Arama sonuçlarınız

1. ASMİNNN

Gezenbilir; Çankırı - Ilgaz Dağı Kış Tırmanışı (08 - 09 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir; Çankırı - Ilgaz Dağı Kış Tırmanışı (08 - 09 Ocak 2011) Haydi bakalım.........

2. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir; Çankırı - Ilgaz Dağı Kış Tırmanışı (08 - 09 Ocak 2011) Birazdan gidip çanta hazırlayacağım ben de. Malzemeler ayrı ayrı bu kadar görünmüyor ama umarım birleştirince de bu kadar olmazlar. 27 kg da fenaymış hani :)
  3. ASMİNNN

Araç Üstü Kamp Çadırı Çalışması

Ynt: Araç Üstü Kamp Çadırı Çalışması aaaaaa. Hayatta olmaz alt mdf ye alternatif onlarca fikrim vardı ama benim ;D Uzay mekiği yapmasanızda biran önce bitsin işiniz inşallah. Ben kendi adıma biraz sabırsızımdır da :)

4. ASMİNNN

Gezenbilir Ankara Grubu Yeni Yıl Etkinliği

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Yeni Yıl Etkinliği Aslında kasarsam sığdırırım. Motorun heybeleri bazen benim bile umduğumdan daha çok eşya alıyor. Ama ben riske girmeyeceğim yetersiz malzeme ile gelmektense araba ile gelirim yeter ki Serhat'ın dişinin kovuğu dolsun. (Şaka bi tarafa acaba...
  5. ASMİNNN

2007 Model - Nissan Navara (2,5 Tdi) - SATILDI

Ynt: 2007 Model - Nissan Navara (2,5 Tdi) - SATILDI Doğuş Bey merhabalar, aracın arka kabin ölçülerini (genişlik derinlik yükseklik)rica etsem öğrenebilir miyim?? Teşekkürler.

6. ASMİNNN

Araç Üstü Kamp Çadırı Çalışması

Ynt: Araç Üstü Kamp Çadırı Çalışması Kolay gelsin. 2011 hız verir umarım çalışmalarınıza.

7. ASMİNNN

Aqua Club Dalgıç Okulu (Ankara)

Ynt: Aqua Club Dalgıç Okulu (Ankara) Ben de ''open water'' ve ''advanced'' brövelerimi Asutay Hoca'dan aldım. Halen fırsat buldukça da haftasonu dalışlarımı Aqua Clup ile yapıyorum.
  8. ASMİNNN

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Yamaha Dragstar 650 classic kullanıyorum. İki teker zevkini paylaşan herkese selamlar.
  9. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Yeni Yıl Etkinliği Valla gelelim istiyoruz biz iki arkadaş, ama biz de offroad araç yok. Yiyenbilire katılırız, bir de araçlarında yer olan varsa ekleniriz diye düşünüyorum. Serhat sana ufak bi aperatif hazırlasak bizi gezdirir misin???? ;D

10. ASMİNNN

Su ve Rüzgar Geçirmez Dağ Ceketi (Rodeo Silver Series)

Ynt: Su ve Rüzgar Geçirmez Dağ Ceketi (Rodeo Silver Series) Ömer Bey eğer ceketin kırmızı renkli ve large beden olanından kalmışsa almayı düşünüyorum.

11. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir; Çankırı - Ilgaz Dağı Kış Tırmanışı (08 - 09 Ocak 2011) Ertürk bey, yanılmıyorsam siz Ankara'dan iki kişi katılmayı planlıyorsunuz. Lİsteye göre Ankara'dan başka katılmayı düşünen şimdilik yok. Sizin ya da benim araçla tek araba gidebiliriz miyiz? diye düşündüm. Siz ne dersiniz...
  12. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Yeni Yıl Etkinliği Ben de takip edeyim....

13. ASMİNNN

Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010) O bu değil de etkinlik sonunda çekilen grup fotoğrafında bulunamadığıma gerçekten üzüldüm. :'(
  14. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010) Değil mi ama :) Ayrıca bu kadar mütevazı olmayın, göz seçmezse makina çekemez!!!!
  15. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir; Çankırı - Ilgaz Dağı Kış Tırmanışı (08 - 09 Ocak 2011) Efe bey listenin güncel halinde benim de adım olacaktı ama galiba kabuk kadro olarak unutuldum. Sizin için hala bir sorun yoksa gelmeyi planladığımdan listeye adımı ekliyorum 1- Ertürk AŞAR- (Ankara)- 2 kişi 2- Efe...

16. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010) Çok güzel bir pazar günü geçirdim. Herkese herşey için çok teşekkür ederim. Gerçekten Oğuz ve Çiğdem bugün hiç acımadan fotoğraf çekmişsiniz. Oğuz bazı portre fotoğrafları gerçekten çok güzel olmuşlar ellerine sağlık...
  17. ASMİNNN

Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010) No No No !!!!! Sakın Sakın diğeri small değil orta (medium) olsun small t-shirt e benim bacağımı dahi sığdıramayız. Aslında ben de bir yiyenbilir pek tabii olabilirim ama sağlık problemleri yiyerek bilir olmama...
  18. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010) Hayır hayır Zerrin hanım!! x yok. sadece L (large) olanı kastediyorum büyük derken. Artık günün kalan kısmını mevcut kilo problemimle başbaşa geçireceğim. ;D

19. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010) Kaya Bey; çok geçmiş olsun, umarım kolay atlatılır sıkıntılarınız vardır. Zerrin hanım eğer mümkünse bir büyük bir de orta beden t-shirt ve 2 adet sticker da ben rica edeceğim. Şimdiden teşekkürler. SELAMLAR
  20. ASMİNNN

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010) Listenin Son Hali 1 kaya75 keçiören vw t4 2 Nihat Zaloğlu Dukato 3 Doğan Böncü...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri