Çekme topuzu nerededir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,021

KLL

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir fendir.
Yer
Ankara
Çeki demiri topuzunu nereden temin edebilirim bilgisi olan varmi?

Etiketler
Ynt: Çekme topuzu nerededir?

Sayın ''KLL'', merhaba, sanırım çeki demirini kastediyorsunuz. İzmir'de olsanız kolay da, Ankaradasınız. Orada konuyla ilgili
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır. Kolaylıklar diliyorum.

İzmir'den selamlar, sevgiler.

selamlar işinize yararsa bakabilirisiniz...
http://www.marintek.com.tr/marintekdeniz/?catId=426&p=1

eyvallah. link tamamdır orada var aluminyum renkli topuz. ben çeki demirini kendim yaptım zaten. topuz gerekiyor.

Ankara Ostim Hazelser firmasından 40 tl ye vidalı tip aldım .bilginize. Her tür römork, çeki demiri, iç tampon vs yapıyorlar.

Yasal prosedür gereği yerine getirilmesi gereken şeyler var. Kullanılan malzemenin standartlara uygunluğu, bunun bir mühendisi imzasıyla olurunun alınması gibi. Bunlar elinizde olmazsa trafikte sorun yaşarsınız.Bildiğim kadarıyla çeki demiri kullanarak birşey çekmediğiniz sürece kimse size birşey sormuyor, ama küçük de olsa bir römork ya da tekne vs. birşeyler çekerken trafik durdurup sorarsa, o zaman ne olur belli olmaz.

İzmir'den selamlar,sevgiler.

ben trafiğe çıkmayacağım zaten çeki demiriyle. yılda 2 kere kayığı denizden eve çekeceğim tatil sitesinde.

O halde herhangi bir sorun çıkmaz. Tabii işiniz olmadığında tesisatı komple sökmeniz gerekir. Yoksa bir gün çevirme yapan bir memurun bakacağı tutar ve ruhsata işli olmadığını görünce cezayı kesiverir.
Veya muayenede vizenizi vermezler..

bende zaten tam öyle düşündüm. fotoğrafını çekeceğim boyanınca. çeki demirinin olduğu kısım orta tarafından vidalı oldu. onu sökünce benzin deposunun arkasından geçen dümdüz ince bir bar kalıyor sadece ve aracın altında dikkat çekmiyor. çeki demirine benzemiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.