Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ilandaki karavan benim. İlgilenen olursa camper almak için satacağım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-satilik-karavan-pakpen-cam-klima-nf-buzdolabi-55013003/detay/
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Aracın en uygun modelini sizlerin tecrübeleri ile belirleyeceğim. Ama kesinlikle mercedes olması tercihim. 2000 yılında 1-2 gün 18+1 minibüs olanını kullandım. Bu kadar rahat ve direksiyon hakimiyeti iyi olan araca binmedim...
Haklısınız Ömer bey, mercedes için bu km çok değil. ayrıca motor sıfırlamakta o kadar pahalı değil. modeline göre 20-35 aralığında çok iyi araçlar var. yeni fiyatlarına bakınca bedava sayılır.
Bu tip araçlar hakkında bilgi almak istemiştim. 16-17 m3 araçtan camper yapmak-yaptırmak istiyorum.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)
Murat Bey; Yeni aracınız hayırlı olsun. Her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.
Bekir Beydoğan
Ynt: 2011'de MotoKaravan veya Çekme Karavan Almayı Düşünen ? :)
Bende camper düşünüyorum. Ama 2000 model sally marka çekme karavanım var. önce onu satmam gerekiyor.
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Sayın Ümit TİRYAKİ; Çekme karavanımla ilgilenmişsiniz. Takas olabilirdi ama daha yeni model bir araç düşünüyorum. yine de aklımda bulunsun. teşekkürler..
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Atila bey merhaba, karavan konusunda en tecrübeli ve bilgili olanlardan biri sizsiniz sanırım. Araç seçimi konusunda görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Sürüş güvenliği ve rahatlığı iyi olan vede geniş olan...
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
selam; yeni üyeyim. Antalya da yaşıyorum. 2000 model çekme karavanım var. satılığa çıkardım. amacım bir campere sahip olabilmek. bu konuda tecrübeli arkadaşların değerli görüşlerine gerek duyacağım.