Arama sonuçlarınız

1. İbrahim35

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor Çağla hocam çok güzel iş çıkartıyorsunuz gerçekten.Emeğinize sağlık. Merakla takipteyim ;)

2. İbrahim35

Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.

Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!. Ufuk abicim yeni görüyorum haberi çok özürdilerim :( Çok büyük geçmiş olsun abicim,cidden ölümden dönmüşsün yaa. Bizim Sinan'ın dediğine katılmamak elde değil,herzamnda söylüyorum. Arazide en tehlikeli durumlarda bile mutlulukla sürerken,trafiğe...
  3. İbrahim35

İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro

Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro Selim hocam beğenmenize sevindim :) Yanlız noluyo yahu,sizi gidi endurocular. Murat abi selim abi yoksa siz sucuksuzmu enduroya biniyosunuz :o Vallah, bundan sonra bol sucuklu geziler yaparım gece 12 de fotoları eklerim ona göre ;D

4. İbrahim35

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Utkan hocam hoşgeldiniz. Keyifli zamn geçirmeniz dileğiyle.
  5. İbrahim35

Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro Bayram abi sağolasın. Enduro başka be abi :) Murat hocam lastikleri değiştirir sokarız parkura ne olcak :) Hem sucuksuz enduromu olur ben kınıyorum sizi :D

6. İbrahim35

inegölden kareler kros

Ynt: inegölden kareler kros Güzel kareler elinize sağlık..

7. İbrahim35

Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro Ne mutlu benim için Murat hocam :) Sizde sağolun
  8. İbrahim35

Saygıdeğer Gezenbilir liler motorumla(sevgilimle:) uzun ayrılıktan sonra yine beraberiz..Güne ikimizde hazırız.Uzun süredir sürmediğimden biraz korkar gibiyim :p:p Ama nekadarda özlemişiz birbirimizi yahu. Bu mutlu günümü sizlerlede paylaşmadan edemiceğim Gezenbilir. Umarım sizleri çok sıkmadan...
  9. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Tolga hocam hoşgeldiniz. Şuan eğitimim gereği Konyadayım. Ama Kısmetse ay sonu geliyorum. En yakın zamnda görüşmek üzere:)

10. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Tayfun hocam hoşgeldiniz..

11. İbrahim35

2010 Mondial Rapıdo 400---GS 400 :)

Ynt: 2010 Mondial Rapıdo 400---GS 400 :) Hyosungların kronik sorunlarını biliyorum ama dediğiniz gibi gelicek motorlarda umarım gereği kadar dayanıklı olur ve bizler mutlu oluruz.
  12. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Erdoğan hocam hoşgeldiniz.keyifli zamn geçrimeniz dileğiyle, Umarım 4mevsimimizde güzel geçer :)

13. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Levent hocam hoşgeldiniz. Paylaşımlarınızı bekliyoruz.
  14. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu ;)
  15. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Uğur hocam hoşgeldiniz Daima full korumalı sürüşler dilerim ;) ;)

16. İbrahim35

Adrenalin mi? Ta kendisi

Ynt: Adrenalin mi? Ta kendisi Yok kardeşim reflekslerimizi ona göre yapıoruz elimizde değil napalım ;D
  17. İbrahim35

Adrenalin mi? Ta kendisi

Ynt: Adrenalin mi? Ta kendisi Sinan senin böyle adrenalin dolu gezilerimizde surat şeklini gayet iyi biliyorum ;D ;D
  18. İbrahim35

Ynt: 2010 Mondial Rapıdo 400---GS 400 :) Fiyat konusu gerçekten süpriz olacak hocam.Ama 7000i geçmezse çok iyi olur.Geçecek olursa biraz zor olur bunu satın almak diy edüşünüyorum.

19. İbrahim35

Ynt: 2010 Mondial Rapıdo 400---GS 400 :) Murat hocam; Far mevzusu daha öncedende olmuştu. Bana göre honda titanların 2000modellerin farı sizin işinizi görür gibime geliyo,araştırırsanız güzel olur bence.
  20. İbrahim35

Ynt: 2010 Mondial Rapıdo 400---GS 400 :) ;D ;D Olmaz diye birşey yok Murat hocam. Ama buna benzer mercekli farları bulabilirisiniz.Aksesuarcılarda filan.Asıl önemli olan içerisinde kullanacağınız ampülün Watt değeri. Motorun çıkış watt gücünü karşılamalı çünkü.Bende mercekli far yapmıştım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri