Arama sonuçlarınız

1. extraloob

Gezenbilir Paintball Turnuvası (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası (22 Kasım 2009) yalnız oyun harbiden yorucuydu bir ara dizlerim titredi yere koyayım diyorum bakıyorum çamur pislenmesin diyorum kotum, sonradan farkettim ki üzerimdekiler kamuflaj ondan sonra yerlere atmaya başladım kendimi ;D :P lakin olay anında...

2. extraloob

Gezenbilir Paintball Turnuvası (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası (22 Kasım 2009) ehem ehem 3-0 kazanan mavi takımın 2 ranger'ını sunayım birisi mee diğer my cousin :P etkinlik için gezenbilir'e çok teşekkürler acayip deli keyf aldım bir o kadar da yoruldum 100 mermi ile başladık 2 turda harcadık 3. turda bir 50 daha...
  3. extraloob

Levan Polka Loituma

hayranları var mı bilmiyorum ama ben gene de yayınlayayım dedim, asyaaa rulezzzzzzzzzz :P http://www.youtube.com/watch?v=ae_hFkMJ0JE&feature=related

4. extraloob

Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) gelmek isteyenler aracı olmayanlar sıkıntı çekiyorum diyenler saat 9:00'da Kadir Has'ın önünde olacağım 2 kişilik yer daha var bilginize sunarım.
  5. extraloob

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) hava ve zemin şartları keşke ağır olsaydı etkinlik sonrası mağlup olan ekibin söyleyecek mazereti olurdu ihihihiiii ;D

6. extraloob

[ ALINIK ] Navigasyon Aleti

[ ALINIK ] Navigasyon Aleti Güzel temiz, az kullanılmış bir sorunu olmayan dışı çizilmemiş garantisi faturası ve kutusu halen mevcut olan bir GPS arıyorum ilgilenlere çok teşekkür ederim.

7. extraloob

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) benimde postallarım vardı onları bi boyayayım en iyisi ortam sıkı :P
  8. extraloob

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) wuhuuuuuu +2 olmuşum pazar günü muhteşem olacak ben sony handycam getiriyorum kameraman bulursak güzel bir kayıt yapılabilir olmazsa biz savaşımıza bakarız. Ps : yönetime çok teşekkürler ;)
  9. extraloob

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) oyuncu sayısı max. 20 kişimi kuzenim var o da duydu gelmek istiyor eğer ki 1 slot varsa yazalım +2 :D

10. extraloob

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) wuhuuu ranger olacağız desenize hazır cod6 warfare2 oynamıştık ortamın atmosferine alışkınız bilgiler için çok teşekkürler kirlenecek giysiler üzerimize ciciler çantamıza :D

11. extraloob

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) yedek giysi getirin denmiş ilk mesajda bot ve giysi banko getiriyor muyuz ? üzerimize verilen giysi yetersiz mi ? uff bu kısmı stres yaptı bende :P bir kameraman varsa sony handycam getirebilirim ? müthiş bir video çekilip biraz...
  12. extraloob

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) ok teşekkürler listeye girmişim. bahçelievler, incirli bakırköy cidarlarında olanları alabilirim palio 1.4 4 kişi olabilir veya 3 kişi bilginize...

13. extraloob

Fotoğraf Çekmek İçin Nereye Gidilir ?

Ynt: Fotoğraf Çekmek İçin Nereye Gidilir ? fiyat olarak nedir pansiyon tarzı uygun bir yerse ağva evet düşünülebilir bir kere kalmaya gittim gölden karşıya geçtik kısa bir geçişti orada ki motel tarzı yer sıcak güzeldi ama oradan abant'ta geçmiştik, bu sefer uygunluk babında ağva güzel gibi...
  14. extraloob

Ynt: Fotoğraf Çekmek İçin Nereye Gidilir ? aslında 7.2 mp pentax makina ile sony handycam var fazla abartı değil amatörler için makinalar 3-4 kişi pansiyonda kalacağımız yayla ova köy göl vb. gibi istanbula fazla uzak olmayan benzin parası sıkıntısını çok hissetmeyeceğim mini bir haftasonu...
  15. extraloob

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) merhaba bende sitede yeniyim paintball'a katılmak istiyorum bahçelievlerdeyim bu civarda olan 4 kişiyi arabaya alabilirim lakin beni katılımcılara eklerlerse gelebilirim yoksa hopp bende geliyorum dersen hoş olmaz kimseyi...

16. extraloob

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) yeniyim, bahçelievler'den gelebilirim hiç oynamadım ilk deneyim güzel olacaktır aranızda yer varsa gelirim.com ;)
  17. extraloob

Fotoğraf çekmek için nereye gidilir ? arabaya atlayip doga tabiat fotograflari cekmek istiyorum bu baglamda nereye gidilir neler cekilebilir, sitenin yeni uyesiyim ama gorduklerime gore duzce - bolu - kıyıkoy vb. yerler fotografcilar icin guzel mekanlar sizler istanbula'a yakin olarak nereleri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri