Arama sonuçlarınız

1. HC

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili açılmadı yani.

2. HC

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Willis H. Carrier; 17 Temmuz 1902′de bu şirket için dünyanın ilk klimasının tasarımlarını tamamladı: Klima, matbaanın ısı ve nem oranını hassasiyetle denetleyen 30 tonluk bir makinaydı. BULDUM.
  3. HC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) klimayı kim buldu ise nur içinde yatsın yada ölmedi ise bir ömür boyu mutlu olsun inanılmaz çok sıcak

4. HC

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili Engin ben göremedim bişey
  5. HC

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili motor sporları yaptığınımı sanmış :)

6. HC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) :) günaydınlar önemli olan bugundur o da öyle işte anı yaşa vodafon hoop mikrofon şop

7. HC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) işte geldim burdayım. ben cesaret isterim sanal alem de olsa Did you know ? o da değilde öyle işte biz yarın ne giycez.
  8. HC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hıım evet hadi by ii akş.
  9. HC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Otobusle giderken, Bolu Dagi'nda verilen molada hemen > > tuvalete kosturdu. > > Korkunc sIkismisti. Sansina bos kabin bulup kendini oraya > > atti... > > Tam oturmustu ki yan kabinden bir ses "merhaba" > > dedi. > > Adam saskin "Merhaba" diye cevap...

10. HC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hint masalına göre, kedi korkusundan devamlı endişe içinde yasayan bir fare vardır. Büyücünün biri fareye acır ve onu bir kediye dönüştürür. Fare, kedi olmaktan son derece mutlu olacağı yerde bu kez de köpekten korkmaya başlar. Büyücü bu kez onu bir...

11. HC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İngiltere'nin yargıçları İngiltere'de yargıçların maaşı yokmuş. Onun yerine ihtiyaçları oldukça kullandıkları kredisi sınırsız çek defterleri varmış. İngiliz devleti hakimlerine o kadar güveniyormuş. Bir gün hakimin biri bir bankaya gidip 1.000.000...
  12. HC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Oğlum bu Eminönü'nden geçer mi? - Yok teyze biz Taksim'e çıkıyoruz. - Hah tamam oğlum siz gidin ben gelmeyeceğim.

13. HC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kadın: - Kızım dur! Ben vereyim benim ki bozuk zaten... Kızı: - Aman ne olacak sanki nasılsa benimki de bozulacak, ben vereyim!
  14. HC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) sürçer: - Şoför bey mübarek bi yerde inebilir miyim? - Şu ilerdeki caminin önünde bırakayım teyze seni...
  15. HC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Adamın biri iş görüşmesine gider. İş tanımı ve beklentiler konuşulduktan sonra sıra ücret ve sosyal imkanlara geldiğinde işveren adama ne beklentisi olduğunu sorar: İşveren: Sizin ücret ve sosyal koşullarla ilgili beklentiniz nedir? Aday: Aylık 3.000...

16. HC

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba öğretmenim
  17. HC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Reha muhtar telefondaki adama fırça atıyor. - Bütün bunları nasıl yaptın ha? cevap ver?? - Bakın efendim şöyle izah edeyim... - Sus konuşma, hala utanmadan izah ediyorsun..cevap versene??!
  18. HC

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu HIM HIMM EVET

19. HC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ama niye öyle diyosunuz :) mizah anlayışınıza sığınıyorum beğenirsiniz umarım.
  20. HC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) :))))))))))))))))))))))))) 3 adam oturmuş eşlerine aldıkları hediyelerden bahsediyorlarmış. Birincisi demiş ki, 'karıma öyle bir hediye aldım ki, 6 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor.' Diğer ikisi anlamamışlar. 'Ne aldın?'diye sormuşlar. 'Beyaz bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri