Arama sonuçlarınız

1. İbrahim35

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Vay Ufuk abim ne bu ya racingcimi olmaya karar verdin 90 derece filan :) Ama motor yatırma da dünya şampiyonluğuda süper motodan çıktı haberin ola ;D

2. İbrahim35

Gezenbilir Motosiklet Grubu

Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Valla Seda abam fena geliyo arkamdan,zaten Konyadayım antrenmansız kalıyorum benim açımdan baya kötü olcak,fena bastırcak :D
  3. İbrahim35

10. İSOF Tekirdağ Gezimiz

Ynt: 10. İSOF Tekirdağ Gezimiz Gitmeyede gerek yok ki Murat hocam,bilinen şeylerde bunlar. Senelerdir binilen tenerelerin yeni modeli çıkacağı duyulunca herkes meraklı bekleyişler içine girdi.Yamaha muhteşem bir gövde gösterisinle tenerelerin tanıtımını yaptı. Geçende bazı abilerim toroslar...

4. İbrahim35

Arazide Dağılan Parçalar

Ynt: Arazide Dağılan Parçalar Murat hocam o crf 150r bildiğim kadarıyla. Yeni başlıcaklar için ideal ama pek iş yapmaz hani:)
  5. İbrahim35

Ynt: 10. İSOF Tekirdağ Gezimiz Kesinlikle Murat hocam,efsane motorlar. Tenere de öyle ama Afrıca bambaşka bence.2. elini bile kolay kolay bulmak zor. Alan kişi zor ayrılıyo zaten. Karşıyakada bir abimde var motor 70000milde ama hala makinası orjinal,heleki geçen sene marmarise gittiğimde...

6. İbrahim35

Ynt: 10. İSOF Tekirdağ Gezimiz Eh biraz anlıyo diyebiliriz :) Ama afrıca gerçekten kendini kanıtlamış bir makina,üstüne söylencek söz bulamam.

7. İbrahim35

Arazide Dağılan Parçalar

Ynt: Arazide Dağılan Parçalar İşte ya olay bu Ufuk abim. Ruhunuz genç yahu :D :D Bayram hocam hadi güle güle kullanın. Çinli minli farketmiyo bunu hepimiz biliyoruz.Bende 4sene mondial kullandım,herşeyimi onunla öğrendim arazi konusunda.Hiç korkmadan tam gaz bafa gölüne kampa...
  8. İbrahim35

Ynt: 10. İSOF Tekirdağ Gezimiz Mehmet hocam çok güzel fotolar. Gerçekten o makinalarla orda gitmek büyük başarı.Africa twin çok harika bir makina,GS ler yolda kalır ama afrıca asla.
  9. İbrahim35

Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Valla şaşırmam ama belirtmek isterim Travis de benim elimden çıkma,çocukluk arkadaşım :D Ama bu işler yurtdışında diye gitti buralardan,bizde hala boş boş takılıyoz,adam rekor üstüne rekor kırıyo. Beklerim abacım,eğitim şart biliyon :D :D

10. İbrahim35

Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Ufuk abim elbetteki iş bitmiş değil. 200 kiloluk motosikleti yürütüyon 100 kiloluk cılız makinayımı yürütemicen yahu :D Murat abim lütfen heves kırmayalım olmuyo ;D

11. İbrahim35

Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Ufuk abi, Olur olur vallahi,hemde bal gibi olur. Daha sen canavar gibisin,bak bikere gir araziye sonrasını sen zaten bana anlatırsın ben sana sormadan ;D ;D Birde bu yaştan sonra demezmisin ya,Benim beraber araziye çıktığım Bülent abim 47 yaşında. Sakın bu...
  12. İbrahim35

Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Vay vay güzel bir etkinlik olmuş anaşılan. Ufuk abi yakışmıssın GS'e,ama kanında senin hard endurocu olmak var. Sana cross makina lazım ;D ;D Seda abam drz ye iyice alıştın artık,gitmediğin yer yok bakıom.Süpersin tek kelimeyle. Bu gidsişle yakında tek rakibim...

13. İbrahim35

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Bayram abi motoru toparlayım dedi,senin kide bari kalkıştın baştan aşağı yap dedi:) Umarım 29 Ekime kadar yetiştirebilirsin.Allah kolaylık versin sana abi.
  14. İbrahim35

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor Çağla hocam gerçekten harika bir işe kalkışmıssınız. Sonucu bencede tam sizin istediğiniz gibi olacaktır eminim ki. CJ 5 lerin karizması kesinlikle kendisini kanıtlamıştır. Size heyecanınızdan dolayı alllah sabır versin diyorum :) Kolay gelsin
  15. İbrahim35

KLR 250'yi Toplamaya Kalkarsam :) :)

Ynt: KLR 250'yi Toplamaya Kalkarsam :) :) Ufuk hocam rica ederim. Amacımız burada bilgilerimizi paylaşmak,kalıcı kılmak.Umarım faydalı olur.

16. İbrahim35

Sahra Çölünde Kısa Bir Off-Road Gezisi (4-5 Ekim 2009)

Ynt: Sahra Çölünde Kısa Bir Off-Road Gezisi (4-5 Ekim 2009) Sedat hocam azda olsa bilgi verebildiysem ne mutlu bana. Ama şunuda belirtmeden yapamıycam,öncelikle Libya olması bişey farketmez.Eminimki bildiğiniz yollar var.Motorunuzla öncelikle bağdaşa bilmeniz için kontrolün sizde en maxımum...
  17. İbrahim35

Ynt: Sahra Çölünde Kısa Bir Off-Road Gezisi (4-5 Ekim 2009) Sedat hocam evet doğru anlamışsınız,bireysel olarak zor oluyo.Ben 1 sene boyunca bireysel olarak sürüş yapıyordum.Şükürler olsunki o zamn zarfında birşey olmadı(kaza,arıza başlıca nedenler). Sonra bir ekibim oldu. Ancak araziye...
  18. İbrahim35

Ynt: Sahra Çölünde Kısa Bir Off-Road Gezisi (4-5 Ekim 2009) Murat hocam Enduro işini aşılıyosunuz vallahi,ama doğrular bunlar ;D ;D Sedat hocam gerçekten harika fotolar ve harika videolar izledim sayenizde.Çok teşekkürler. Valla koca bir ah çektim.Orda benim KTM ile olacaktım heralde kendimi...

19. İbrahim35

Ynt: KLR 250'yi Toplamaya Kalkarsam :) :) Murat hocam farla ilgili sıkıntınızı görmeişim şimdi gördüm. Valla elimde KLR 250 nin farı var dicem ama kırık camı. Ancak kaskı duruyo orjinal. Onun içine sanırsam Honda titan farı olabilir diye düşünüyorum. Dr 350 gibi kaskı,bilirsiniz. Tabi uydurmak...
  20. İbrahim35

Ynt: KLR 250'yi Toplamaya Kalkarsam :) :) Murat hocam farla ilgili sıkıntınızı görmeişim şimdi gördüm. Valla elimde KLR 250 nin farı var dicem ama kırık camı. Ancak kaskı duruyo orjinal. Onun içine sanırsam Honda titan farı olabilir diye düşünüyorum. Dr 350 gibi kaskı,bilirsiniz. Tabi uydurmak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri