Arama sonuçlarınız

1. meydey

İstanbul Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü

Ynt: İstanbul Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü :) o kadarçıkmı malzeme almak gerekiyormu thy kurumundan alacayız kurs için

2. meydey

Ynt: İstanbul Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü uçuş bölgeleri söylerseniz belki yapan vardır. şu serpesti yapsam başak birşey istemiyorum:) ilk öğrendiyizde kaç metreden atlıyış yapılıyor.
  3. meydey

Ynt: İstanbul Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü istanbulda yapıyormusunuz?yani yamaç yaptınızmı

4. meydey

Ynt: İstanbul Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü ölüdeniz de yapılan yamaç iligili birkaç tane klazlar oldu.Sanırım serbesttin bu tehlikesi yok. bildiğim kadrıyla
  5. meydey

Ynt: İstanbul Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü yamaç biraz tehlikeli değilmidir.Serbest paraşötten yamaç ilk öceleri hocaylamı atlıyorsunuz

6. meydey

Ynt: İstanbul Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü fiyat olarak

7. meydey

Ynt: İstanbul Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü ortalama ne kadardır. yamaç biraz tehlikeli değilmidir.thy ların içinde eskişehir'e gitmek gerekiyor malum zaman
  8. meydey

Ynt: İstanbul Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü bilgilendirdiğin için teşekkür edrim.hava birkaç dakika serpest kalmak zevk verir diyorum bence yamaçı nerde yapıyorsunuz
  9. meydey

Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008)

Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008) çantanın markası nedir fiyat iyi bence .Çantayla ilgili hakana sorsan iyi olur

10. meydey

Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008) buyursunlar efendim....... :) sırt çantası için 80lt yeter bence benikini gördün,benimki çanta 60 lt .Ama daha çok ne yapacağın önemli yani:günü birlikmi,birkaçgün kamp içinmi? birde ne kadar bütçe ayırdığın önemli

11. meydey

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... okul (c17 hocam nerdesiniz,yoksunuz)
  12. meydey

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... ağrı:)

13. meydey

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... ushba dağı
  14. meydey

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... kar
  15. meydey

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza hoşgeldin suzi. Bizi izlemeye devam edin.

16. meydey

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... şirin
  17. meydey

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) günaydın behicefe güzel bir etkinlik olmuş resimlerden gördüğüm kadarıyla.Evet ya kalan erzakları geri götürmek zor
  18. meydey

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... sucuk

19. meydey

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar aramıza hoş geldiniz. Bizi izlemeye devam.
  20. meydey

Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008) benim yeni deneyim olduğu için biraz macerra oldu sizleri tanidığım için çokkk memnun oldum arkadaşlar hakan,sevcan,pınar,egemen,ilker,ibrahim,81 li ilhan,kibriye,zehra,çiğdem,gökçe,fatih,ve tüm arkadaşlar geldiyiniz için ve bizimle bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri