Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bu Bıçak Ne İşe Yarar?
Bence de :-)) birkez daha yenileyim aracınızda dursun, fener-gs derbilerinde vs orda da durmasın :-))
hukuk metinleri neden anlaşılmaz?? laç prospestüksleri veya doktorların hastalarına konuyu açıklamaları kadar anlaşılmaktan uzak olmasa gerek :-)) farklı bir konu...
bıçağınzın kılıfındaki bacağa bağlama aparatı ne işe yarar sorusunu unutmuşum :-) dediğim gibi bu seri askeri ve tactical amaçlı üretildiği için koşarken ya da paraşütle atlarken bıçağın sabitlenmesi amacıyla yapılmıştır, bıçağın sağa sola dönmesini engeller, bu...
Öncelikle hayırlı olsun.amazon.com dan getirtmeniz sorun olabilir derken amacım -yazdığınızdan sadece o anlaşılıyordu- normal yolla siteden siparişi verip adrese istemeniz halinde idi.Yoksa bahsettiğiniz şekilde çözümler mümkün elbette.Ben de bazen gümrük sınırını...
Bıçakları genel anlamda 3 e ayırmak mümkün;
a-Katlanır iki parça çakılar
b-tek parça bıçaklar
c-multi tools lar ( leatherman gibi )
Bahse konu bıçak tek parça bir bıçak ve;
1-Öncelikle bu bıçağı amazon.com dan getirtmeniz zor ve problemli.Zira delici,kesici...
Ynt: Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010)
Bolu Aladağ Festival kampında hani gece 3.5 ta gelip yanıma kamp kurmuştunuz :-)) Grand Cherokee nin V8 ve abart ekzos sesiyle uyanıp ihtilal mi oldu diye kalkmıştım.Kendimi size hatırlatmak adına bu ifadeleri kullandım yanlış...
Ynt: Önümüzdeki Aylardaki Gezilerimiz
Bu konuda maalesef bir eksiklik sözkonusu bence..Küçük arkadaş gruplarının gezilerinden ve yılda birkez yapılan festivalden öte geçmek bu kadar zor olmamalı..Ben iki haftadır İstanbula yakın örneğin İnegöl yaylalarına ya da İznik Gölü civarına tek başıma...
16-18 Temmuzda Erzincana Esence Yedigöller Dağcılık Festivaline araçla gitmeyi düşünen arkadaşlar var ise konvoy olarak gidilebilir eğer öyle ise buluşma yer ve zamanı bildirilirse ben gitmeyi düşünüyorum
Jeep XJ 1998 aracımda 15 inç Procomp Offset jant takılı.Offroad ile ilgilenen bazı abilerimiz bu jantları pek beğenmemekte ve aracın sürüş emniyeti, frenaj mesafesi, viraj dengesi..vs gibi bir yığın tehlikeye davetiye çıkardığını söylemekteler.
Ben bu konularda oldukça çömez birisi olarak gerek...
Ynt: XJ Lastik Ölçüleri ve marka yardımı :-(
öncelikle yardımcı olan herkese çok teşekkürler.Az çok konuyu açıklığa kavuşturduk şimdi sadece marka tercihi kaldı.Cooper mı? BF Goodricht mi? sizce, ya da hangisi nerde daha iyi nerde daha kötü??
tekrar teşekkürler
Aranızai yeni katılmış ve henüz yolun çok başında bir Jeep XJ sahibiyim.1998 model aracımı yeni aldım ve üzerindeki eskimiş lastikleri değiştirmek istiyorum.
Ölçü, tür ve marka tercihi konusunda değerli önerilerinizi talep ediyorum.Kullanıcının Jeepini kullanacağı yolun durumuna göre ( çamur...
Merhaba,
Aranıza yeni katılmış bir kardeşiniz olarak tecrübeli üstadlarımızdan küçük bir yardım talebim olacak.Kısmetse bu hafta 1997 model bir Jeep xj 4.0 alacağım.
Aracı standart olarak kabul ederek;
1- Üzerinde ilk etapta yapılması gereken elzem uygulamalar nelerdir ve bana ne kazandırır...