klr 650

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sadness77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,065

sadness77

Kamp I
yeni almış olduğum motorumda sorunlar olmaya başladı gaz yemiyor kendini kesiyo motor aldığım kişiye sordum depo yeni yaptırdığını ve içinde pislik olabileceğini sölüyor ne derece doğrudur birde size sormak istedim cevaplar için şimdiden teşekkürler

Etiketler
Ynt: klr 650

Bu sekilde sorunlari cozebilmeniz olasi degil. Motor kac model? depoyu yeni yaptirmak ne demek? Ayrica bunlara yanit da verseniz kimsenin size yardimci olabilecegini sanmam. Cunku bu yazdiklarinizin bircok sebebi olabilir.

Motorsiklet kaç model? Motorun deposu delinmişte kaynak mı olmuş acaba? Birçok neden olabilir ama depo tamir görmüşse bu demektirki vurma,düşme çarpma sonucu bir delinme sözkonusu değil ise motorun deposu içten korozyon sonucu pas yapmıştır. Buda motorun 1. olarak çıkış musluğunun filtresini tıkamıştır. Karbüratöre yakıt yeterli gitmiyordur. Karbüratör de pislikten memeleri tıkanmış olabilir.Yapmanız gereken depodaki benzini boşaltıp msuluğu söküp filtresini temizlemek ve karbüratörü temizlemek. Daha sonrada musluk ile karbüratör arasına minik filtreler var,onları takmanızı tavsiye ederim.

motor 1996 model deponun alt kaynak noktasından benzin akıttığı için depoyu söküp kaynak yaptırmış bu nedenle içinde pislik olabileceğini sölüyor ve karbüratörün altında vidayı gevşetip bir kaç damla benzin akııtığın zaman çözülüyor ama 1 km gitmeden tekrar aynı hatayı yapıyor en kısa zamanda tamirci görmesi gerekecek zaten eksozu da bağlantı noktasın dan hafif patlak çok acayip ses çıkarıyor hepsini bir arada yaptırıcam e kısa zamanda söylediklerinizi uygulattırmayı düşünüyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR