Arama sonuçlarınız

1. A

Off-Road Tipi Römork Nasıl Olmalı?..

Ynt: Off-Road Tipi Römork Nasıl Olmalı?.. offroad tipi römorkta en titiz davranman gereken konu çeki demiri kısmı.. rockinger de denilebiliyor piyasada. http://www.jost-world.com/workflow/pdfanleitungen/kataloge/CV_products.pdf linkteki semaları incelemen bile epey fikir verecektir sana...

2. A

Unimog Train

Ynt: Unimog Train arkadaşlar araç üretimi yapan fabrikaların tamamı aslında birer montaj fabrikasıdır. Unimog'un Türkiye'de sadece montajının yapıldığından bahsedersek Almanya wörth fabrikasından da (Actros, econic ve Atego üretimi yapıyor) aynı şekilde bahsetmek zorunda kalırız. bir fabrikada...
  3. A

Unimog Train

Ynt: Unimog Train demiryollarında kullanılan unimogların dingilleri raydayken ''avare dingil'' pozisyonunda oluyor. marketlerde kullandığımız el arabalarının tekerlekleri gibi..ya da kırkayak diye tabir edilen 4 akslı nakliye kamyonlarının 2. dingilinde olduğu gibi. ülkemizde demiryolunda en...

4. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ben aykut. 27 yaşındayım, makine mühendisliği öğrencisiyim(öğrenci affı sonrası dönüş)..:) dağcılık (amatör olarak), camping ve offroad ilgi alanlarım arasında. özellikle araç teknolojileri ve otomotiv konusunda tutku derecesinde ilgiliyim. burada aynı...
  5. A

MB Actros

Ynt: MB Actros öncelikle merhaba. siteyi henüz keşfettim, yaklaşık bir haftadır da forumları beğeniyle okuyorum. neden actross'lara kimse değinmemiş diye düşünürken nihayet bu başlığa ulaştım. Mercedes-Benz'de uzun yıllar kamyon satış danışmanı olarak çalıştığım için yazmadan geçemedim.:)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri