Arama sonuçlarınız

1. zrtn

Discovery V8 Ateşleme Problemi

Ynt: Discovery V8 Ateşleme Problemi Tekrar merhaba, Bu gün sanayiye gidip elektrik çektirmeyi söyledim fakat bundan önce aracı tekrar bilgisayara bağlayalım dendi. Bağladığımızda motor beynine erişilemiyor hatası aldık. Beni doğruca beyinciye gönderdiler. Oradaki usta kabloları kontrol etti ve...

2. zrtn

Ynt: Discovery V8 Ateşleme Problemi Tamamdır, teşekkürler..
  3. zrtn

Ynt: Discovery V8 Ateşleme Problemi Peki bu + kontağı kutup başından mı alıyoruz direk? Yoksa başka bir yerden mi çektirmeliyim?

4. zrtn

Ynt: Discovery V8 Ateşleme Problemi Adnan Bey, ustayla buna bakmıştık aslında ve dediğiniz gibi elektrik gelmiyordu. Buna rağmen immobiliser'dan olmayacağını söylemişti. Açıkçası bir kere immobiliser devreye girdiğinde gerçekten araç hiç marş basmamıştı da. Ondan benim de aklıma hemen yatmıştı...
  5. zrtn

Ynt: Discovery V8 Ateşleme Problemi Erkin Bey, teşekkür ederim. Size son bir sorum olacak. Bu sensörün takılması uzun sürüyor mu? Adnan Bey, ustaya ben de bunu söylediğimde immobilizer'dan olsa araç marş almaz diyor. İlk Ecu olarak öne çıkmıştı ki aracın beynini çıkartıp bir beyinciye...

6. zrtn

Ynt: Discovery V8 Ateşleme Problemi Aşağıdaki link İngiltere'den. Bu siteye baktım ben de. Nakliyesiyle 100 civarına geliyor. Bu parça gümrüğe elektronik parça olduğundan takılır mı acaba? Akışmetre de elektronik ama onun sorunsuzca gümrükten geçtiğini yazmışlardı. Fikri olan yada bilenler...

7. zrtn

Ynt: Discovery V8 Ateşleme Problemi Erkin Bey, sensördeki arıza bilgisayara bağladığınızda mı kendini gösterdi yoksa usta mı bu teşhisi koydu? Lakin biz de bilgisayarda sorun gözükmedi. Modülü değiştirdik ama sorun hala devam ediyor. Usta da krank sensörünün de bunu yaptığını söylemişti. Şimdi...
  8. zrtn

Discovery 1 Orijinal Çeki Demirini Ruhsata İşleme Problemi

Ynt: Discovery 1 Orijinal Çeki Demirini Ruhsata İşleme Problemi Rica ederim. Ama yine de bulunduğunuz şehirde bir çözüm bulmanızı dilerim..
  9. zrtn

Ynt: Discovery 1 Orijinal Çeki Demirini Ruhsata İşleme Problemi İletişim bilgileri 0 232 458 96 76 ve http://www.aksromork.com.tr En iyisi arayıp kendi durumunuzu anlatıp sormanız olacaktır.

10. zrtn

Ynt: Discovery V8 Ateşleme Problemi Merhaba tekrar, Konuyu takip etmiştim fakat benim sorunum hala devam ediyor. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72135.new linkli konuda sorunumdan tam olarak konuyu anlatmaya çalışmıştım. Benzer problemleri ben de yaşıyorum. Sizinkine ek olarak kısa...

11. zrtn

Discovery 1 Alarm ECU Problemi

Ynt: Discovery 1 Alarm ECU Problemi İzmir'de yaşıyorum. Burada Yıldızkar'a gidiyorum. Bu sorunu söylediğimde Alarm ECU'nun miyadının dolduğu sonucuna varmışlardı. Ama dediğinizi de bir kontrol ettirtirim, teşekkürler. Söylediğinizden sonra bir şeyi merak ettim aslında, ECU veya immobilizer...
  12. zrtn

Ynt: Discovery 1 Alarm ECU Problemi Dün aracımı sadece benzinle çalıştırdım, dediğinizi denemek için ama yine seyir halindeyken motor sustu. Problem bundan kaynaklı olmadığı netleşti.

13. zrtn

Ynt: Discovery 1 Alarm ECU Problemi Bundan ben de şüphelenip LPG servisine götürmüştüm arabayı ama LPG sisteminden olmayacağını söylediler. Hatta stop edip kısa süre sonra çalıştırmayı denediğimde orada da ateşleme olmadı ve sorunu görmelerine rağmen yine LPG sistemi ile ilgili değil dedi usta...
  14. zrtn

Merhaba, bana oldukça garip gelen bir sorunum vardı. Neden olduğunu anlayamamıştım ki serviste Alarm ECO'dan olabileceğini söylediler ve bir de sizlere sormak istedim. Acaba hiç anlatacaklarım gibi bir durumda karşılaşan kişiler oldu mu merak ediyorum. Öncelikle aracım 98 model Discovery...
  15. zrtn

Discovery V8 e Snorkel Yapımı

Ynt: Discovery V8 e Snorkel Yapımı güle güle kullanın. bende şu spreyi merak ettim doğrusu ???

16. zrtn

Çekme topuzu nerededir?

Ynt: Çekme topuzu nerededir? O halde herhangi bir sorun çıkmaz. Tabii işiniz olmadığında tesisatı komple sökmeniz gerekir. Yoksa bir gün çevirme yapan bir memurun bakacağı tutar ve ruhsata işli olmadığını görünce cezayı kesiverir. Veya muayenede vizenizi vermezler..
  17. zrtn

Ynt: Discovery 1 Orijinal Çeki Demirini Ruhsata İşleme Problemi Haklısınız, böyle durumları bilgilendirmekte fayda var.. Bu arada bende yukarıda yanlış bilgi aktarmışım. Çeki demirinde topuzun değiştiğini farkettim. Çok benzer hatta hemen hemen aynı topuzdan takmışlar. Firmayı aradığımda bunu...
  18. zrtn

Dıscovery MPI Arıyorum!

Ynt: Dıscovery MPI Arıyorum! :) teşekkürler

19. zrtn

Ynt: Discovery 1 Orijinal Çeki Demirini Ruhsata İşleme Problemi Cevap için teşkkürler. iki gün önce İzmir 1. sanayide Aks Römork adlı bir firmadan bu işi 250 TL'ye hallettim. Orijinal çeki demirine bir plaka vidaladılar ve o plakaya göre gerekli belgeyi düzenleyip vizede gerekecek bütün...
  20. zrtn

Ynt: Discovery V8 Ateşleme Problemi Geçmiş olsun o zaman:) yani sorun distribütördeymiş sanırım? Aklımızda bulunsun ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri