Arama sonuçlarınız

1. Hazelnut King

Kişisel Galeri (Penguen)

Ynt: Kişisel Galeri (Penguen) Tebrik etmeden gecemiyecegim. Imrendim bende basliycam resim calismalarina. :P

2. Hazelnut King

Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası

Ynt: Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası Ayca bosver sen gonder resimleri, resim gondermeyi beceremiyon mu yoksa ;D :D Uuzngol'de Sedat la Mert'in fotografcilik konusundaki atismalari da bayaa komikti. Cekilen fotografin guzelligi fotograf makinesinin kalitesine...
  3. Hazelnut King

Ynt: Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası Yeme icme bi yana bicok yonden unutamayacagim bi gezi oldu. Gidip gitmemekte tereddut ediyodum iyi ki gitmisim. Cildir golundeki senliklerde gole atilan ag toplanirken milletvekili Ensar Ogut de ordaydi ve konusurken surekli...

4. Hazelnut King

Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları Benim buddy gecen pazar Palandoken kayak pistinde tas toprak ne varsa temizledi ondan biliyoo ;D
  5. Hazelnut King

Arkadaşımız Zerrin'in Anneannesi Vefat Etmiştir

Olumlu dunya... Allah mekanini cennet eylesin. Senin de basin sagolsun kardesim

6. Hazelnut King

Ya valla Sedat Uzungol'de sabah ogle aksam alabalik yedi, adamlarin alabalik golunu kuruttu. Ayca'da kuymak kuymak diye cildirdi sonunda girdi mutfaga kendi yapti kuymagi :) Sedat her seyahata ciktiginda zayiflarim umudu ile cikiyomus. Valla Sedat bence sen hic seyahata falan cikma hatta...

7. Hazelnut King

Ordu Vosvos Şenliği

Ynt: Ordu Vosvos Şenliği Evet simdi hatirladim ismi Enis Ayar'di. bence Enis beyle temasa gecilmeli ve neler yapilmasi gerektigi sorulmali, o bize yol gosterecektir. Gerekirse devlet kademeleriyle de temas kurulmali, Ordu'da bircok zengin findikci var, ellerini ceplerine atma zamani geldi.
  8. Hazelnut King

Ordu Vosvos Şenliği

Ynt: Ordu Vosvos Şenliği Bilirim Ordu'da ki vosvos senliklerini. Ordu merkezde Ayisigi diye bi cafe vardir, onun onunde rols royce modeli beyaz bi vosvos dururdu hep, cok severdim o araci, sahibi de uzun beyaz sacli yasli sayilabilecek biriydi hep tuhafima giderdi adamcagiz, senlikler onun...
  9. Hazelnut King

Trabzon

Ynt: Trabzon Yilbasina 1 hafta kala Sumela Manastirina giderken yoldan cekilen bir foto. Eee tabii biz de land roverlar defenderlar ve unimoglar olmadigi icin yolda kaldik 2 karis karda.

10. Hazelnut King

Trabzon

Ynt: Trabzon Surmene'de ki Zarha Dagi'ndan cektigim bi fotoyu ekliyim dedim.

11. Hazelnut King

AKAY Erzurum Arama Kurtarma Acil Yardım Dağcılık Kulübü

Ynt: AKAY Erzurum Arama Kurtarma Acil Yardım Dağcılık Kulübü Selam biz de dun Erzurumdaydik. Sabah Hemsin pastahanesinde kahvalti yaptik, aksam da Palandokende kayak. Erzurumlu arkadaslarimiz var. En kisa zamanda bi haftasonu yeniden gelmeyi umuyoruz. Boylece hem tanisir hem de sizden yeni...
  12. Hazelnut King

Gezginlerimiz Yolda

Ynt: Gezginlerimiz Yolda Herkese Selam, Cok eglenceli ve macerali bir yolculuktan sonra bendeniz Trabzon'da arabadan inmis bulunmaktayim. Sedat Mert ve Ayca Amasya uzerinden Istanbul'a donuse gectiler. Sedat Istanbul'a varinca size bol bol foto ve video goruntuleri gondercek hic supheniz...

13. Hazelnut King

Gezenbilir Kartepe Gezisi Fotoğrafları (24 Aralık 2006)

Ynt: 24 Aralık Kartepe Gezisi Fotoğrafları Arkadaşlar bu fotoları gördükten sonra dün bizim yaşadığımız Sumela vurgunu geldi aklıma. Yolun yarısında saplandı aracımız kara ama zaten adamlar yolun basına kırmızı konileri koyarak bişeyler anlatmaya çalışmışlardı da biz dinlememiştik. Ancak ben...
  14. Hazelnut King

Gezginlerimiz Yolda

Ynt: Gezginlerimiz Yolda Sumela ve Zıgana'dan sonra Uzungol'de de guzel fotograflara imza attık. Kaldıgımız tesisler gercekten cok sirin ve guzel, ozellikle yediğimiz alabalıkların tadı halen daha damağımızda. Zaten Sedat dayanamadı bir porsiyon daha soyledi şu an onu götürmekle meşgul. Bizim...
  15. Hazelnut King

Gezginlerimiz Yolda

Ynt: Gezginlerimiz Yolda Gezginler su an Karadeniz Teknik Univeristesine bagli Koru dinlenme tesislerinde istirahate cekilmislerdir. yaklasik 1 saat icinde Cosandere'de kahvalti duzeni alinacaktir. Sonra ki guzergah Sumela Manastiri ve Uzungol olacaktir. Dun aksam Akcaaabat'ta tukettigimiz...

16. Hazelnut King

Trabzon

Ynt: Trabzon Genis bilgi icin cok tesekkurler Gamze. Bir Trabzonlu olarak bircok medeniyetlere besiklik etmis sehrimin guzelligini bir kez daha zevkle izledim. Bu guzellikten mahrum kalmak istemeyen herkesi Trabzona davet ediyorum. Zaten su anda Yol,Deep,Sukusu ve nickini unuttugum bir...
  17. Hazelnut King

Land Rover Discovery I

Ynt: Land Rover Discovery I Evet buddy gordum canavari artik ucusa hazir, kafesleri de taktirdin mi butun islem tamamdir. Artik bekliyorum gelirken yavas gel virajlara hizli girme malum araba yukseldi agirlik noktasi yukari kaydi savrulma faktoru artti. MV2/R=MG formullerini unutma... Hadi...
  18. Hazelnut King

Trabzon - Batum - Kars - Erzurum - Trabzon

Ynt: Trabzon - Batum - Kars - Erzurum - Trabzon Ben anlatayim, Ha Batum Ha Trabzon :P

19. Hazelnut King

Düzce Köy Evi Gezimiz (09-10 Aralık 2006)

Ortam manyak her zamanki gibi ama su sucuk olayini gelistirseniz diyorum, sabah aksam sucuk olmaz yani. dalmaya gidiyoz sucuk icmeye gidiyoz sucuk baska biseyler diyorum degil mi sibelcimmm, baktim atesi sen yakmissin yine mukemmel olmus, cagri yaw sende her zaman ki gibi karisma pozlarini...
  20. Hazelnut King

Murat Dağı'nda Altın Bulundu

Ynt: Murat Dağı'nda Altın Bulundu isin ilginc yani, bunlar guzelim dogayi mahveder ayni zamanda altini da amerika icin kullanirlar. Olan yine benim guzel vatanima olur.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri