Arama sonuçlarınız

1. candova

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Tenteli olanlar düz kamyonet. Orduda en çok bu modellerden bulunuyor sanıyorum.Açıkçası yapılıp satılanlar uygun fiyatlarda piyasada. Açıkçası ben alıp da piyasadaki fiyatlara mal edemem. Afişe olanlar da kimsenin almadiklariymis genelde.

2. candova

Defender Toplama Planı

Belki üç farklı günde beş kere okumuşumdur :) Ben size istinaden yazmadım, bir arkadaş yukarıda 15.000 TLye araç alıp toplanılır gibi yazmış. O fiyatları aylardır göremedim.Bir abimiz ihaleden araç alıp getirmesi bile neredeyse 12.000 TL yi buldu ocak ayında. Sizin ilk gönderide ve...
  3. candova

Defender Toplama Planı

10-15 bin e araç mı kaldı mı sadece ihaleden gibi görünüyor

4. candova

Defender Almak Istiyorum

Artık araştırmaktan teorik bilgileri okumaktan bıktım ve hepsi birbirine karıştı :). Opel corsam var.Çok uzun yollara gitmiyorum beni idare ediyor.2. eldefazla bir para etmiyor. Dolayısıyla alacağım aracı ikinci araç olarak almaya karar verdim. Terrano discovery vs alsam tek araç olarak...
  5. candova

Satılık Discovery 2 Td5-es 2003

Araç hala satılık mı?

6. candova

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Son zamanlarda pek cevap yazılmamış, geçen gün mke yi aradım. Yakın zamanda ihale olmayacakmış, ufukta görünmüyormuş.

7. candova

Defender Almak Istiyorum

Uzun zamandır ben de araştırıyorum. Bu aralar uygun fiyatlı defenderlar var. Ama motor şanzıman nasıldır bilemiyorum. Kozmetik olarak yapılı kamyonetler bulunuyor. Sanıyorum bunların fiyatları daha düşük. Ya da biraz daha uyguna niva almak var (Arazi aracı kullanmayı öğrenmek için). İlk arazi...
  8. candova

Satilik 2001 Td5 195 Binde

Hala satılık mı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd