Arama sonuçlarınız

1. sinan-izmir

Gezenbilir İzmir; Onur Mahallesi - Yamanlar Şelale - Doğançay Doğa Yürüyüşü (14 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Onur Mahallesi - Yamanlar Şelale - Doğançay Doğa Yürüyüşü (14 Şubat 2010) Vay canına, ne güzel eğlenmişiniz ;D Sel mel yalan valla, enerji de fazla olunca Ömer abiyle iddialaşırken ''bak şimdi, bir omuz atıp nasıl yıkıyorum su bendini'' dedi.Ben de yıkamazsın deyince...

2. sinan-izmir

Gelin Kayası (Nigar Kayası) Efsanesi

Ynt: Gelin Kayası (Nigar Kayası) Efsanesi İki öykü de çok etkileyici ve güzel.Teşekkürler.
  3. sinan-izmir

Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasattepe - Gökdere Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasattepe - Gökdere Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2010) Motorun antifirizinin tadı güzel değildi abi ;D Sağolsun orda karşılaştığımız arkadaşlar bize ev yapımı şarap ikram etti :D

4. sinan-izmir

Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasattepe - Gökdere Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasattepe - Gökdere Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2010) Yine çok keyifli bir yürüyüş olmuş belli ki. Biz de geçen haftasonu Murat dağında bir yürüyüş yaptık.Çıkabildiğimiz 1850 metre rakımda yaklaşık 1 metre kar vardı; gece de -17 dereceleri gördük...
  5. sinan-izmir

İzmir Off-Road Grubu; Dilek Yarımadası Dağ Geçiş Gezisi (07 Şubat 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Dilek Yarımadası Dağ Geçiş Gezisi (07 Şubat 2010) Yaklaşık 1,5 sene önce biz de motorlarla bir geçiş yapmıştık,yarımadanın biraz daha batı taraflarına da gittik.Doğası ve bitki örtüsü çok güzel bir yer.

6. sinan-izmir

Motoru Sıfır Yapılmış Araç

Ynt: Motoru Sıfır Yapılmış Araç Olayı açıklayan cümle budur :). Motoru yeni yapılıdı denilipte satılmaya çalışan araçların (benim gördüklerimin % 90 ı) çoğunda muhakkak bir sorun vardır.Satanı ararsın motora ne yapıldı diye,önce bilmiyor ayağına yatar,biraz sıkıştırınca öğrenirsin ki ya sadece...

7. sinan-izmir

%100 Sürekli Diferansiyel Kilidinin Sürüş Güvenliğine Olumsuz Etkileri

Ynt: %100 sürekli diferansiyel kilidinin sürüş güvenliğine olumsuz etkileri %100 kilit mauel olarak tam kilitleme oluyor zaten;her iki tekerleğinde her koşulda devri birbirine eşit oluyor.Drag araçları,gokart,traktör gibi birşeye dönüşüyor yani aracınız.Diğer (clutch,viskoz,LSD vs vs) tipler ve...
  8. sinan-izmir

%100 Sürekli Diferansiyel Kilidinin Sürüş Güvenliğine Olumsuz Etkileri

Ynt: %100 sürekli diferansiyel kilidinin sürüş güvenliğine olumsuz etkileri Kesinlikle doğru bir yorum.Kilitli difransiyelle yolda gitmek hem mekanik olarak diferansiyeli ve aktarma organlarını zorlar.Hemde virajda yol tutuşu bozar.Go-kart kullandıysanız aradaki farkı görmeniz mümkün;gokartta...
  9. sinan-izmir

İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010) Sarı renkle çizilmiş rota gayet yumuşak bir rota,binek araçla bile gidilebilir (tabi rota dışına çıkmazsanız ;D) Ama Göktepe çıkışını tavsiye ederim,burda da aksine çok kırıcı bir geçiş var.Kavun...

10. sinan-izmir

BMW F650 GS için Teknik Yardım

Ynt: BMW F650 GS için Teknik Yardım Ek olarak daha güzel bir formül var ki; Akü şarj akımı = Akü kapasitesi / 10 Yani aküden çektiğiniz akımı tekrar yerine koymak çok uzun sürer.Motora koyduğunuz aksesuarlar alternatör yerine aküden çekerse iki ayda bir akünüzü evde şarja bağlamak zorunda...

11. sinan-izmir

BMW F650 GS için Teknik Yardım

Ynt: BMW F650 GS için Teknik Yardım Senin motosiklet bu farları kaldırmaz Murat abi.Burda önemli olan akü değil alternatörün kapasitesi zaten. XL 200 ün alternatörüde 200 wattın üstüne çıkamaz maksimum kapasitede çalışsa bile tahminimce. Benim motorda normal far harici bir tane 50 wattlık...
  12. sinan-izmir

İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010) Seyirciler yukarıda, araçlar aşağıda :D Bir yanlışlık yok mu bu işte ;D ;D Yoksa ağırlık olmasın diye önden mi gitti yolcular ;D

13. sinan-izmir

Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.

Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!. Gözümde canlandırdım da;kabus görsem bu kadar kötü olmazdı herhalde. Daha önce başka bir konuda bahsi geçmişti,motosikletle uçurumun kenarından geçmenin ne kadar riskli olduğunu konuşmuştuk.İşte ben o uçurumun kenarından motorla geçerken hiç korkmuyorum...
  14. sinan-izmir

Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Trazlı Köy - Balçova Doğa Yürüyüşü (03 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Trazlı Köy - Balçova Doğa Yürüyüşü (03 Ocak 2010) Gelemesek te teknolojik destek sağlıyoruz işte böyle sponsorunuz olarak ;D ;D
  15. sinan-izmir

Ynt1: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 )

Ynt: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 ) Amaç kaybolmak zaten aslında Murat abi,yoksa tadı çıkmıyor bu işin :D ;D

16. sinan-izmir

Ynt1: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 )

Ynt: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 ) Bu mevsimde kamp veya ateş için sorun çıkmaz,izin alınmasına da pek gerek yok.Zaten göl civarı mesire yeri olarak ta kullanılıyor. Limontepeden Balaban gölüne geçiş biraz çetrefilli yalnız.Bazı yerlerde...
  17. sinan-izmir

Adrenalin mi? Ta kendisi

Ynt: Adrenalin mi? Ta kendisi Çok mu belli ediyoruz yoksa ;D Açık verme ibrahim ;D
  18. sinan-izmir

Adrenalin mi? Ta kendisi

Ynt: Adrenalin mi? Ta kendisi Ben benzer yollarda çok motosiklet kullandım.Uçurumun kenarından geçerken aklınıza hiç tehlike boyutu gelmiyor işin,sadece etrafınızdaki manzaranın ve yolun tadını çıkarıyorsunuz.Ama daha sonra çektiğiniz fotoğraflara baktığınızda ben buralardan nasıl geçtim...

19. sinan-izmir

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? NX 4 ün motoru XR400 baz alınarak üretilmiş bir motor.Sıkıştırması azaltılarak ve subap zamanlamaları değiştirilerek gücü düşürülmüş. Yakıtı 100km de 4-5 litre civarında,parça sorunu yok benim gördüğüm kadarıyla bu motorda,hatta parçaları diğer Honda modellerinden daha ucuz...
  20. sinan-izmir

Gezenbilir İzmir; Onur Mahallesi - Yamanlar Kamp - Doğançay Köyü Yürüyüşü (13 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Onur Mahallesi - Yamanlar Kamp - Doğançay Köyü Yürüyüşü (13 Aralık 2009) Hemen baktım zaten GE ye :) Doğançaydan şelaleye doğru giden bir patika yol mevcut.Direkt Bornovadan araziye girilip doğançay üstünden gidilebilir.Veya Karagöl asfalt yoldan da sağa sapıp şelaleye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri