Arama sonuçlarınız

1. OZ_GoRe

CJ-5 arıyorum

Ynt: CJ-5 arıyorum www.sahibinden.com da 27724919 nolu ilanım mevcut. ben arabmı satıyorum. hiçbir sıkıntısı yok sadece keyfe keder 4 lastik alınabilir. motor defransiyeller sanzuman kısacası komple yeni yapıldı arac hiçbi sıkıntı yok muayene 2011 sonuna kadar..

2. OZ_GoRe

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri gorseller cok guzel devamını bekliyorum :)
  3. OZ_GoRe

Karadeniz Offroad Birliği 3. Kampı(Karabük 25-26-27 Haziran 2010)

Ynt: Karadeniz Offroad Birliği 3. Kampı(Karabük 25-26-27 Haziran 2010) bununle gecmiş olsun abi. ya bu sekilde yarıslar dusenleyelim milletin ilgisi artsın benim gibi gencler de baslasın artık yaw.. :)

4. OZ_GoRe

CJ-5 arıyorum

Ynt: CJ-5 arıyorum Selam arkadaslar bende metalik kırmızı (ben cevirdim normal kırmızıydı) 77 model original cj var. elektronik atesleme, hidrolik direksiyon calışmayan yeri yok. aracta sıkıntı yok. kışlık tentesi mevcuttur. yedek mars sarj dinamoları karburatoru alacak kişiye verilecektir...
  5. OZ_GoRe

17-18 Temmuz 2010 Ordu Çambaşı yayla ve 4x4 şenliği (kamplı)

Ynt: 17-18 Temmuz 2010 Ordu Çambaşı yayla ve 4x4 şenliği (kamplı) özür diliyorum bu etkinlik karadeniz offroad klubunun bi etkinligi mi? katılım ucreti nedir bilgi verirseniz sevinirim..

6. OZ_GoRe

Ynt: Karadeniz Offroad Birliği 3. Kampı(Karabük 25-26-27 Haziran 2010) abi zaten senin o arac ile girmen bile cok hostu. kimi insanlar vardır ayy arabama bişey olacak ay kirlenecek die. tebrik ediyorum seni bu yuzden en azından yarısı bitirebildin. diskalifiye olmadın ne bilim bi yerini...

7. OZ_GoRe

KAROFF Karadeniz Off Road Kulübü Doğa Severlerle

Ynt: KAROFF Karadeniz Off Road Kulübü Doğa Severlerle o araba cj8di. askeri kamuflaj gibiydi demi aracın dısı. o aracta tdi motor var diesel yani arac avantajı o oldu ve aynı zamanda tecrube..
  8. OZ_GoRe

Ynt: Karadeniz Offroad Birliği 3. Kampı(Karabük 25-26-27 Haziran 2010) selam arkadaslar. ben karoff birliginin 3. kampı olan karabuk kampına katıldım. daha ilk yarışımdı tabiki hatalarımız vardı ama herseye ragmen cok guzeldi cok zevkliydi. alttaki 4 numaralı kırmızı cj ile yarıstım. emegi...
  9. OZ_GoRe

KAROFF Karadeniz Off Road Kulübü Doğa Severlerle

Ynt: KAROFF Karadeniz Off Road Kulübü Doğa Severlerle Selam arkadaslar. ben karadeniz off road klubunun 3. kampına karabuk kampına katıldım. karabukluyum daha ilk defa böyle bi yarış içinde bulundum bu 4 numaralı kırmızı cj ile yarıştım. illaki hatalarımız vardı ama herseye ragmen cok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri