Arama sonuçlarınız

1. İbrahim35

2010 Mondial Rapıdo 400---GS 400 :)

Ynt: 2010 Mondial Rapıdo 400---GS 400 :) Murat hocam; Dediklerinizin birçoğu kesinlikle doğru.Heleki çinlilerin pazar payının ve ürettiği malzemelerin kalitesi.ama bizim Türk ithalatçılarda malzemeyi olduğunca ucuza mal etmeye çalışmakta. Yoksa Çinlilerden ne isterseniz onu istediğiniz...

2. İbrahim35

Ynt: 2010 Mondial Rapıdo 400---GS 400 :) Daha motoru görmedim ama bence yapar
  3. İbrahim35

Ynt: 2010 Mondial Rapıdo 400---GS 400 :) Katılıyorum kesinlikle Bayram abi. Arada 10 sene fark olsa bile dr derim bende

4. İbrahim35

Ynt: 2010 Mondial Rapıdo 400---GS 400 :) Bayram abi sana katılıyorum fiyat konusunda.7000 lirayı aşmamalı diye düşünüyordum bende.10000 derlerse bencede hiçbir anlamı kalmaz
  5. İbrahim35

Ynt: 2010 Mondial Rapıdo 400---GS 400 :) Ufuk hocam bencede bu enduro ses getircek. Fiyatıda eğer makul bir şekilde olursa çok kişi enduro tadına varacak bu motorla.

6. İbrahim35

Ynt: 2010 Mondial Rapıdo 400---GS 400 :)

7. İbrahim35

Mondial 2010 yılınabirçok yeni modelle giriyor. Özellikle yüksek hacimli motorların yapılması.En büyüğü ise Enduro sınıfı olan 400 cc lik Rapıdo. 380 cc su soğutmalı motorunla 30 beygirlik bir güç ve 5500 dv/dk da 30nm tork sunmakta. Özelliklede GS tarzı bir görüntüye sahip olması.Ön jant ve...
  8. İbrahim35

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Koray hocam hoşgeldiniz :) Motorunuzda hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin
  9. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Bülent hocam hoşgeldiniz :) Veli hocam sizde hoşgeldiniz. Geçmiş olsun geçirdiğiniz kaza için. Sizi neden kabul etmesinki bu topluluk,önemli olan içimizde yaşadığımız motosiklet sevgisi. Keyifli zaman geçirmeniz dileğiyle:)

10. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Urla'dan Bodruma kucak dolusu sevgiler. Hoşgeldiniz:)

11. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Tamer hocam hoşgeldiniz.
  12. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Sefa hocam hoşgeldiniz.Keyifli sohbetler.

13. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Barış hocam ve mr. morning gezenbilire hoşgeldiniz. Keyifli zamn geçirmeniz dileğiyle
  14. İbrahim35

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor Çağla hocam son durum nediir? Foto ekleyemiyomusunuz
  15. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Teşekkürler Ufuk abi. Valla bende o zevki düşündüğüm için serbest düşünüyorum.Önce hızlıca süzülmek sonrasında hissedilir ivmeyle yavaşlayıp manzara izlemek uyy,içimdeki korkular diniyomu ne :D :D

16. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Ufuk abi zaten yamaç istemiyom,atlarsam direk uçaktan olcak. Eskişehirdeki eğitimlere gitmeyi düşünüyorum işte THK nın. Bakalım daha zaman var Daha önce hiç eğitim almadım. İşte Eskişehirdeki eğitimlere gitmeyi düşünüyorum.
  17. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Ya serbest paraşüt yapmayı düşünüyorum Ufuk abi,gezindim zaten bildiğim bilgilere ulaştım.Valla geçenlerde apartmanın çatısına çıktım aşağı baktığımdada tekrar düşünmeye başladım paraşütle atlamayı :D Bakalım haziranda Eskişehire atlamaya gidicem eğer...
  18. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Ufuk abicim elbetteki öyle. Diğer etkinliklerdede geziniyorum.

19. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Gerçekten senin adına çok sevindim CRF tercihinde. Sen bu işin ehlisin çünkü. Ben yarışçı filan değilim,o yarıştada en sondaydı ismim,Murat hocam zorla soktu yarışa. Ama sen yarışan kişisin,geçte olsa bu motora kavuşmana çok sevindim. Yalnız Honda...
  20. İbrahim35

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Vay Serhat hoşgeldin kardeş:) Bende burdayım Arıza yazdığına bakmayın melek gibi bir arkadaşımızdır ;D ;D Motorun tekrar hayırlı olsun serhat. Bak crf de alsan farketmez ona göre,çok çalışmalısın ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri