Arama sonuçlarınız

1. mu7y

Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model Harika kareler olmus... 8)

2. mu7y

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Hocam keşke bi çay falan muahabbet olsaydı ayak üstü :-\ resımler için teşekkürler....
  3. mu7y

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Resimler harika...

4. mu7y

Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ?

Ynt: Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ? harika olmus elinize sağlık... Bende böyle bir gömlek sahibi olmak isterdim ::)
  5. mu7y

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

6. mu7y

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Teşekkürler... :)

7. mu7y

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Cok teşekkür ederim arkdaşlar.... Karda bu araçlarla gezmek daha bi zevkli oluyor.... :D Ufak birde video var fakat kaynamıs sonlarda sanırım.. Buyrun..
  8. mu7y

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Kaz Dağlarından yaptığımız geziden bir kac kare.... Bonuslar ::) http://tinypic.com/m/e0n90z/3
  9. mu7y

Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur

Ynt: Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur http://www.akojant.com/page.php?ID=10 BK 390 LAND ROVER Buda diğer bir satıcı ilanı... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-land-roveri-olan-celik-jantiz-kalmasin-bu-paraya-sadece-25o-tl-39669222/detay?

10. mu7y

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

11. mu7y

Hangi Araca Hangi Lastik Yakışır ?

Ynt: Hangi Araca Hangi Lastik Yakışır ? 245 75 16 bf kullanıyorm(TDi motor hid. Direksiyon..) fazlasıyla memnunum ve araca çok yakışıyor oturaklı bir görünüm veriyor az camur atsada sorun olmuyor fazla.... Hidrolik direksiyon yoksa fazla büyük ebat takmanızı tavsiye etmem direksiyon...
  12. mu7y

Aranıyor - 110 Defenderime Puma Motor veya TDİ

Ynt: Aranıyor - 110 Defenderime Puma Motor veya TDİ Kendi motorundan başkasını koyamıyorsunuz yanlış bilmiyorsam ducato motoru LR kullanmadığı için sorun çıkar.... Freelander motoruna gelince cc değeri küçük olduğu için bu değişimde olmaz gibime geliyor keza td4 2.0 bmw yapımı olan güzel...

13. mu7y

RN380 şanzuman arıyorm...

Ynt: RN380 şanzuman arıyorm... Merhaba... Ben aldığım zaman 2500-3000 tl arasında idi....
  14. mu7y

Farklı Bir Defender 1987 Orjinal İngiliz Kasa

Ynt: Farklı Bir Defender 1987 Orjinal İngiliz Kasa Hayırlısı olsun inş ;)
  15. mu7y

Defenderıma motor devir saati arıyorum

Ynt: Defenderıma motor devir saati arıyorum Bende sormuştum zamanında ama uçuk bir fiyat verilince vazgeçmiştim 180 lira civarıydı sanırım, takipteyim......

16. mu7y

defender vinç tavsiyesi

Ynt: defender vinç tavsiyesi Huma otonun dediğiniz kadar abartılı bir ilan yapcağını zannetmiyorum bence dedikleri kadar vardır.....
  17. mu7y

defender vinç tavsiyesi

Ynt: defender vinç tavsiyesi Yapılısı var zaten ;) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-turkiye-de-ilk-su-altinda-calisabilen-vinc-goliath-marka-31575108/detay?
  18. mu7y

Beraber Bir Defender Yapalım

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Merhaba... Mat Siyahı beğenmedim açıkcası, sanki spreyler atılmış boyalara benziyor zaten Defender'da siyaha hiç ısınamadım bence siz mat griyi deneyin....

19. mu7y

GAZLI land rover yardımmmm ??

Ynt: GAZLI land rover yardımmmm ?? Merhaba.. İddalı bir rakam, nerdeyse yanlış hesaplamıyorsam 25 kuruş km başına ve karma bir değer bu.. 30-35 kuruş yakan dizellerden bile iyi...
  20. mu7y

Land Rover Arazi Şanzımanı (1.667 Oran)

Ynt: Land Rover Arazi Şanzımanı (1.667 Oran) Sagol teşekkürler iyiz aynen devam erhan.. Alındığı ve takıldığı günün berberdik gerçekten sıfırı bu kadar temiz olamazdı zaten, düşünen arkadaşlaraın kaçırmamasını tavsiye ederim hayırlı müşteriler dilerim Erhan sevgiler selamlar görüşmek üzere....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri