Arama sonuçlarınız

1. Hazelnut King

Karadeniz Oyunları 2007 Trabzon'da

Ynt: Karadeniz Oyunları 2007 Trabzon'da 2011 oncesi eksiklerimizi gormus oluruz. Artik herkesi Temmuzda Trabzon'a bekliyorum.

2. Hazelnut King

Yapmadan Dönme

Ynt: Ordu Bugun Yason burnunda idim, hava biraz ruzgarli ve soguk idi fazla kalamadim ama mezgitleri goturdum tabii ki :)
  3. Hazelnut King

Fotoğraflarla Trabzon

Bu uzungol fotoğrafında golun icinde kucuk bi adacik gozukuyo oyle bisey var miydi yaw?

4. Hazelnut King

Bu Gidişle 2015'i Göremeyebiliriz

Ynt: Bu Gidişle 2015'i Göremeyebiliriz Bilmem mi...
  5. Hazelnut King

Bu Gidişle 2015'i Göremeyebiliriz

Ynt: Bu Gidişle 2015'i Göremeyebiliriz Olmaz oyle sey 2015 de Avrupa birligine girecez :D

6. Hazelnut King

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? kirklareli

7. Hazelnut King

Yapmadan Dönme

Ynt: Ordu Ben su an Ordu'dayim. Dediginiz cogu seyi yaptim, gordum , yedim. Ordu'nun dereleri aksa yukari aksa derler ya iste bu da dogrudur cunku Ordu kimi noktalarda deniz seviyesinden alcaktadir dolayisiyla dereler ters akar. Inanmayan varsa gelsin gorsun.
  8. Hazelnut King

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Yalniz ben resmi anlayamadim orda harabe seklinde bir kale mi var?
  9. Hazelnut King

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? giresun adasi

10. Hazelnut King

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Valla saga dondum topladim geldim, denizi de benziyo zaten. Nasilim :):):)

11. Hazelnut King

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam Handan
  12. Hazelnut King

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? sinop kalesi

13. Hazelnut King

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... soygun
  14. Hazelnut King

2011 Dünya Üniversite Kış Oyunları (Universiade) Erzurum

Biz zaten secimden once ordaydik, kulis calismalari yapmistik. Faydali olabildiysek ne mutlu bize...
  15. Hazelnut King

Karadeniz Etrafında Dönme Planı

Ynt: Karadeniz Etrafında Dönme Planı Bence Sedat, Mert sahil boyunca bi yolculuktan bahsediyo. ornek olarak adapazari karabuk hattindan ziyade zonguldak sinop uzerinden gidilmesi gezinin basligina daha uygundur. Hatta bu geziyi birazda soyle dusunebiliriz Karadenizdeki Limanlar diye; Trabzon...

16. Hazelnut King

Discovery I vs. Discovery II

Ynt: Discovery I vs. Discovery II Bilmiyorum
  17. Hazelnut King

2011 Dünya Üniversite Kış Oyunları (Universiade) Erzurum

2011 de ki gencler olimpiyatlari da Trabzon'a verildi yanilmiyorsam.
  18. Hazelnut King

Bisiklet Videolarım

Ynt: Bisiklet Videolarım Gelecek yarislarini izlemek isteriz. bizleri haberdar edersen seviniriz.

19. Hazelnut King

Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası

Ynt: Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası Abartmiyim ama her gittigimiz yerde hava sicakiligi (-) idi. ozellikle hopa'dan asagiya dogru tum yollar kar ve buzla kapliydi. neyseki kaptan sofor ve arac saglamdi.
  20. Hazelnut King

Ardahan -31 Derece

Ynt: Ardahan -31 Derece Zaten Ardahan'da hava sicak oldugu zaman kar yagiyor, hava soguk olunca ne olur bilinmez.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri