17. A

Off-Road Tipi Römork Nasıl Olmalı?..

Ynt: Off-Road Tipi Römork Nasıl Olmalı?.. bildiğim kadarıyla römorklu araç kullanmak için ''d'' grubu ehliyete ihtiyac var resmi olarak.. ama pratikte hususi araclarda bu kural uygulanmıyor... aklınızda olsun...
  18. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu sıcak karşılama için herkese teşekkürler..

19. A

Unimog Train

Ynt: Unimog Train :) askam esasen piyasada bildiğimiz as 600- as 900 lerin devamıdır. bir dönem arazideki sağlamlıklarıyla cok da satmıstı hepimiz cocukluğumuzdan hatırlarız bu araçları.. sırayla dodge ve chrysler lisansıyla üretim yaptılar. chrysler ve dodge markalarını mercedes-benz satın...
  20. A

Unimog Train

Ynt: Unimog Train tamamen haklı olduüuğunuzu söyleyebilmeyi isterdim.. zf, jost, cummins, gm, voith, telma, hatta ülkemizden farba gibi devasa tedarikçilere BMC gibi üreticiler kendi araçlarına uygun parçalar ürettirirler.motor, şanzıman, diferansiyel, aktarma organları, elektronik beyinler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri