Arama sonuçlarınız

1. sinan-izmir

KYB mi ? Monroe Adventure mi?

Ynt: KYB mi ? Monroe Adventure mi? Bu kavram karmaşası ilk ne zaman çıktı bilmiyorum ama kullanılan terimler yanlış.Gazlı amortisör farklı birşey; burada bahsedilen ise gaz takviyeli amortisördür.Gaz takviyeli amortisörün içinde yağlı amortisörde olduğu gibi yağ vardır.Buna ilaveten pistonla...

2. sinan-izmir

Çakı ve Bıçak Seçimi

Nedir bu survival merakı anlamadım.Senelerdir dağlarda geziyorum survivallık bir durum yaşamadım.Survival uğruna büyük ve ağır bıçak taşımak hamallık.Doğaya gidecekseniz doğada kullanıma uygun bir bıçak alın.Lynx iyidir.
  3. sinan-izmir

lmf2 Becker Campanion bıçak seçimi

Ynt: lmf2 Becker Campanion bıçak seçimi Becker ergonomisi itibarı ile çok güzel bir bıçak.Ele çok rahat oturuyor,kaymıyor,kullanması çok rahat.Yalnız biraz kalın bir çeliğe sahip ve ağır bir bıçak.Bu ağırlığı taşıma esnasında sorun yaratıyor.Aynı bıçağın 4 veya 4.5 mm kalınlığa sahip bir...

4. sinan-izmir

Bora Knives mı Ka Bar mı Yardım Lütfen???

Ynt: Bora Knives mı Ka Bar mı Yardım Lütfen??? Bora bıçakları kendi sektöründe çooook geride kaldı bence.Senelerdir aynı tasarım aynı malzeme.Ürettikleri bıçaklar hep ''av bıçağı'' konseptinde.Daha doğada ve kampta kullanmaya yatkın bir bıçak çıkartamadılar ortaya bunca zamandır. 440C paslanmaz...
  5. sinan-izmir

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY Arkadaşlar ben de yanlış anlaşılmak istemem ama yakıt zamlarını konvoy oluşturarak yani yakıt kullanarak protesto etmek bana da hiç mantıklı gelmiyor.Düşünsenize, böyle yaparak aslında protesto etmek istediğiniz şeye ne kadar muhtaç olduğunuz...

6. sinan-izmir

Gerber Bear Grylls Ultimate Survival Fixed-Blade Knife+Basic 8 Pic. Survival Kit

Ynt: Gerber Bear Grylls Ultimate Survival Fixed-Blade Knife+Basic 8 Pic. Survival Kit Kullanmadım ama kullananların yorumları hep olumsuz şekilde.Gerberin diğer modellerinin bundan çok daha kaliteli olduğunu söylüyorlar.

7. sinan-izmir

Adana Karaisalı Kapıkaya Kanyonu.

Ynt: Adana Karaisalı Kapıkaya Kanyonu. Çok güzel bir doğa harikası gerçekten.Benim de görmek istediğim yerlerden biri; geçen sene niyetlenmiştim gitmeye ama olmadı.
  8. sinan-izmir

deklinasyon acisi

Ynt: deklinasyon acisi Tam emin değilim ama 2.8 derece civarlarında olması lazım.GK ile MK açısını gösteren bir harita bulursanız basım yılı ne olursa olsun kesin olarak hesaplanabilir.
  9. sinan-izmir

Motorsiklet ile Kamp için Çadır ve Çanta Önerileriniz?

Ynt: Motorsiklet ile Kamp için Çadır ve Çanta Önerileriniz? Görmek mümkün olabilir tabi ama bir de o adama sormak lazım nasıl o işe bulaştığını :D Ben de uzun süredir ve uzun süreli motosikletli seyahatlere çıkıyorum; ne kendim kullanıyorum nede kullananı gördüm.İlk başta ben de denedim sırt...

10. sinan-izmir

Motorsiklet ile Kamp için Çadır ve Çanta Önerileriniz?

Ynt: Motorsiklet ile Kamp için Çadır ve Çanta Önerileriniz? Ben aradaki bağlantıyı kuramadım ??? Motosiklet ile gezecekseniz bir sırt çantasına ne için ihtiyacınız var ki? Çantayı sırtınıza asıp motor kullanmayı düşünmüyorsunuz sanırım :o.Motosiklet arkasına bağlamak için de fazla uzunlar.En...

11. sinan-izmir

KLE 500 (Kawasaki) ile ilgili görüş

Ynt: KLE 500 (Kawasaki) ile ilgili görüş Ben iki motorun mekaniğini de bildiğimden görüşümü belirttim; yıpranmış bir motor ne marka olursa olsun kullanıcısına zarar zaten. Her iki motorun da yedek parça stoğu tedarikçilerinde mevcut.Önemli olan distirübütörün o parçayı ne kadar sürede bulup...
  12. sinan-izmir

Ynt: KLE 500 (Kawasaki) ile ilgili görüş Tabiki kullanımı da bağlı yakıt ekonomisi.Ama şöyle bir örnek verebilirim; şehirlerarası yolda 80-90 km/saat ile arkadaşlarla beraber gidiyoruz.Benim NX250 3 litre yakıyor 100 kiometrede; F650 GS 3.5 litre ;KLE ise 4.5-5 litre ;D Yakıt ekonomisi...

13. sinan-izmir

Ynt: KLE 500 (Kawasaki) ile ilgili görüş Ben kesinlikle F650GS tercih ederdim. Elektromekanik hocam; sizin makine gerçekten az yakıyormuş.Genelde arkalarında tankerle beraber geziyor KLE500 kullanıcıları :D
  14. sinan-izmir

Manisa Spil Dağı'na Çıkan 2 Dağcı Kayboldu!.

Ynt: Manisa Spil Dağı'na Çıkan 2 Dağcı Kayboldu!. Spil dağında kaybolan ilk insanlar :D Tarihe geçtiler sanırım. ;D
  15. sinan-izmir

Biraz da Avusturalya....

Ynt: Biraz da Avusturalya.... Ali abi, senin şu Güney Amerika gezini iyice merak ettik valla :) Fotoğraflarıyla beraber bir rapor yapıp yayınlasan da okusak bizde. Olmadı Murat abinin garaja geliyorsan haber ver, senden canlı dinleyelim; veya Alaçatıya baskın yaparız olmazsa biz ;D Her yerde...

16. sinan-izmir

Biraz İran - Pakistan - Hindistan ve Nepal'den

Ynt: Biraz İran - Pakistan - Hindistan ve Nepal'den Murat Kızakla pek beraber binemiyoruz motora, onlar genelde günübirlik çıkıyorlar ve altlarında special makineler var.Ne biz onlara, nede onlar bize ayak uydurabiliyor :) Grup olayı dediğiniz gibi zaten.Önce plan yapılır duyurulur, gelebilen...
  17. sinan-izmir

Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında

Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında Geçen sefer gittiğimde ben de ulaşamamıştım Kartal gölüne heyelanın kapattığı yol yüzünden.Sizin programda göreceğim diye ümit ettim ama size de yar olmadı :)Gökçeova göletini geçtikten 6-7 km sonra bir dörtyol ağzına geliniyor.Sağ taraftaki yolu...
  18. sinan-izmir

Ynt: Biraz İran - Pakistan - Hindistan ve Nepal'den Ben '91 NX250 kullanıyorum. İzmirde bir enduro motosiklet grubumuz var; fırsat buldukça motosikletleri yükleyip uzun kamplı arazi gezileri yapıyoruz.Duruma göre değişiyor yaptığımız gezilerin uzunluğu; bazen haftasonu gezisi oluyor.Bazen de 2...

19. sinan-izmir

Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu Hele böyle uzak bir coğrafyaya motosikletle gidildiğinde, mekanik bilgisine sahip olmak çok faydalı ufak sorunların can sıkmaması açısından.Motosikletten memnunmuydunuz genel olarak; gerçi pek bir alternatifte yok Hindistanda bu açıdan Enfieldlar...
  20. sinan-izmir

Ynt: Biraz İran - Pakistan - Hindistan ve Nepal'den Hikayesini ve daha çok fotoğraf isteriz ;) İzmirlimisiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri