Arama sonuçlarınız

1. Hazelnut King

Hangi Balığı Ne Zaman Yemeli

Ynt: Hangi Balığı Ne Zaman Yemeli seni duyanda doktor zanneder :P

2. Hazelnut King

Sevgili Dediğin...

Ynt: Sevgili Dediğin... mutlak surette salsa yapmayı bilecek
  3. Hazelnut King

2006 Türkiye GOODYEAR Off-Road Şampiyonası 7.Yarışı (25-26 Kasım 2006)

bu yarısa gitmeden bi yere donmek yok.

4. Hazelnut King

Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları sarıkamıs taraflarında kar var biraz uzak ama imkanı olanlar oraya gitsin

5. Hazelnut King

Artistik Buz Pateni

Ynt: Artistik Buz Pateni her sporun bi güzelliği var. ben tenisi hiç sevmezdim ne o öyle gelen topa vur çok kolay derdim ilk tenis oynadığım gün topa vurmayı beceremedim ve sonrası iş zevkli bi hal aldı, aynı şeyi golf de de yaşadım. topa vurmasına vuruyodum da top 2 metre öteye gidiyodu...

6. Hazelnut King

Sağlık Turizmi (Kaplıca)

Ynt: Sağlık Turizmi (Kaplıca) biz eskişehirde ayıptır söylemesi hamama gitmiştik. suları kaplıcalardan geliyomuş çok güzeldi. ayrıca niğde de çiftehan kaplıcalarına gitmiştim orda su gerçekten çok sıcaktı yandım çıktım ama insanın kemikleri kaynıyo valla çok sağlıklı ancak orda da tesis olarak...
  7. Hazelnut King

Bu Yapılan Hayvanlıktır...

Ynt: Bu Yapılan Hayvanlıktır... doğa kanunu bunlar
  8. Hazelnut King

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben ilker 27 yıldır Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum. Trabzonlu olupta doga sporlarına merak duymayan kimse yoktur. Evimin önü deniz arkası dağ zaten kaçacak yer yok. Bi de tabii Deep nickli arkadaşla askerde tanıştıktan sonra hayatım değişti...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri