Arama sonuçlarınız

1. Ertanbek

Patrol Sd33t (canavar)

Ynt: Patrol Sd33t (canavar) yükseltme ve yürüyen aksam la olan tecrübelerime devam etmek istiyorum. öncelikle makas hakikaten büyük kolaylık özellikle bu arabadaki gibi dayanıklı malzemeden yapılmışsa ancak burada cok önemli bir nokta var eger makasların ve bunları destekliyen amartisör ler...

2. Ertanbek

Patrol Sd33t (canavar)

Ynt: Patrol Sd33t (canavar) Sevgili Ugur Abi'm her daim takipdesin farkındayım :) ve sayın Muammer başkanım kadim dostum bu offroad sevdası seninle başka güzel :) bu arada aracı ilk deneyimlediğimiz safari gezimizde Muammer başkanımın co pilotluguyla iki teker üzerinde de deneme şansımız oldu...
  3. Ertanbek

Patrol Sd33t (canavar)

Ynt: Patrol Sd33t (canavar) peki ne yaptık ....... aslında secenek cokdu lastik seçimine göre işi belirledik öncelikle ihtiyaca yönelik lastik ben hem günlük kullanım için hem yarışlarda tadında kalsın diyerek 33 tercih ettim işin aslı 35 37 hiç sıkıntı yok zaten İsmail abimiz 35 den yana...

4. Ertanbek

Patrol Sd33t (canavar)

Ynt: Patrol Sd33t (canavar) bu aracda beni hayran bırakan bir yerde şimdi yürür aksam alt takım yok kitmiş aman yaymış ayarlı kolmuş amartisörmüş yükseltme alçaltmaymış ...... vsssss bir dünya saçmalıkdan uzak güçlü dinamik efektif ne cj ler gibi dağınık ve zayıf nede rahatsız emin olun...
  5. Ertanbek

Patrol Sd33t (canavar)

Ynt: Patrol Sd33t (canavar) şnorkel den itibaren alıp intercooler ile motora mükemmel iletilen havanın bir okadar cıkısıda önemli bence bu noktada manifolt dan itibaren 60 lık boru ile kısa susturucusuz eksoz sistemi mükemmel turbo sesi ve performans acısından son nok da olacak gibi ama daha...

6. Ertanbek

Patrol Sd33t (canavar)

Ynt: Patrol Sd33t (canavar) öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler gelelim intercooler meselesine bizim tercihimiz Hyundai starhex oldu aslında l200 de olabilirdi ama maliyet ve bulunabilirlik acısından Hyundai daha uygundu kendinden musurlu ve pervaneli oluşu motor ustu montaj olması boru...

7. Ertanbek

Patrol Sd33t (canavar)

Ynt: Patrol Sd33t (canavar) biraz ara daha cok paylasıcak foto ve videolar var işimiz bitmedi daha ..... :)
  8. Ertanbek

Patrol Sd33t (canavar)

Ynt: Patrol Sd33t (canavar) veeee 24 volt meselesi..... can yakıcı ve bir okadar can alıcı ... aküler 95 amper varta 2*255 tl sıfırlandı maalesef ancak aracın bu yapısı makinannın her ortamda aynı kaleşnikof gibi çalışmasını sağlıyor suda çamur da havada karada ancak bu kadar yüksek çalışma...
  9. Ertanbek

Patrol Sd33t (canavar)

Ynt: Patrol Sd33t (canavar) sonuç olarak etkin soğutma daha cabuk tepki yüksek tork aslına bakarsanız 33 ekstreme lastikden önce 31 Cooper st ile aldığım performansı su an 33 le almaktayım ve full rampada bile sıkıntı yok burda önemli bir diğer nokta ise şnorkel resimlerden belli olduğu üzere...

10. Ertanbek

Patrol Sd33t (canavar)

Ynt: Patrol Sd33t (canavar) bu arada bu takip olayına hastayım :) aslında araç yapıldıkça yazacakdım ama hem sonun dan emin olamadım hemde öyle cok heyecanlı oluyor sizi acıdan kurtarıp bir sefer de merakınızı bitiricem inşallah :) takipdeki arkadaşlarıma saygılar

11. Ertanbek

Patrol Sd33t (canavar)

Ynt: Patrol Sd33t (canavar) bir cok patrol kullanıcısı belkide hararet nerden cıkdı bizde sıkıntı yok diyebilir ama benim kullanım tarzım da araç maksımum zorlanmakda sebebi offroad değil sebebi hergün aracın ordu dan işyerim olan Gölköy e 60 km de 0 dan 1300 rakıma çıkması ve bunu hakkıyla 33...
  12. Ertanbek

Patrol Sd33t (canavar)

Ynt: Patrol Sd33t (canavar) aracın en sıkıntılı yeri üretildiği yıl itibariyle teknolojik yetersizliklerden dolayı hesaplanamayan basit hatalar dan hararetli olarak tanımlanan motor ancak biz bu sıkıntılara yönelik girişimleri sıraladık öncelikle ustaların motora su basması olarak tanımladığı...

13. Ertanbek

Patrol Sd33t (canavar)

Ynt: Patrol Sd33t (canavar) işte bu noktadan sonra ilk iş aracı komple dağıtmakla işe başladık önce motor dedik bismillah.
  14. Ertanbek

Patrol Sd33t (canavar)

Ynt: Patrol Sd33t (canavar) bu model ve yorgunlukda araçlarda en büyük sıkıntı muhakkak ki kaporta ve saşe kursad arkadaşımızın yasadığı talihsizlik nitekim yine bu forumda gündemdeydi ancak bizim aracımız bana gelmeden bu sorunlarından kurtulmusdu bizde böylece diğer alanlarda tadilata zaman...
  15. Ertanbek

Patrol Sd33t (canavar)

Ynt: Patrol Sd33t (canavar) araç İspanyol montaj ve 90 larda gümrük girişli özel üretim bir seri olarak ülkemize girmiş . farkı motorun turbo takviyeli oluşu daha agır 4.63 ayna mahruti kullanılması hidrolik direksiyon önler disk ve kısa saşe olması nissanın ürettiği en sıkı motorlardan biri...

16. Ertanbek

Patrol Sd33t (canavar)

Ynt: Patrol Sd33t (canavar) sonucda offroad benim fikrim su an ülkemizde üç kulvarda bir safari iki yarış üç hard offroad ben yarış ve hard offroad için sonunda mükemmeli bulduğuma inanıyorum iki kulvar içinde orta seker bir makine sd33t bence. safari için değişmezim land cruiser bas kontağa...
  17. Ertanbek

Patrol Sd33t (canavar)

Ynt: Patrol Sd33t (canavar) bu arada dağ aslanı yazısıyla İsmail abimize antalyadan Ahmet demir ustamıza ordudan sedat ustamıza gölköyden Güngör ustama aziz ustama saygılar emekleri ve yönlendirmeleri göz ardı edilemez foto devam....
  18. Ertanbek

Patrol Sd33t (canavar)

hayırlı forumlar bu paylaşımda bir aracın sıfırdan öyküsünü sizinle paylaşmak istiyorum aslında bu paylaşımı yapma kararını aracı deneğimledikden sonra karar verdim hakikaten tanıtılması gereken bir makineymiş .öncelikle deneğimlerimin daha anlam kazanması acısından kendimi tanıtayım Gölköy...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri