Arama sonuçlarınız

1. İbrahim35

Urla Enduro Team 25-4-11 Gazlaması :)

Hafta sonu İzmir'e gelipte enduroya binmemek olmaz dedim ve dört biryana haber saldım ama sadece işi olmayan Cüneyt abi vardı o gelebildi. Oda sıkı tempomuza elinden geldiğince ulaşmaya çalıştı,baktı olacak gibi değil diyip Uzunkuyu dan bizden ayrıldı.Tekrar çok teşekkür ederim Cüneyt abi kalkıp...

2. İbrahim35

KLR 650 ile Aydın Söke Samsun dağları

Ynt: KLR 650 ile Aydın Söke Samsun dağları Hocam vurdun araziyede sonra noldu,motormu arazi oldu sizmi?
  3. İbrahim35

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Oktay hocam hoşgeldiniz ve diğer dostlar hoşgeldiniz :)

4. İbrahim35

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor Çağla hocam emeğinize sağlık gerçektende muhteşem işçilik..Yalnız sölemeden geçemeyeceğim aracın göz zevkime hitap etmeyen beğenmediğim tek yer arka dodikleri.. Keyifle binin çağla hocam :)
  5. İbrahim35

3 Hannibal ve Hard Enduro

Ynt: 3 Hannibal ve Hard Enduro Bayram hocam sizinlede gazlamak güzel.Sapıta sapıta gazlamayı hiç sevmem çünkü. İnşallah birdaha gazlarız ;)

6. İbrahim35

Ynt: 3 Hannibal ve Hard Enduro Levent hocam öncelikle düşünceleriniz hakkında haklısınız ve çok teşekkür ederim.Ancak gelelim şimdi asıl olaya.Bu tarz etaplar bana göre tehlikeden çok kondüksiyon gerektiren ve tehlike boyutu, düz toprak inişi ve çıkışlardan olan etaplardan daha azdır! Çünkü...

7. İbrahim35

klr 650

Ynt: klr 650 Motorsiklet kaç model? Motorun deposu delinmişte kaynak mı olmuş acaba? Birçok neden olabilir ama depo tamir görmüşse bu demektirki vurma,düşme çarpma sonucu bir delinme sözkonusu değil ise motorun deposu içten korozyon sonucu pas yapmıştır. Buda motorun 1. olarak çıkış musluğunun...
  8. İbrahim35

Motorumu toparladıktan sonra bir test sürüşü gerekliydi.Zaten ne zamandır motorlarada binmiyorduk şöyle motorlarımızın sınırlarını zorlıcak uzun ve kırıcı rota yapalım dedik. Ve araziden Çeşme kıyılarına kadar gitmeye karar verdik. Ekip Ben,Abim(Yaşar) ve Bülent(offroad) abimden oluşuyor. Babam...
  9. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Arca aramıza hoşgeldin..Senden güzel fotolar bekliyoruz ;)

10. İbrahim35

İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro

Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro Sağlık olsun kardeşim ya..Sağ salim bitirde askerliğini gel.Motorunda hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.Ne aldın ?

11. İbrahim35

Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro selam Celil kardeşim. ne mutlu bana :) Hadi nezamn bitiyor festival var bak :)
  12. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Hoşgeldiniz Hulusi hocam.Keyifli zaman geçirmeniz dileğiyle..

13. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Onkal hocam hoşgeldiniz. Murat abi güldürdün beni :D ama hani çok doğru demişsin yahu :D
  14. İbrahim35

Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro Nedemek Murat abicim herzamn beklerim. Bu festival zamnınla senin ihalede tam denk gelmiş ya.Neyse bakalım inşallah birşeyler ayarlarız.
  15. İbrahim35

Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro Sen gel ben senin lastiğine göre birsürü yerlere götürürüm.Her türlü zemin mevcut burda ;) Birde deniz kıyısına iner denize gireriz :) Bakma sen benim videoya.Biz genelde orman yollarını kullanmıyoruz bile hep alternatiflerdeyiz.Zaman kısıtlı olduğunda yarış...

16. İbrahim35

Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro İnşallah yinede görüşebiliriz Murat abiicim.Evet ya kerata fazla güçlü napıcaksın :D Ama en güzeli arazi sürüşü kesinlikle.Anı olsun die öyle teker yapıp video yaptım.Yoksa ya 2 teker yerde yada 2 teker havada :D
  17. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu EH hızlıyımdır biraz :D Baktım Murat abicim beni özlemiş hemen bakayım bi ses vereyim dedim :D
  18. İbrahim35

Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro Aaa. Nekadar süre İzmir de olacaksın ve nezamn geliceksin peki Murat abi. Bunu konuşalım sonrada.Görüşebiliriz belkide. Bu arada video koydum üst tarafa ;)

19. İbrahim35

Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro Yok be Murat abicim nerde :( Konyadayım ki.Daha 3 hafta motor yok bana ve 3 haftadırda uzağım zaten :( Dur yaramı deşme.Bu aralar okulun şenlikleri var onlara koşturuyoruz işte zamn geçirmek için işte.. EC festivaline geliceksin demi? Bu ufak bi hediye...
  20. İbrahim35

Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro O güzel kardeşim.Çalış tabi.memnunsan sorun yoktur. Zaman denk gelirse elbette dicem ama zor gibi. Gündüz olsa kesinlikle olurdu birgün

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri