Arama sonuçlarınız

1. Hazelnut King

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sniper nickiyle aramiza katilan sayin Cagri Zengin, Hosgeldiniz. Bu nicki bosuna almadiginizi bize komur limaninda zipkinla vurdugunuz sargan baligiyla kanitlamis oldunuz. Ayrica uzun mesafe kosularda almis oldugunuz madalyalari da burdan tum site...

2. Hazelnut King

90 Bin Ardından Sarıkamış'a Gidiyoruz

Ynt: 90 Bin Ardından Sarıkamış'a Gidiyoruz Buddy beni de gotur
  3. Hazelnut King

Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü?

Ynt: Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü? Denizin icindeki minare galiba nasil bir sey o oyle valla anlamadim resimler zaten manyak guzel, tesekkurler ayrica sumela manastirini 27 yildir hic boyle gormemistim.

4. Hazelnut King

Arkadaşımız Reyyan'ın ( ) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Reyyan'ın ( ) Doğum Günü Kutlu Olsun mutlu yıllar kardeş ;D
  5. Hazelnut King

Orucunu Kraliçe II. Elizabeth'in Kuğusu ile Açınca, 2 Ay Hapis Yattı!

Ynt: Orucunu Kraliçe II. Elizabeth'in Kuğusu ile Açınca, 2 Ay Hapis Yattı! insanlar hayvanları yemeyecekse birbirlerini yesin o zaman sibelcim. :-\

6. Hazelnut King

Land Rover Discovery I

Ynt: Land Rover Discovery I evet onu bende gördüm çok güzel

7. Hazelnut King

Discovery Hakkında Web Sitesi

Ynt: Discovery Hakkında Web Sitesi Defender ama alet canavar
  8. Hazelnut King

İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi)

Ynt: İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi) buddy gözüne hiç hummer çarptı mı?
  9. Hazelnut King

Yola Selam Yollarda - 2. Gün (30 Ekim 2006)

yolunuz açık olsun. kazasız belasız gidin gelin.

10. Hazelnut King

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldinizzzz :D

11. Hazelnut King

SanFrancisco - Rocky Mountains - Death Valley - Las Vegas

Ynt: SanFrancisco - Rocky Mountains - Death Valley - Las Vegas Lütfen buddycim orda ben sen iyi fotoğraf çekesin diye ışığı ayarlıyodum kuru iftirayla biyere varamazsın.
  12. Hazelnut King

Land Rover Discovery I

Ynt: Land Rover Discovery I egsoz problemleri için yanınızda mutlaka bir demir testeresi bulundurmanızı tavsiye ederim. ayrıca egzosu mutlaka vakit geçirmeden tamir ettirin çünkü çıkan duman arabanın içine doğru yönelir ve arabanızda siyah kurum birikir ayrıca sağlığınız içinde iyi değildir.

13. Hazelnut King

Dalışta Panik Sorunu

Ynt: Dalışta Panik Sorunu eğer düzenli nefes alıp verme olayını başarabiliyorsanız sorun yok demektir aksi halde en ufak bi olayda nefes alamıyacağınız korkusuyla panikler ve ciddi sorunlara neden olabilirsiniz. bence en iyi dalgıç en derine dalan veya nefesini en fazla tutan değil, tehlike ve...
  14. Hazelnut King

Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar arkadaşlar bence bizim formatımıza en uygun yazarlardan biri Yaşar Kemal'dir. hayatı boyunca bütün Türkiyeyi gezmiş bu yazarımızın 'Bu Diyar Baştanbaşa' serisini okuyunca kendinizi tüm Türkiyeyi gezmiş gibi hissedeceksiniz. ve birbirinden ilginç mekanlar...
  15. Hazelnut King

Sevgili Dediğin...

Ynt: Sevgili Dediğin... işte tüm düğüm burada çözülüyor. sizin çok seviyesiz aşağılık iğrenç dediğiniz şeylerin aslında biz erkeklerin daha doğrusu sevgililerin severek izleyip zevk aldıkları şeyler olduğunu kavrayabilmeniz sizleri sevgili dediğin .... da ki anlatılmak istenen kişi yapar.

16. Hazelnut King

Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar Türkiye,nin cumhuriyetin ilanından Atatürk,ün ölümüne kadar ki süreci ayrıntıları ile anlatan en çok satılmış daha doğrusu en yararlı kitap arıyorum. önerileriniz?
  17. Hazelnut King

Dalış Partnerinizin Ödünü Koparmanın 8 Yolu

Ynt: Dalış Partnerinizin Ödünü Koparmanın 8 Yolu arkadaşlar dün ilk kez tüplü dalış yaptım, inanın şaka yapılacak yer ve ortam orası değil.
  18. Hazelnut King

Nikon D50

Ynt: Nikon D50 herkes nikon d50-70 uzerinde odaklanmış. her ne kadar doga fotografı için uretilmemiş olsa da olympus mju810 da bence çok kaliteli. tavsiye ederim.

19. Hazelnut King

Sevgili Dediğin...

Ynt: Sevgili Dediğin... buddy eger futbol izleyen bir sevgili bulursan ki imkansız ben sahsen futbol izlemeyi bırakacam. 3-4 dakikalik spor haberlerini izlesin ben ona da razıyım
  20. Hazelnut King

Trafik İflas Etti

Ynt: Trafik İflas Etti TEM de 104 araç birbirine girmiş. butun arkadaslar dikkatli kullansın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri