Arama sonuçlarınız

1. mavituna17

Ata İle...

Ynt: Ata İle... SİDE ANTİK KENTİ Antik dönemde Pamfilya’nın en önemli liman kenti olan Side, Antalya’nın 80 km. doğusunda, Manavgat’ın 7 km. güneybatısında bulunan, 350-400 m. genişliğinde bir yarımada üzerinde kurulmuştur. Side, eski Side dilinde bereketi simgeleyen “nar” anlamına gelmektedir.

2. mavituna17

Ata İle...

Ynt: Ata İle... Alanya'da bölgeye özgü teknelerle tur yapabilirsiniz. Öğle yemeğinin dahil olduğu bu turlarda Alanya bölgesindeki deniz mağraları ve koylar gezilmektedir. Ayrıca sık sıkı bu koylarda yüzmee molası verilmektedir.
  3. mavituna17

Ata İle...

Ynt: Ata İle... DİM ÇAYI Dim çayı Alanya sınırları içinde yer alan ve fotoğraflarda da görüldüğü gibi çay kenarına hatta üstüne kurulan çardaklarla cafe restoran hizmeti verilen bir turizm merkezi. Dim çayı üzerindeki çardaklarda bu gibi suya ayağınızı sokup, Alanya'nın sıcağından uzaklaşıp...

4. mavituna17

Ata İle...

Ynt: Ata İle... Silifke ve Anamur arasındaki bir sahil köyü
  5. mavituna17

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... Konya Seydişehir'den30-40 km gelmeden önce bir alan tam olarak tarif yapamıyorum kusura bakmayın ama şöyle tarif edebilirim yok kenarında bulunan mescitlerin birinin çok yakınında.

6. mavituna17

Ata İle...

Ynt: Ata İle... ADAM KAYALAR: Kızkalesi'nden Silifke'nin Hüseyinler Köyü'ne giden asfalt yolun 5. Km. sinde batıya ayrılan 2 Km. lik taşlık yolun sonunda Şeytan Deresi vadisine varılır. Bu vadinin dik yamacında, kayaların yüzünde 9 niş içerisinde M.S II. yüzyıldandan kalma 11 erkek, 4 kadın...

7. mavituna17

Ata İle...

Ynt: Ata İle... KIZ KALESİ: Erdemli'nin önemli turizm merkezi olan Kızkalesi, Erdemli'ye 23, Mersin'e 60 km mesafededir. Kızkalesi, tarih içinde Selevkoslar, Romalılar, Bizanslılar, Selçuklular, Ermeniler, Fransızların (Kıbrıs Krallığı), Karamanlılar ve Osmanlılar'ın hakimiyetinde kalmış önemli...
  8. mavituna17

Ata İle...

Ynt: Ata İle... CENNET-CEHENNEM Akdeniz Bölgesinde, Mersin-Silifke yolu üzerinde bulunan Narlıkuyu ilçesi yakınlarında iki önemli karstik çukur bulunmaktadır. Obruk olarak adlandırılan bu çökme yapılar kireçtaşından oluşan plato içerisinde gelişmişlerdir. Cennet ve cehennem obrukları keskin...
  9. mavituna17

Ata İle...

Ynt: Ata İle...

10. mavituna17

Ata İle...

Ynt: Ata İle... Gezi güzergahımız...

11. mavituna17

Ata İle...

Ata ile … Bu başlıkta oğlumuz Ata ile yaptığımız gezilerden izlenimlerimi aktarmaya çalışacağım. Konuya böyle bir başlık vermemin sebebi ise tam olarak bir başlık ismi bulamamam. Ata ile geziyoruz, yollarda vs. birçok isim olabilirdi. Böyle bir başlık açmamın ana nedeni gezdiğimiz yerlere...
  12. mavituna17

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... Mayıs ayı itibari ile bizde araç üstü çadır kullanmaya başladık. Sitenin değerli üyelerinin de katkılarıyla önce Grand Cherokee WJ 4.7 sahibi olduk sonrasında ise araç üstü çadır sahibi olduk. Sitenin ilgili bölümlerinde paylaşacağım...

13. mavituna17

Araç Üstü Çadır İzlenimleri

Ynt: Araç Üstü Çadır İzlenimleri Mayıs ayı itibari ile bizde araç üstü çadır kullanmaya başladık. Sitenin değerli üyelerinin de katkılarıyla önce Grand Cherokee WJ 4.7 sahibi olduk sonrasında ise araç üstü çadır sahibi olduk. Sitenin ilgili bölümlerinde paylaşacağım bir tatilde araç üstü çadırı...
  14. mavituna17

Cooper Dicoverer H/tvlastik Acil Yardım

Arkadaşlar dün aracımın ön lastiği yarıldı ve şuan yedek lastiği taktırdım. Yarılan lastik Cooper Discoverer H/T 245 65 R17 ve lastik daha yeni olduğu için tekli almak istedim. Ancak aradığım hiçbir firmada bulamadım, bulduklarımda tek satmadı. Kardeşim Ankara birçok firmaya sormuş onlardada ya...
  15. mavituna17

2004-2005wj Kasa Mi 2006 3.0crd Mi ?

Ynt: 2004-2005wj Kasa Mi 2006 3.0crd Mi ? Bende uzun kararsızlıklar, endişeler ve gelgitlerin sonunda 2000 4.7 Wj aldım. Sitede geçmiş dönemde değerli bilgilerini paylaşan arkadaşaların katkıları ve şuan yorum yapan dğerli "KLL" ve "tenekekutu"nun da katkıları sayesinde Şubat ayından beri wj...

16. mavituna17

Amaç Maliyetleri Azaltmak

Ynt: Amaç Maliyetleri Azaltmak Merhabalar ben sıraladığınız alternatifler arasından ilk sıradaki “mini camper” fikrini uzun zamandır incelemekteyim ve sitede bazı arkadaşlardan uygulayanlar var. Öncelikle edindiğim izlenim bu fikri uygulayacaksanız doblo tarzı araçlar daha uygun. Ülkemizde ve...
  17. mavituna17

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 Wj Isıtma Sorunu Daha önceki yorumlardada bahsedildiği gibi radyotörde tıkanıklık olduğundan kaynaklıymış sorun. Bir saatte halledildi. Radyatör ve boruları temizleyici kimyasalla temizlediler. Şuan bir soru yok. Yapılan işlem 130 lira tuttu.
  18. mavituna17

Wj Almak İstiyorum Ama 2.7 Mi 4.7 Mi?

Ynt: Wj Almak İstiyorum Ama 2.7 Mi 4.7 Mi? Değerli yorumlarınız sayesinde 2000 model 4.7 aldım sonunda. İlgili gösteren herkese çok teşekkür ederim. Bir haftalık acemi deneyimlerime dayanarak iyiki astramı satıp 4.7 almışım diyorum.

19. mavituna17

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 Wj Isıtma Sorunu Arkadaşlar değerli yorumlarınız sayesinde 2000 model wj aldım. Aracın kaloriferi ne sıcak nede soğuk hava uflemiyor. Tek bir fun çalıyor odada az sıcak hava geliyor. Sorun ne olabilir ne yapabilirim.
  20. mavituna17

Ballı Kayalar Kamp Alanı....

Ynt: Ballı Kayalar Kamp Alanı.... Ballıkaylar hem kamp, hem doğa yürüyüşü için çok güzel bir yer ayrıca kaya tırmanışı için bolt ile belirlenmiş birçok rota var. Ancak rabbitin dediği gibi hava güzelken gidilecek mekanlardan değil özellikle haftasonu. Eşimle İstanbula çok yakın olduğu için sık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri