Arama sonuçlarınız

1. Hazelnut King

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Benim motorum yok ama hep olsun istemisimdir. Tek motor tecrubem marmariste kullandigim scooter, onu da stop ettirdikten sonra bi daha calistiramadim, ingiliz kiza rezil olmustum. hey gidi gunler hey...

2. Hazelnut King

Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası

Ynt: Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası Sumela'ya giderken 2 tane unimog gorduk, yaylara gezi duzenliyolardi, hatta hatirladigim kadariyla Sedat fotolarini cekmisti. Gondersene Sedat arkadas gorsun
  3. Hazelnut King

Ynt: Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası OH OH MASALLAH cok guzel fotolar, eline saglik Aycacigimmm...

4. Hazelnut King

Ynt: Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası Guzel resimler gelmeye devam ediyor. Resimlere baktikca o anlar bir kez daha gozumde canlandi. Bakmayin oyle karlara saplanip arabayi kurtarmaya calismamiza yolculuk boyunca 2 araba cektik kurtardik karlarin arasindan hatta...
  5. Hazelnut King

Karadeniz Etrafında Dönme Planı

Ynt: Karadeniz Etrafında Dönme Planı Isim gucum olmazsa ki issiz gucsuzum zaten ben gelirim. Zaten gecerken sen beni alirsin. Plani sen yap Sedat'a birakma ;D :P

6. Hazelnut King

Myanmar'daki Türk Şehitliği

Ynt: Myanmar'daki Türk Şehitliği Parayi onlara vermektense kendimiz gidip yaptiralim, guvenmiyorum o adamlara. Sehitlerin mezari kutsaldir devlet sahip cikmali, bizler sahip cikmaliyiz

7. Hazelnut King

Birdman

Ynt: Birdman Oldurseler atlamam ben ordan asagi. Degisik bi hava akimi mi ne varsa adamlar dosdogru yolda ilerliyor. kayakla atlama da oldugu gibi yere paralel sekilde iniyolar. cok ilginc ve cesaret gerektiren bi olay, ben almiyim :o :-*
  8. Hazelnut King

Ynt: Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası Yalan konusma yavru mavru birakmadin Uzungolde, hepsini yokettin soykirim yaptin.
  9. Hazelnut King

Çıldır Gölü'ndeki Balık Türünde Azalma

Ynt: Çıldır Gölü'ndeki Balık Türünde Azalma Balikcilarla yaptigim konusmalarda tam aksine Cildir Golundeki balik cesidi eskiden 9 iken simdi 12 ceside cikmistir. Hakkimda yapilan iddialarda asilsizdir ve fotograflar tamamen fotomontajdir.

10. Hazelnut King

Dünyanın En Sevilen Ülkesi Seçiliyor

Ynt: Dünyanın En Sevilen Ülkesi Seçiliyor Bnede bunu diyorumiste, bu tip yarismalarla insanlari aslinda birbirine dusurmeye calisan bir amac guden kesim bilsin ki bizim kimseye ihtiyacimiz yok.

11. Hazelnut King

Dünyanın En Sevilen Ülkesi Seçiliyor

Ynt: Dünyanın En Sevilen Ülkesi Seçiliyor Yahu arkadaslar birakin bu yapmacik anketleri falan kimse sevmesin benim vatanimi ben seviyorum yeter....
  12. Hazelnut King

Land Rover Discovery I

Ynt: Land Rover Discovery I Çıldır Gölünde iyi gider

13. Hazelnut King

Ceviz Kabuğu

Saddam'in idami ve bolgedeki gelismeler Vaktiyle Ortadoğu'nun en büyük askeri gücüne sahip olduğu ileri sürülüyordu. Ülkesine yapılacak bir saldırı sonucu tüm Araplar ayaklanacak, dünyaya verdikleri petrolü kesecekler ve üçüncü dünya savaşı çıkacaktı... Ama hepsi boş çıktı! Saddam Hüseyin...
  14. Hazelnut King

Edebiyat Okumaları Etkinliği...

Ynt: Edebiyat Okumaları Etkinliği... Elif Safak yerine Erol Manisali olsa gelirdim.
  15. Hazelnut King

Ynt: Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası Duyduk, gel bakalim, salsa yapmayi ogrenmeden gelme

16. Hazelnut King

Ynt: Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası Asil fotoromanlar sende bekliyoruz ama isin cok zor binlerce foto ve cekilmis 3-4 kaset. hadi kolay gelsin. ;D :P
  17. Hazelnut King

Ynt: Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası Golde tek basima geziniyorum Derken ag attiklari yeri buluyorum ve ne var ne yok topluyorum Amcam sagolsun mali kiyiya tasimama yardimci oluyor, yari yariya kirisiyoruz Sonra hicbisey olmamis gibi cocuklarla...
  18. Hazelnut King

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? manyas

19. Hazelnut King

Ynt: Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası Nasilim? ;D ;D ;D Zigana Dagindan Gunbatimi
  20. Hazelnut King

Ynt: Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası Ben sahidim Sedat bisey demedi ::) (siracinin sahidi bozaci) videolar ne zaman geliyo Sedat Beyyyy >:( ???

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri