Arama sonuçlarınız

1. 2.mahmut

Camel Trophy Fotoğrafları

Ynt: Camel Trophy Fotoğrafları g4 de hala alışamadım ama cameller çok güzeller yahu bir araba temiz -kirli-boş-dolu-sarı-beyaz-kırmızı-batmış-çıkmış ancak bu kadar güzel olabilir:)))

2. 2.mahmut

Ankara İvedik'ten Güncel Fotoğraflar ve Bilgiler

Ynt: Ankara İvedik'ten Güncel Fotoğraflar ve Bilgiler bişey daha eklemek isterim bende sonuçta profesyönel değilim aracımı eylül 2009 ihalesinden kendim aldım , çok anladığımdan değil ama şansıma koltuğu döşemesi çok çok iyi araç denk geldi gezememiştim bile ihaleden önce tüm bakımı motoru...
  3. 2.mahmut

Ankara İvedik'ten Güncel Fotoğraflar ve Bilgiler

Ynt: Ankara İvedik'ten Güncel Fotoğraflar ve Bilgiler konu başlığını açan arkadaşa teşekkür ederim dönem dönem bu konular gündeme geliyor ve gelmeli de , ankaradaki yada servisteki olsun illaki birimizin işine yarayacak bişeyler mutlaka var o yusden çok faydalı olmuş bence , ucuz - pahalı...

4. 2.mahmut

Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?..

Ynt: Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?.. merhaba 1987 model defenderım var şehir içi dışı kullanıyorum çok memnunum ortalama 11 lt yakıyor altına düştüğünü söyleyemez heralde kimse sonuçta 2000 kg kik dağ gibi araba arazide kilitler devrede sürekli off-road yaparken...
  5. 2.mahmut

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu dostum hoşgeldin kısa zamanda aracını almanı dilerim ama merak etme en tenha yerde de bu sefer bizlerin teknolojiye ihtiyacı oluyor :)):) yakayı kaptırmışız bir kere anlayacağın

6. 2.mahmut

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? :):):) selam defender saplanmaz ole kolay kolay saplansada onu anca başka bi defender çıkarır :):):):9

7. 2.mahmut

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese merhbalar kış geldi önlemlerimizi ihmal etmeyelim
  8. 2.mahmut

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' toyotalar olamasa vinçlerimiz ,straplarimiz pas tutacak yahu :):):):):)
  9. 2.mahmut

Sizce ne yapmalıyım ? Defender-L200-Skystar

Ynt: Sizce ne yapmalıyım ? Defender-L200-Skystar zor karar bende o süreçten geçmiştim hayırlısı olsun

10. 2.mahmut

Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması Fotoğrafları (5 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması Fotoğrafları (5 Aralık 2010) resimleri ancak yükledim zaten gezip yemekten çok resim cekmeye fırsatım olmadı :))):):) hazırlayan ve bizleri davet eden Hasan çalışkan ve Ahmet abilere teşekkur eder ve devamını bekleriz güzel bir tanışma gezisi oldu...

11. 2.mahmut

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması Fotoğrafları (5 Aralık 2010) : hepsini ben yemedim sahitlerim var :)))
  12. 2.mahmut

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması Fotoğrafları (5 Aralık 2010) :)

13. 2.mahmut

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması Fotoğrafları (5 Aralık 2010) 1 hafta gecikmeli resimler :)
  14. 2.mahmut

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? deniz selam yarın kemerde , ahmet abi ve pancar motorcu hasan abinin düzenlediği suzuki buluşması var belki haberin yoktur diye yazıorum 15-20 suzuki olacak 5 de rescue aracı olarak defender lar olacak , kolay parkur ama piknik amaçlı...
  15. 2.mahmut

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu mustafa bey pajeroyu en yakın zamanda alırsınız inşallah, dağlara beraber vururuz :):):)

16. 2.mahmut

Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010) Merhaba kursad bey, gelip gelmediğinizi özellikle kontrol edeceğim ve şimdiden yağmur duasına çııkıorum, ben kalırsam sadece sizin çekmenizi rica edeceğim:):):)
  17. 2.mahmut

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010) bu arada nacizane bi ricam var bence kemik ekip olarak komple cb telsize geçmeliyiz pazara görüşürüz
  18. 2.mahmut

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010) AHMET ABİ & HASAN ABİ ya u kilit strap vs... yazıoruz ya ben hidrolik dreksiyon yazabilirmiyim ? saolsun selo&kazım abiler benim landa yeni direksyon kutusu ayarladılar hala konfora alışamadım , mutluluktan uçuyorum ohhh HİDROLİK...

19. 2.mahmut

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010) :)) ben linki yeni buldum ama saolsunlar adım rescue de 2, sırada geçiyor hahahah
  20. 2.mahmut

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları slm

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd