Arama sonuçlarınız

1. ASMİNNN

Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım!

Ynt: Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım! Faruk Bey merhabalar O zaman nisan sonuna doğru birşeyler yapalım. Hem yollar kesin açık olur hem havalar biraz olsun ısınmış olur. Üç günlük bir planla güzel anılar biriktiririz herhalde.

2. ASMİNNN

Scooter'da A2 Ehliyet Şartı Kalkıyor

Ynt: Scooter'da A2 Ehliyet Şartı Kalkıyor Harika çok sevindirici bir haber :) :) vay vay vay tey tey tey çok mutlu oldum :) Ama eksik. 1300cc nin altında binek otomabil kullanımı da bence lisans gerektirmemeli, yeterince uzun değilse tırları da market kasiyerleri kullanmalı, play station...
  3. ASMİNNN

Ynt: Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım! Assos Bey (imza ayarlarınızdan isminizi yazarsanız herşey daha kolay olabilir :) ) Ben senede birkaç defa yedigöllere gidiyorum. Gideceğim zaman mutlaka forumdan ilgili başlıklarda paylaşım yaparım. Katılmak isteyen olursa ne ala, çünkü bu...

4. ASMİNNN

Ynt: Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım! Rica ederim. Paylaşmaktan daha güzel ne var. :) Normalde o taraf için kışın kapalı oluyor diyorlar. Bu sebeple ben de hiç denemedim kış mevsiminde. Yazın bile o yol binek araç için bir işkence bence. Alternatif rotayı kullanmanızda fayda...
  5. ASMİNNN

Gezenbilir Ankara; Işık Dağı Kar ve Doğa Yürüyüşü Duyurusu (27 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı Kar ve Doğa Yürüyüşü Duyurusu (27 Şubat 2011) Biz de geleceğiz :)

6. ASMİNNN

Gezenbilir Ankara; Işık Dağı Kar ve Doğa Yürüyüşü Duyurusu (27 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı Kar ve Doğa Yürüyüşü Duyurusu (27 Şubat 2011) takip edeceğim :)

7. ASMİNNN

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011) Biri on dakika diğeri 2 saat olmakla beraber iki defa kamp yerine gittim. Herşey harika görünüyordu. Beraberimde getirdiğim arkadaşlarım da ortamı gördükten sonra daha bir sıcak bakmaya başladılar kamp meselesine. Biz az...
  8. ASMİNNN

Satılık 35x12.5x15 Goodyear Wrangler MT Lastik

Ynt: Satılık 35x12.5x15 Goodyear Wrangler MT Lastik :) :D :D
  9. ASMİNNN

Ynt: Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım! Avcı Bey milliparkın heryerinde çadır kurdurmuyorlar. (iyi ki de kurdurmuyorlar) Çadırlar için ayrılmış bir bölge var. Çadır alanı tepeden ampullerle aydınlatılıyor çadır va kullanılacak ahşap piknik masası bunları da dikkate alarak...

10. ASMİNNN

Ynt: Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım! Rica ederim Can Bey. Elimizden geldiğince, bildiğimizce işte......

11. ASMİNNN

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) Ben bir keresinde ulaşmıştım. Cevap bile verilmemişti. ???
  12. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) Önemli değil abi başlık kalabalık yapacak birşey yok :) Hadi kartuşu sıcak suya oturtunca kartuş halloluyor da ben neye oturacağım değil mi? :) Madem öyle ben ufaktan çantayı düzmeye başlayayım.

13. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) Efe Abi, dediğin gibi olursa ben de geleceğim. Ama az daha bekleyelim de listeye öyle ekleyeyim ismimi. :)
  14. ASMİNNN

Ynt: Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım! Yedigöller, kamp, yürüyüş,balık avı ve fotoğrafçılık için harika bir bölgedir. Bölgenin, biri Bolu ikincisi mengen üzerinden olmak üzere iki girişi bulunmaktadır.Bolu'dan giden yol kışın kapalı olduğundan, Mengen üzerinden gidilen yol kış...
  15. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) Güncel Bey,çok teşekkür ederim. :) Tecrübelerinize güveniyorum.

16. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) ''Murat Abi, sence Ilgaz'dan daha mı soğuk olur? Tahminin nedir? '' Demiştim. Ama aynı mesajda balık avı bilgilendirmesi de yapınca araya gitti :)
  17. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) En azından soruma cevap almış gibi oldum. Hava durumunu son güne kadar takip edip gelip gelmeyeceğime o zaman karar vermek niyetindeyim.
  18. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) Murat Abi, sence Ilgaz'dan daha mı soğuk olur? Tahminin nedir? Aladağlar'da eskiden güzel (iri) sazanlar oluyordu. Ancak bilinçsiz av sebebiyle ve kış aylarında ne yazıkki köylünün ağ ile avlanması sebebi ile neredeyse...

19. ASMİNNN

Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!! Okurken tüylerim ürperdi inanın. Herkese çok geçmiş olsun. Hastanedeki arkadaşa da ayrıca şifalar diliyorum.
  20. ASMİNNN

Gezenbilir; Çankırı - Ilgaz Dağı Kış Tırmanışı Rapor 08-09 Ocak 2011

Ynt: Gezenbilir; Çankırı - Ilgaz Dağı Kış Tırmanışı Rapor 08-09 Ocak 2011 Kamp da sizleri sevdi. :) Gerçekten çok keyifli kamp arkadaşlarısınız. Çok teşekkürler....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri