Arama sonuçlarınız

1. İbrahim35

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Cem hocam hoşgeldiniz.Keyifli forumlar.Kamp raporlarınızıda burada yayınlamanızı merakla bekleriz :)

2. İbrahim35

Şavşat Karagöl Gezimiz

Ynt: Şavşat Karagöl Gezimiz Sedat hocam orayada üye oldum siz söyleyince.Bir arada kurcalarım zaten forumları;) Sizlerden öğreneceğim çok şey. Tanışmayı çok isterim.. Şuan Konya da bulunduğum için buradan selamlar Sedat hocam.. ooh baksana Sedat hocam Murat abicimle bir ara baskın yaparız...
  3. İbrahim35

Şavşat Karagöl Gezimiz

Ynt: Şavşat Karagöl Gezimiz Sedat hocam bu anlatımınız için çok teşekkürler.Harika bir paylaşım olmuş. Ellerinize emeğinize sağlık,yüzyüzede tanışmak üzere inşallah :)

4. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Bayram hocam hoşgeldiniz.KLR nin çok sağlam A kasasını almışsınız.Ancak güzel bir bakımdan geçirdinizmi uzun süre size hizmet verecek bir motordur.Hayırlı uğurlu olsunn. Zahiri hocam sizde hoşgeldiniz.Keyifli yorumlar dilerim
  5. İbrahim35

İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro

Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro Vay harun kardeşim nasılsın ya? Tanıdım valla fotodan,yoksa çıkartamazdım :( Nasılsın iyimisin ? Neler yapıosun

6. İbrahim35

Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro Murat hocam vermezmiyim ya..Verdim ama cansız hatıralara yansıtamadım bu sefer,çok üzgünüm :( 2hafta önce evimde Urla daydım sürekli motorun tepesindeydim :) Ama bu sefer foto olmadı. Çok hızlı gelip geçti.. Biraz video var okadar işte.. Artık festival de...

7. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Hoşgeldiniz keyifli zamn geçirmeniz dileğiyle :)
  8. İbrahim35

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor Çağla hocam hani yokmu son fotolar :)
  9. İbrahim35

Sivaslı Kafadar Tokat Dağ Yolunda (06 Ekim 2009)

Ynt: Sivaslı Kafadar Tokat Dağ Yolunda (06 Ekim 2009) Güzel gezinti olmuş sizler için..Teşekkürler paylaşım için

10. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Osman hocam hoşgeldiniz..Eski değilsiniz zaten,ustamızsınız hatta..Tanışmak üzere

11. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu A.s. Nuh hocam. Hoşgeldiniz. Gezi raporlarınızıda burada yayınlarsınız artık :)
  12. İbrahim35

Hangi Marka Motor Almalıyım?

Ynt: Hangi Marka Motor Almalıyım? cbr 600 f4 alın başkada motora bakmayın. Tam size göre ;)

13. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Arkadaşlar hoşgeldiniz:)
  14. İbrahim35

Avusturya'lı

Ynt: Avusturya'lı Hayrılı uğurlu olsun hocam :) Güzel makinalardır,amma Sinan arkadaşımızın bahsettiği konuları dikkate alın ;)
  15. İbrahim35

Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010)

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) Aynen öyle Ufuk hocam.. İşte enduro budur :) :)

16. İbrahim35

Gezenbilir İzmir Off-Road Grubu Gezisi (24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir Off-Road Grubu Gezisi (24 Ocak 2010) Güzel gezi için teşekkürler.. Umarım tanışma fırsatımız olur
  17. İbrahim35

Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010)

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) Vay Bayram abi naptın sen.Hemen o çamura sokulurmu hiç :) Zaten balata sıyrık motor gitmiyo.Ama yüzünüzdeki mutluluğa değer işte. Çok güzel olmuş Bayram ve Ufuk abicim,devamını bekliyoruz..
  18. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Murat hocam hoşgeldiniz.. Enduro ruhu başkadır,yakın zamnda kavuşmanız dileğiyle :)

19. İbrahim35

Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro Alın alın,ekonomiye can katın ;D Dağlara taşlara vurmadan motor kullandığını anlamıyor insan vallahi ;)
  20. İbrahim35

Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro OOoo Murat hocam,eğer yanlış anlamadıysam gece arazi sürüşlerini bizlerde yapıyoruz ;)Geceleri yol olmayan yerde dağları aştık. Dahada hard olsak redbull romaniacs yada last man standing'e katılırız vallahi :) Bu amaçla söylediniz sanırım,anlamamışsamda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri