Arama sonuçlarınız

1. meydey

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... itiraf

2. meydey

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... cazibe
  3. meydey

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... yakışıklı:)

4. meydey

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... hemşire
  5. meydey

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu derya06xx Gezenbilir ailesine hoş geldin.

6. meydey

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... sağlık

7. meydey

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Arkadaşlar dayanamıyorum ben kaçıyorum. Yemeğe giidiyorum.Şimdi köyde olmak var ne güzel olur kahvaltı
  8. meydey

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) evde yapılan tereyağı ve balı unutmayalım.)
  9. meydey

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat şimdi fırından yeni çıkmış ekmek olacak buhar çıkacak.Üstüne tereyağ,bal süreceksin sonra çay yada süt

10. meydey

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkese günaydın arkadaşlar.Murat afiyet olsun

11. meydey

Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008)

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008) insana huzur veriyor doğa; bu arda böğütlen ve dağ çileğide güzeldir.
  12. meydey

Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Ne Kullanıyoruz? alicenpek nerdesiniz;sesniz çıkmıyordu.:)

13. meydey

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ooo iyi arabamı imal edeceğiz ooo ne güzel zengin olduk.
  14. meydey

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu arkadaşlar aramıza hoş geldiniz.Bizi izlemeye devam
  15. meydey

Son Tuz Gölü !!!

Ynt: Son Tuz Gölü !!! merhablar;bu bilgileri sizlerle baylaşmak istedim.Okuduyum dergi, Ekim Outdoor Oracle E-Bülteni

16. meydey

Son Tuz Gölü !!!

Ynt: Son Tuz Gölü !!! Kişi başına düşen yıllık ortalama su miktarı Irak 2.020 m3 Asya ülkeleri 3.000 m3 Batı Avrupa ülkeleri 5.000 m3 Afrika 7.000 m3 Amerika 18.000 m3 Türkiye 1.430 m3 Bir ülkenin su zengini sayılması için, kişi başına düşen yıllık ortalama su miktarının en az 10.000 m3...
  17. meydey

Son Tuz Gölü !!!

Ynt: Son Tuz Gölü !!! Tatlı su, yeryüzünde yaşamın sürekliliği için en temel gereksinimdir. Yeryüzünün %70'i suyla kaplı olmasına karşın, bunun % 97'si deniz suyudur. % 2'si kutuplarda buzul halindedir. Sonuç olarak, tüm dünyada içilebilir su miktarı varolan kaynakların yalnızca % 1'idir. Bu...
  18. meydey

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008) geçen hafta erikli yaylasına gittim.Süperdi ben alıştım dağ tepe gezmeye hiç şehire inmek istemiyorum.O ormanın sesizliği O böyütlenler,dağ çileği,ve elma,yere düşen kestaneler

19. meydey

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008) az kaldı geri sayım başladı.son 3 gün
  20. meydey

Deretepe Dağcılık; Termal Otel - Behzat Zirvesi Doğa Yürüyüşü (06 Nisan 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Termal Otel - Behzat Zirvesi Doğa Yürüyüşü (06 Nisan 2008) Murat fotoğraflar çok güzel. Ellerine sağlık, yağmurda yürümek başkadır.O toprağın yok mu kokusu Offffff

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri